Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

kısss sen hamilemisinnnnn valla bilmiyorum kusuruma bakma ben daha buraların yenisiyim canım
banada diane 35 verdi adetin 4günü gel bi tahlil daha yapalım dedi:eek::eek:

yok canım ne hamilesi nerdeeeee kilo verdim adetlerim düzene girmeye başladı
ben tedaviye basladım ama yarım kaldı

sanırım adetin 4 günü hormonlara bakılıyor ona göre tedaviyi baslatır doktorun

kız sen bidaha vardı böyle konyalı olupta diyarbakırda yaşayan adı aklıma gelmideeeeee
haahhh geldi ismi neydi bilmiyomda nicki uhdeydi sen o değilsin galibaaa
ben ilçede kalıyommm canım ama ayağımın birede merkez de valla annemler ordalarda

yok canım bilmiyorum ben onu
özledim valla konyayı boshayallersmile

yok canım ne hamilesi nerdeeeee kilo verdim adetlerim düzene girmeye başladı
ben tedaviye basladım ama yarım kaldı

sanırım adetin 4 günü hormonlara bakılıyor ona göre tedaviyi baslatır doktorun

doktor bey banada zayıfla dedi sanki çok kilom varmış gibim gerçi boyuma gördede varda
ama o kadar kilolu insanların bilem oluyorrr
eve adetin dördüncü günü benim çalışmayan hormonlara bakılcakkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar pilates yaparken sol kasığımda tuhaf bi çekilme batma oluyo
niye acaba bıraksam mı pilatesi acaba?
ama çok da seviyorum bilmiyorumkismile

yok canım bilmiyorum ben onu
özledim valla konyayı boshayallersmile

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyur gel canım ama az kalmış konyaya gelmene ya aaayyyy ben geçen gün pazartesi pazarında çıktımmm aboovvv kıs ne kalabalık orası öyle ama çok zevkli oluyor daha hiç çıkmamıştım bennnn oranın pazarında

doktor bey banada zayıfla dedi sanki çok kilom varmış gibim gerçi boyuma gördede varda
ama o kadar kilolu insanların bilem oluyorrr
eve adetin dördüncü günü benim çalışmayan hormonlara bakılcakkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım sen yine yap doktorun söylediğini
vardır bi bildiği

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyur gel canım ama az kalmış konyaya gelmene ya aaayyyy ben geçen gün pazartesi pazarında çıktımmm aboovvv kıs ne kalabalık orası öyle ama çok zevkli oluyor daha hiç çıkmamıştım bennnn oranın pazarında

az kaldı evet
ben salı pazarıyla perşembe pazarını biliyorum
pazartesi nereye kuruluyo

valla kuruluduğu yeri bilmiyom ben annemler eren kaya da oturuyolar oraya yakın biryerrrr

hee anladım
ben de üniversiteyi konyada okudum merkezi ordan biliyorum
bizim yurt kule sitenin ordaydı ben oraları biliyorum erenkaya uzak kalıyo

iyiyim tatlış senden naber saçların çok güzel olmuş bitanem bayıldım çok yakışmış güle güle kullan yeni yaşınla yenilendinmi senkaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 evetttt yaaa çok saol bidenemmm:jeyyar:

X