Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

senin işinde zor bitanem sabret allah onun mükafatını sana kat kat verir hastalık zor

amannnn ne bilim canım yaa inşallah bakalımda derste calışamıyom canım cok sıkılıyooo eltim kaynanayı sevmiyo ya evine almak istemiyo hep kayınımla huzursuzluk cıkarıyo hep bizde kalıyolar bide hep kaynanma eve gitmek istiyo kayınbabam ısrarla kalmak istiyo bende ona bozuluyom ya ben sonucta yeni evliyim dimiiiiiilmaz: lmaz: mafoldumben

valla ben çok beğendim kuzu değişiklik gerekio arada kendimiz içinde

kısss ben hep bugüne kadar cok süslüydüm gerci halada öleyimde evleneli saldım cayıra mevlam hayıra oldum iyimi kilo aldık dip boyam geldi ne bilim üniv.deyken ne güzeldi yaaaaaaa özledim valla urfayıda tabiiiiii:gitme: :gitme:

hiç annenlerde kalmıyo musun canım? hep kayınvalidenlerde mi kalıyosun?

haklısın tatlım çok haklısın ama belki şimdi hasta ya ondan sizi çok seviosa belki bidaha göremem die düşünüodur bilemezsinki bitanem.

urfayı mı özledin???
ben sana ne diyim.. ben de nefret ediyorum buralardan kurtulmak istiyorum artık akannehir

yap tatlım yap insan kendine geilo.

hiç annenlerde kalmıyo musun canım? hep kayınvalidenlerde mi kalıyosun?

kalıyorum tatlım kalmammı ama doyamıyorumki bırakmıolar 3 gün sonra yine otaraf bi oraya bi buraya sürüklenioruz resmen eşim çoğu zaman sabit kalıo kendi evinde bu yüzden çok tartıştık biz bi yolunu bulamadık bi türlü olan hep bana oluo anlıcan.

Allaha şükür eşim bu konuda o kadar anlayışlı ki..
kayınvalidemler bize parasal konularda baya kazık attılar, ben de kızgınım küsüm içten içe
eşim de biliyor bunu hiçbir şey demez. orda bir hafta kalsak bile toplam 15-20 cümleden fazla konuşmam ben. hiç ısınamadım yaa çok soğuğuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…