Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

canım arkadaşım yapardın valla bilmez miyim opuyorumnanaktan
bak ben de sana gelir gelmez pasta yapıverdim kes de yiyelim kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

oyyy hemencükkk kesiyorum dilegimide dilegimmm rabbim sen bu sene bizee hayırlı bebişler ver ver ver güzel rabbim nolur canımcım sen bu arkadslarımın gönlüne göre ver bütün dileklerinide kabul eyle :Saruboceq:

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileŞenizŞeniz:teytey::teytey::teytey: İYYYİİİİİİİİİİİİİİİİKKKKKKKKKKKKKKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ DDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞDDDDDDDDDDDDUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNN MMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLİİİİİİİİİKKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEE..................

AMİNNN MELİKEMMMM:Saruboceq:

olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

kızlar gözlerim kapanıyo yaa akannehir
kendime bi poşet çay yapiim bari
akşama ne yemek yapıcaksınız bakiim
çok üşeniyorum yemek yapmaya yaa bilmiyorumkismile

ahh canım benim yaaa aynen valla ki enim artık derslere baslamam lazım ufff cok zorsunuyom artıkkk yaaaa ama hedeflerim için böle olmam lazımmguclubacismile guclubacismile guclubacismile
az önce babışkommm kızarmış tavuk getirdi salatayla götürdük akşama kocişde gelür sanırım patates tava yapıcaz yanınada pirinç pilavı ...ayran yada cacık kuzusum yanınadaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

oy oy oy ne güzel yaa
aslında ben de buldum ne yapacağımı
biber dolması yapcam da üşeniyorum işte akannehir

vallah bende bılmıyom ne yapacam yaa ..bilmiyorumkismile
aslında sevıyorum yemek yapmayı ama yorgun olunca ugrasmak ıstemıyorm....:umursamaz:
ama kıslar varya benım kocis mukemmel yemek yapıyo yarım saatte sofrayı donatr vallah pratık yemeklerı ıyı bılıo beraber eve geldıgımz ıcın bana yardım edıyo beraber yapıyz Allah razı olsun ondann..
bazen tabı oda yorgun oluyo ozellıkle hafta bası ve hafta sonları oyusden bugun benım bıseyler dusunmemm lasım...fisfisfisfisfisfis

oy oy oy ne güzel yaa
aslında ben de buldum ne yapacağımı
biber dolması yapcam da üşeniyorum işte akannehir

ay canım hemen geleyim yardıma çok pratik gelişyo bana dolma sarma yaa alıştım galibaaaolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…