sekerkıs RAbbım ınsaallh bebeısıne tes zaman da kavusturur bende 1 yıllık evlyım 4 aydr bebeıs ıstıyos bı problemımız yok esımınde benım de tahlıllerımz temız cıktı ama olmuyo daha ıste bakalım hayırlısı canım bı zamanı var herhalde....
hepinizi cok ama çok seviyorummmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aminnnn canımm agzın dualı geelsın bana bıtanemmm.annelik duygusunu rabbım hepımıze tatdırır ınsallahhh balımmm.benımde ıste rahım agzımda yara var canım onun tedavısını goruyom sımdı 1 ay once doktora gıttım dondurdu yaramı ıste haftaya tekrar gıdıyom kontrole ıste bakalım durum ne olcak hayırlısı allahtan ınsallah ıyılesmısımdır.
bısde senı cok sevıyoruz melıkem annecıgının ellerınden öpüyrum senın gıbı tatlı yureği sevgı dolu bı evlat doğurdugu ve yetstrdıgı ıcınnnn...olumunekankayizsmileŞeniz
canım kankım melıkem dogum günün kutlu olsun bitanem nice senelere :)
melikemmmm dogum gunun kutlu olsun balımmm nıce mutlu saglıklı senelere ınsallahhhh bebişimmm
ay canımsın yaaaa kurban olurum seni vereneeeeeeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
demek bensiz buraya kaçtınız ha ben sizin peşinizi bırakırmıyımalsanaalsanasmile
hoşgeldin kuzucummmmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
selam kızlar benim hemşerim topik açmışta ben gelmemmmi kuzularrrrrrrr
nasılsınız bende aynı dertten muzdarıbıp ama ben o konuları konuşmak istemiyorum çünkü takmamak istiyomm
eeeeeeeee anatıverin bakam hadiiinnnn
ama hürremmmmm yokkkkkkk
hoşbuldum kıslar
melikem ezgim nasılsınız canlarım opuyorumnanaktan
geçmişi okuyordum ne güzel sohbetler etmişsiniz
özledim valla sizi haa olumunekankayizsmile aklinialirimsmile
demek bensiz buraya kaçtınız ha ben sizin peşinizi bırakırmıyımalsanaalsanasmile
hoşbulduk cnm...
ohh be rahat rahat geyik yaparız burda
hoşbuldum kıslar
melikem ezgim nasılsınız canlarım opuyorumnanaktan
geçmişi okuyordum ne güzel sohbetler etmişsiniz
özledim valla sizi haa olumunekankayizsmile aklinialirimsmile