- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
efet benim kocam da nöbetçi sabah 9da gelecek eve :gitme:
benimki bu gece gelmezse yarın gece inşallah gelir artık yaaaamafoldumben mafoldumben
tatlım ben sözleşmeli çalışıyorum 2005ten beri bu işin içindeyim kah özel kreşler kah yuvalar tuttuıramadım bi dikiş iş olsun die beklerken bebişimizide engelledik şimdide onu beklioz gelmio haklıkaydirigubbakcemile3
asker canım. seninki?
benimki bu gece gelmezse yarın gece inşallah gelir artık yaaaamafoldumben mafoldumben
benimkide sabah 8.30 da gelir:a015:
ezgüüüüü gelek mi kıssss yardımaaa canummmmmmolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anam böle görmezde belki kalp sesiyle hissseder inşallahhh:jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar benim kaynana kayınpederde bu gün geliceklerdi bana 4 saatlik yol gitmişler 9 saat samsun zonguldak arası yolda kalmışlar arabaları bozulmuş gerisin geri döndüler heheheheheh normalde şu an bende giremicektim nete kayınpeder okey oynardıkaydirigubbakcemile3
anladım canım
kaç yıllık evlisin? bizim işte de stres yapmamak mümkün değil ki... elin çocuklarıyla uğraşmaktan kendi çocuğumuz olmuuyo mafoldumben
TÜRK_İŞ sendikada canım misafirhanede otel recepsion.
hadi yaa demeeeee kaydirigubbakcemile3 sositososito
2,5 yıllık canım.aynen öle canım sıra gelmedi bi artık koyverdim gitti napayım kendi hayatımdan önemlimi.
aynen öle oldu canım sizler varsınız ya artık hiç korkmam ben hürremin eşi nerde odamı görevde bacım yoksakaydirigubbakcemile3
evet bitanemmm:gitme: :gitme:
iyi ben kaçıyomm bayyyyyyy:gitme::gitme:görüşürüz inşallah yarınnnn:a015::a015:
amaaan ne zor bizim işimiz yaa
en güzeli kendi işin olacak akşam çekip kapısını evine gelecek boshayallersmile
eminim onun aklı burdadır şimdi :roflol:
he valla öle oldu şaşırdım bende allahın takdiri ama gelcekler yine haftaya sanırım kaydirigubbakcemile3
ahh nerde canım nerde okadarda şans oyunu oynarız tutsa bi dakka durmayız burda ailemizin yanına koşarız bizim iki tarafta yok yznımızda yapayanlızız çok zor oluo off. sen kaç yıllık evlisin canım.
ben de bi kere kafamdan tamamen attım o ay da hamile kaldım ama düştü mafoldumben
şimdi de ne kadar uğraşsam atamıyorum kafamdan yaa
ister istemez her ay bi umut oluyo
bencedeeeee:jeyyar: kaydirigubbakcemile3
aynen öle oluo canım çok zor bende çıkardım aklımdan yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi oldum iki ay kalamayınca yıkıldım yine eşimde tabi vucudumada zarar die düşündüm ilaçlar çok fazla rahatsızlık verdi.gelcekse allahımdan dedim artık bekliom bu ay bişi yapmadım bol bol incir kurusu yiyorum.