Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

aksama görusrz ınsallah kıslar hepnız burda olun taaaaammmmmıııııı.... bırbennn sende aksama burda ollllll ınsallahhhh bendee olrum sıze dermısım kendım gelemesmışimmmm....zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

bennnnn geldımmm kıslarrrr yaaa ev bır aydır kapalı ya batmıs hertaraff toz pislık ıcınde kalmıs soyle gusel bı temızlık yaptım sonrada yameklerımı yaptımmm sımdı oturdum valla yaa baya yorulmusum ama eee nevar ne yokk cankuslarrr

hoşgeldin canımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

oyy kuşum benim yaaaolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nasıl gecsin kuzusum eşimi bekliyom halaaa annemle oturuyoz işte tv bakıyo oda kalk deyip duruyo ama benim heç niyetim nokkkolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

heheh:) mayısın 1 de banım esımın dogum gunuydu ama bışe yapamadık yaaa çünkü yolculukla gectı :) oda yenı yasıma yolculuk yaparak gırdım butun senem seyahat yaparak gececek dıo heheheh

heheh:) mayısın 1 de banım esımın dogum gunuydu ama bışe yapamadık yaaa çünkü yolculukla gectı :) oda yenı yasıma yolculuk yaparak gırdım butun senem seyahat yaparak gececek dıo heheheh

hadi yaaa eşininde dogum günü kutlu olsun canımın içi.. sizde evde kutlayın tekrar canımcımmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

melike, dogum günün kutlu olsun canimmmmmm opuyorumnanaktan
INSALLAh bundan sonraki dogum gününü bebisinle kutlarsinnnnnnnnn a.s.

kızlar kocişim geldi görevden ve bana yas pasta bide altın bileklik almış yaaaaaaaaaaaa oyyy kurban olurum onu veren güzel rabbimeeeeeeeeeeee

melike, dogum günün kutlu olsun canimmmmmm opuyorumnanaktan
INSALLAh bundan sonraki dogum gününü bebisinle kutlarsinnnnnnnnn a.s.

çok ama çokkk tesekkür ederim bitanemmmmmmm nice mutlu senelereeeeee canımcım hep beraber bebişlerimizle inşallahhhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

kızlar kocişim geldi görevden ve bana yas pasta bide altın bileklik almış yaaaaaaaaaaaa oyyy kurban olurum onu veren güzel rabbimeeeeeeeeeeee

hadi yaaaaaaaaaaaa afiyet olsun cokacimcoookbilmiyorumkismile ay cok iyi bilekligin hayirli olsun.INSALLAH bundan sonra ki altini dogum yaptigin icin alir canimmmmmm olumunekankayizsmile

ayy biz bur da hic yas pasta yiyemiyoruz :gitme: bütün yas pastalara alkol katiyorlarrrrr klava:
türkiye ye gittigimiz de yiyoruzz mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…