Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

melikecim doğum günün kutlu olsun bitanem
nice mutlu yıllara eşinle çocuklarınla sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı girersin inşallah
iyi ki doğdun, iyi ki tanıştık, iyi ki arkadaşım oldun canım benim olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan a.s. :nazar:

mersin çok güzeldi 2gün kaldık ama tadı damağımda kaldı....
kaynanama rağmen güzeldi.
eşimle bol bol yürüdük denize ayamızı sokrak.bol bolda yemek yedikkaydirigubbakcemile3
biraz olsun kafa dağıttık

aynen bende canımcımmm naber nasılsın bitanemmmm eşim emniyette kursta bende annem ve yengemle cay yaptuk içiyoz gelin beraber olsunnn kuzusummolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

ayy ne kadar iyi olurdu var yaa
o kadar yoruldum ki parmaklarımı zor oynatıyorum yazmak için kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım

ıyım canım sen nasılsın neler yaptın bakalım valla ıyıkıne acmısız burayı sohbetın dıbıne vuruyorz ne güselllll...bızde senı ozledık canımmmm.....
canım ne olsun ben de okuldaydım yeni geldim işte
nöbetçiydim bi de hep ayakta acayip yoruldum valla
bi de edepsiz çocuğun biri beni sinir etti :eek:klava: ne zor bunlarla uğraşmak yaa
valla çok iyi ettik bence de iyi ki açtık burayı yoksa öteki tarafta bu kadar kaynatamıyorduk olumunekankayizsmile

melikecim doğum günün kutlu olsun bitanem
nice mutlu yıllara eşinle çocuklarınla sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı girersin inşallah
iyi ki doğdun, iyi ki tanıştık, iyi ki arkadaşım oldun canım benim olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan a.s. :nazar:

oy oyyyy kuzucummm benim yaaa yerim seniii yer yerrrr aynen canımcımmm aynı duygular içindeyiz inşallah datluşummmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

eşimle bol bol yürüdük denize ayamızı sokrak.bol bolda yemek yedikkaydirigubbakcemile3

oh oh ne güzel darısı başımıza
en kötü gününüz böyle olsun canım a.s.

güzeldir canım mersinimizzzzzolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar ben balkonuma buğday domates biber soğan ve sarmısak ektim inanırmısınız ben çiçekleri bile sevmezdim ama birşeyi yetiştirmek insanı o kadar rahatlatıo kişimdi annemi daha iyi anlıyorum balkona öyle çiçekler ekmiştiki balkon çiçek bahçesi olmuştu

o kadar yoruldum ki parmaklarımı zor oynatıyorum yazmak için kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım

bi de edepsiz çocuğun biri beni sinir etti :eek:klava: ne zor bunlarla uğraşmak yaa
valla çok iyi ettik bence de iyi ki açtık burayı yoksa öteki tarafta bu kadar kaynatamıyorduk olumunekankayizsmile

evet canım okullu olunca cocuklar daha bı sımarıyolar annseını babasını laf anlatamadıklarına ögretmenler laf :Saruboceq:anlatmaya calısıyo ögretmenlık sabır işi canum benım Allah kolaylık versın sana....

gulsehrimutluyillar2pz1.jpg

7783pasta1ai2gt0gu3.jpg

evet canım okullu olunca cocuklar daha bı sımarıyolar annseını babasını laf anlatamadıklarına ögretmenler laf :Saruboceq:anlatmaya calısıyo ögretmenlık sabır işi canum benım Allah kolaylık versın sana....

valla aynen öyle canım öğretmene saygısızlık edince kendilerini iyi bişey yaptık zannediyolar
bazen sabır taşı da çatlıyo ama :eek:lmaz:

kızlar ben balkonuma buğday domates biber soğan ve sarmısak ektim inanırmısınız ben çiçekleri bile sevmezdim ama birşeyi yetiştirmek insanı o kadar rahatlatıo kişimdi annemi daha iyi anlıyorum balkona öyle çiçekler ekmiştiki balkon çiçek bahçesi olmuştu

ayy ne gusel maonyaa ben cıceklerı cokk sevıyorum evımde bırsuru var.... konusuyyom bazen onlarla rahatlıyorum...:teytey::teytey:

afiyet olsun canım

ahh canım benim yaa kıyamam keşke alt üst otursaydık hep sizinle ben sana okuldan gelesiye neler yapardım vallaaaaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayy canıms ende birben gibi bahce işine mi giriştinnnnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyyyyy canımsınız yaaaaaaa çokkk begendimmmmm polis eşleri arkadslarda yapmışlar diger topikte canım benim yaa bende sizi çok ama çokkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ahh canım benim yaa kıyamam keşke alt üst otursaydık hep sizinle ben sana okuldan gelesiye neler yapardım vallaaaaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım arkadaşım yapardın valla bilmez miyim opuyorumnanaktan
bak ben de sana gelir gelmez pasta yapıverdim kes de yiyelim kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

napım bacım kafamı nasıl dağıtım die düşündüm bunu buldum.
bak hiç sporu falan düşünmedim bu koca bedenimden daha yiyecek ektim:roflol:
kıyafetlere sığamıom 42 beden olmuşum dahada aklım fikrim yiyecekte

valla aynen öyle canım öğretmene saygısızlık edince kendilerini iyi bişey yaptık zannediyolar
bazen sabır taşı da çatlıyo ama :eek:lmaz:

haklısın valla guzelım bu tv fılmlerınden cok etkılenıyolar o fılmlerdekı cocuklar gıbı davranmaya calısıyorlar o yuzden bu kadar saygısız oldular ögrencıler canım benım:1hug:... Allah yardımcın olsun ınsallah...

ayyyyyy canımsınız yaaaaaaa çokkk begendimmmmm polis eşleri arkadslarda yapmışlar diger topikte canım benim yaa bende sizi çok ama çokkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

melike git öle kocanı öp kız bize sapıklık yapma:roflol:

haklısın valla guzelım bu tv fılmlerınden cok etkılenıyolar o fılmlerdekı cocuklar gıbı davranmaya calısıyorlar o yuzden bu kadar saygısız oldular ögrencıler canım benım:1hug:... Allah yardımcın olsun ınsallah...

çok sağol canım benim olumunekankayizsmile

X