- 13 Ekim 2007
- 2.505
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demek bensiz buraya kaçtınız ha ben sizin peşinizi bırakırmıyımalsanaalsanasmile
aynen bende canımcımmm naber nasılsın bitanemmmm eşim emniyette kursta bende annem ve yengemle cay yaptuk içiyoz gelin beraber olsunnn kuzusummolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
canım ne olsun ben de okuldaydım yeni geldim işteıyım canım sen nasılsın neler yaptın bakalım valla ıyıkıne acmısız burayı sohbetın dıbıne vuruyorz ne güselllll...bızde senı ozledık canımmmm.....
melikecim doğum günün kutlu olsun bitanem
nice mutlu yıllara eşinle çocuklarınla sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı girersin inşallah
iyi ki doğdun, iyi ki tanıştık, iyi ki arkadaşım oldun canım benim olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan a.s.
mersin çok güzeldi 2gün kaldık ama tadı damağımda kaldı....
kaynanama rağmen güzeldi.
eşimle bol bol yürüdük denize ayamızı sokrak.bol bolda yemek yedikkaydirigubbakcemile3
biraz olsun kafa dağıttık
mersin çok güzeldi 2gün kaldık ama tadı damağımda kaldı....
kaynanama rağmen güzeldi.
eşimle bol bol yürüdük denize ayamızı sokrak.bol bolda yemek yedikkaydirigubbakcemile3
biraz olsun kafa dağıttık
ayy ne kadar iyi olurdu var yaa
o kadar yoruldum ki parmaklarımı zor oynatıyorum yazmak için kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım
canım ne olsun ben de okuldaydım yeni geldim işte
nöbetçiydim bi de hep ayakta acayip yoruldum valla
bi de edepsiz çocuğun biri beni sinir etti klava: ne zor bunlarla uğraşmak yaa
valla çok iyi ettik bence de iyi ki açtık burayı yoksa öteki tarafta bu kadar kaynatamıyorduk olumunekankayizsmile
evet canım okullu olunca cocuklar daha bı sımarıyolar annseını babasını laf anlatamadıklarına ögretmenler laf :Saruboceq:anlatmaya calısıyo ögretmenlık sabır işi canum benım Allah kolaylık versın sana....
kızlar ben balkonuma buğday domates biber soğan ve sarmısak ektim inanırmısınız ben çiçekleri bile sevmezdim ama birşeyi yetiştirmek insanı o kadar rahatlatıo kişimdi annemi daha iyi anlıyorum balkona öyle çiçekler ekmiştiki balkon çiçek bahçesi olmuştu
ayy ne kadar iyi olurdu var yaa
o kadar yoruldum ki parmaklarımı zor oynatıyorum yazmak için kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım
canım ne olsun ben de okuldaydım yeni geldim işte
nöbetçiydim bi de hep ayakta acayip yoruldum valla
bi de edepsiz çocuğun biri beni sinir etti klava: ne zor bunlarla uğraşmak yaa
valla çok iyi ettik bence de iyi ki açtık burayı yoksa öteki tarafta bu kadar kaynatamıyorduk olumunekankayizsmile
kızlar ben balkonuma buğday domates biber soğan ve sarmısak ektim inanırmısınız ben çiçekleri bile sevmezdim ama birşeyi yetiştirmek insanı o kadar rahatlatıo kişimdi annemi daha iyi anlıyorum balkona öyle çiçekler ekmiştiki balkon çiçek bahçesi olmuştu
ahh canım benim yaa kıyamam keşke alt üst otursaydık hep sizinle ben sana okuldan gelesiye neler yapardım vallaaaaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
valla aynen öyle canım öğretmene saygısızlık edince kendilerini iyi bişey yaptık zannediyolar
bazen sabır taşı da çatlıyo ama lmaz:
ayyyyyy canımsınız yaaaaaaa çokkk begendimmmmm polis eşleri arkadslarda yapmışlar diger topikte canım benim yaa bende sizi çok ama çokkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
haklısın valla guzelım bu tv fılmlerınden cok etkılenıyolar o fılmlerdekı cocuklar gıbı davranmaya calısıyorlar o yuzden bu kadar saygısız oldular ögrencıler canım benım:1hug:... Allah yardımcın olsun ınsallah...