Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

rabbim acil şifalar versin cnm ediyorum cnm iyileşicek inşallah:Saruboceq:
tabiki canım insan evladını görürde iyi olmaz mısenağlama
sağol melike senden başka slmımı alan olmadı tşkrl:1hug:

yok canım sayfalar geride kalıyo ya ondan görmemişlerdir fıstıklar çok soal tatlışım sen napıyosun nasılsın evet canım ya aynen öyle çok tesekkürler kuzusummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

annecin nasıl oldu bitanem sen nasılsın

benim bogazım şişşşş annemde dün durur gibi oldu dedide hala devam ediyo canım dualarınız esirgemeyin olur mu :gitme::gitme: eşimde hala emniyette kursu cok agırmış belkim geceyi orda gecirir senin hemşooo afffff bugün geceler sabah olmıcak yaaa zaten bizim sarkımızda sensiz sabah olmuyor......mafoldumben mafoldumben mafoldumben

eyü bende gezmeye cıkıyom ama gelmem bidaha iyi geceler herkese öptüm hepinizi

melike ezgimin kayınvalidesi varmış yemekte gelemez o bu gece kaydirigubbakcemile3
ağır misafiri var :roflol:

kızlaar yazmıyosunuz
napıyosunuz bakiim aklinialirimsmile

melike ezgimin kayınvalidesi varmış yemekte gelemez o bu gece kaydirigubbakcemile3
ağır misafiri var :roflol:

evet yaa ammada agırmış heeeeeee:jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaldıramazda bu yawru şimdikkkk aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ne zordur bıcırlarla uğraşmak
ben yapamazdım herhalde yaa Allah yardımcın olsun canım

saol tatlım yok aslında hiç zor değil onlar gibi kurnaz olmak lazım biraz kaydirigubbakcemile3.çok severek yapıyorum bu mesleği bu sene çalışmıyorum evdeyim canım atamam uzağa çıktıda evdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…