- 13 Ekim 2007
- 2.505
- 10
melike nereye gittin kuzum
o öyle arada gezer gelir kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olumunekankayizsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 evetttt yaaa çok saol bidenemmm:jeyyar:
rabbim acil şifalar versin cnm ediyorum cnm iyileşicek inşallah:Saruboceq:
tabiki canım insan evladını görürde iyi olmaz mısenağlama
sağol melike senden başka slmımı alan olmadı tşkrl:1hug:
o öyle arada gezer gelir kaydirigubbakcemile3
annecin nasıl oldu bitanem sen nasılsın
hürremcim sen ne öğretmenisin canım.
eyü bende gezmeye cıkıyom ama gelmem bidaha iyi geceler herkese öptüm hepinizi
Türkçe sen?
Anasınıfı:kedi:
benim bogazım şişşşş annemde dün durur gibi oldu dedide hala devam ediyo canım dualarınız esirgemeyin olur mu :gitme::gitme: eşimde hala emniyette kursu cok agırmış belkim geceyi orda gecirir senin hemşooo afffff bugün geceler sabah olmıcak yaaa zaten bizim sarkımızda sensiz sabah olmuyor......mafoldumben mafoldumben mafoldumben[/Q
geçmiş olsun canım çok dikkat et bu havalar hastalık havaları tam. dualarım seninle bitanem allah tez zamanda şifasını versin inşallah mevlam dermansız dert vermesin bitanem.vay benim hemşoma ya napsın oda ekmek derdine allah kolaylık versin size benimkide yok şimdi işe yolladım sabaha kadar bende evde nöbetteyim.
melike ezgimin kayınvalidesi varmış yemekte gelemez o bu gece kaydirigubbakcemile3
ağır misafiri var :roflol:
ayy ne zordur bıcırlarla uğraşmak
ben yapamazdım herhalde yaa Allah yardımcın olsun canım
benim bogazım şişşşş annemde dün durur gibi oldu dedide hala devam ediyo canım dualarınız esirgemeyin olur mu :gitme::gitme: eşimde hala emniyette kursu cok agırmış belkim geceyi orda gecirir senin hemşooo afffff bugün geceler sabah olmıcak yaaa zaten bizim sarkımızda sensiz sabah olmuyor......mafoldumben mafoldumben mafoldumben[/Q
geçmiş olsun canım çok dikkat et bu havalar hastalık havaları tam. dualarım seninle bitanem allah tez zamanda şifasını versin inşallah mevlam dermansız dert vermesin bitanem.vay benim hemşoma ya napsın oda ekmek derdine allah kolaylık versin size benimkide yok şimdi işe yolladım sabaha kadar bende evde nöbetteyim.
hımm hade yaa sen ben hürrem bugün geceler sabah olmıcak dert ortagı olduk heee vay beeeeeeeolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 :gitme:
evet yaa ammada agırmış heeeeeee:jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaldıramazda bu yawru şimdikkkk aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3