Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

anladım canım
kaç yıllık evlisin? bizim işte de stres yapmamak mümkün değil ki... elin çocuklarıyla uğraşmaktan kendi çocuğumuz olmuuyo mafoldumben

ezgüüüüü gelek mi kıssss yardımaaa canummmmmmolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anam böle görmezde belki kalp sesiyle hissseder inşallahhh:jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eminim onun aklı burdadır şimdi :roflol:

hadi yaa demeeeee kaydirigubbakcemile3 sositososito

anladım canım
kaç yıllık evlisin? bizim işte de stres yapmamak mümkün değil ki... elin çocuklarıyla uğraşmaktan kendi çocuğumuz olmuuyo mafoldumben

2,5 yıllık canım.aynen öle canım sıra gelmedi bi artık koyverdim gitti napayım kendi hayatımdan önemlimi.

2,5 yıllık canım.aynen öle canım sıra gelmedi bi artık koyverdim gitti napayım kendi hayatımdan önemlimi.

ben de bi kere kafamdan tamamen attım o ay da hamile kaldım ama düştü mafoldumben
şimdi de ne kadar uğraşsam atamıyorum kafamdan yaa
ister istemez her ay bi umut oluyo

amaaan ne zor bizim işimiz yaa
en güzeli kendi işin olacak akşam çekip kapısını evine gelecek boshayallersmile

ahh nerde canım nerde okadarda şans oyunu oynarız tutsa bi dakka durmayız burda ailemizin yanına koşarız bizim iki tarafta yok yznımızda yapayanlızız çok zor oluo off. sen kaç yıllık evlisin canım.

ahh nerde canım nerde okadarda şans oyunu oynarız tutsa bi dakka durmayız burda ailemizin yanına koşarız bizim iki tarafta yok yznımızda yapayanlızız çok zor oluo off. sen kaç yıllık evlisin canım.

bizim de 3. yılın dolmasına az kaldı işte.
aynı biz de ne kadar şans oyunu varsa oynuyoruz. ya tutarsa diye. umut dünyası işte.
bizim aileler de uzak canım 12 saatlik yol. ha deyince gidemiyoruz. senede bir sefer gidiyoruz onda da bi ankara bi konya biraz antalya derken hiçbir şey anlamıyoruz.
bu sene şöyle yakınlarda bi yere tayinimiz çıksa... boshayallersmile

ben de bi kere kafamdan tamamen attım o ay da hamile kaldım ama düştü mafoldumben
şimdi de ne kadar uğraşsam atamıyorum kafamdan yaa
ister istemez her ay bi umut oluyo

aynen öle oluo canım çok zor bende çıkardım aklımdan yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi oldum iki ay kalamayınca yıkıldım yine eşimde tabi vucudumada zarar die düşündüm ilaçlar çok fazla rahatsızlık verdi.gelcekse allahımdan dedim artık bekliom bu ay bişi yapmadım bol bol incir kurusu yiyorum.

ben de iki ay kullandım klomeni ikisinde de kist yaptı iki ay da o kistlerden kurtulmak için boşa geçti
ben de baktım üstüne gittikçe işler daha da kötüye gidiyor en iyisi dedim olacağına varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…