Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

melike sen nerden ?

ben adanalıyım canım ama eşim mersinde polis suanda burdayız cmtesi geldik görevden cıktıgında eşim özel bir birimde calışıyoda şimdi kursu var o yüzden geldik adanadaya cumaya kadar annemlerdeyiz bitanem ya sen????

iyiymiş valla ne güzel
benim eşim de sağolsun hiç yemek seçmez bana da kıyamaz boşver bişeyle uğraşma dışardan söyleriz ya da yumurta kahvaltı falan yaparız geçiştiririz der ama her zaman da olmuyo ki öyle
insanın içine sinmiyo
:hulya:

ayy benim niyee çizelgem çıkmıyooooooo:gitme: :gitme:

ayy snde mı gormuyon cıselgeyı bende gormeyınce nettımde bı sorun var sanıyodummm bu arada avatrın guselmıs kısss 10 mayısta bana yaparsın artıkk bunu...:asigim: bızım evlılık yıl donumumuzzz.....

ayy snde mı gormuyon cıselgeyı bende gormeyınce nettımde bı sorun var sanıyodummm bu arada avatrın guselmıs kısss 10 mayısta bana yaparsın artıkk bunu...:asigim: bızım evlılık yıl donumumuzzz.....

olur kuzusum ayyy ben kimsenin dogum gününü felan bilmiyom yaa hepimiz böle yazalımmm özel günlerimizi imzamıza olur mu kuzuslarrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

akşama ne yemek yapıonuz hatunlar.
ben bezelyeyele pilav
ya siz

kızlar ben birascık kestireyim
eşim gelcek saat beş buçukta beraber çarşıya annelere hediye almaya gitces
o zamana kadar uyusam anca kendime gelirim
öpüldünüs kuzular akşama görüşürüz opuyorumnanaktan

güle güle canım benım gorusrz...opuyorumnanaktan

güle güle datluşummmm kendine çok ama çok ii bak olurmuuuuolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kıslar bende cıkıyorum kendınıze iyi bakın Allaha emanet oln sekerler....

:hulya: kimsecikler kalmadı yalnız kaldım şirin baba şirinler nerdesinzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…