- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 40
ezgi birben yok gece kuşları eksik mafoldumben
evetmelike bu çok önemli tabiki herşeyin hayırlısını versin rabbim evladın bile :Saruboceq::Saruboceq:cümlemize.
ayy çok üzüldüm ne biçim hastalıkmış kız o öyle Allah yardımcısı olsun
bak kimisinin tüp bebek umudu bile yok mafoldumben
slm bacım hoşgeldin nasılsına.s.
allahtan benim adetler düzene girdide yumurtlama takiibini daha kolay yapabilirm umutlandım yanii
buarada bebeğimin ismi de belli
umut
gelecekler bende biliyom allah hayırlısın versin
sahi hürrem konyada değilim demişsin geçmişte nerdesin şu anda canımmmCADIARZU
allahtan benim adetler düzene girdide yumurtlama takiibini daha kolay yapabilirm umutlandım yanii
umut
hoşbulduk tatlım :1hug:
iyiyim tşkrl sen nasılsın ?
annen nasıl sürekli aklımda merak ediyorum biraz daha iyimi inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
umut
herkese hayırlın akşamlar kızlar
dün durdu gibi oldu ama yine aynı olmus bakalım bitseydi bi hayırlısıyla canımcım çok saol düşündügün için dua et olurmu tabi suda var beni gördü daha iyi olduuu canum benümmmolumunekankayizsmile yerimseniben
Allah umuduna kavuştursun en kısa zamanda
ben diyarbakırdayım canım eşimin işinden dolayı ama burda 53 günümüz kaldı hayırlısıyla bitti
e bu stresle çocuk mocuk olmaz tabi kaydirigubbakcemile3
sen merkezde misin?
tabi canım moral oldu ona da
bu çok önemli
Allah Şifasını versin en kısa zamanda :Saruboceq:
rabbim acil şifalar versin cnm ediyorum cnm iyileşicek inşallah:Saruboceq:dün durdu gibi oldu ama yine aynı olmus bakalım bitseydi bi hayırlısıyla canımcım çok saol düşündügün için dua et olurmu tabi suda var beni gördü daha iyi olduuu canum benümmmolumunekankayizsmile yerimseniben