Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

hoşbuldum be tatlılıarım nasılsınızz:lepi::lepi::lepi::lepi:

seni gördük daha iyi olduk bidenemmm geyik actık işte bebiş stresini atalım diyee bazen baska konulardan yada stres atmak için konusunca tepki veren oluyodu bşzde burayı actık kuşum geyik için:jeyyar: sen napıyosun bakalımmm tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

evet bitanemmmm valla bende kocişi takip ediyomm hepp yarın dogum günüm hatta dakiakalar kaldı bakayım saat 12.yi vurunca aklında olucam mıııkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaa canım benim şimdiden doğum günün kutlu olsun :teytey::teytey:a.s.

rabbim gönlüne göre versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah bundan sonraki yaş gününü bebişinle birlikte kutlarsın:Saruboceq::Saruboceq:

hoşbulduk cnm benim olumunekankayizsmile

ama birben gitmiş yaaamafoldumben
gerçi kıs yoğun uğraşacağı bi sürü bahçe var :kedi::kedi:

evet yaa bu aralar baya bi yogunnn bizim kıssssslaelaelaelaelae lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyyy gülüm benimmm gülümm benim derdim aşkım canım benimmmm
ayırmasın rabbim bizi budur inan tek dilegimmmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
çok ama çokkkk tesekkürler bitanemmmm inşallah tatlışım inşallahhhhh hep beraber gireriz yine sizlerle beraber kuzusummm benimmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

hoşbulduk tatlım sen nasılsın :hulya::hulya:

iyiyim diyelim ii olalım cnm çok şükür halimize sen nasılsın neler yapıyosun şeker .
anladığım kadarıyla sende bizdensin rabbim göönlüne göre versin cnm en kısa zaman da sevindirsin seni:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada ben gül .

bencede çok iyi olmuş ama ben şimdiden söylüm ben gündüzleri giremem çünkü kaynanam var
heya bizimde bahçe işimiz olur elma armut kayısı hepsi olur güzünde bol bol ceviz olur
sizledrede gönderirim inşallah:Saruboceq:
ben bana gelince 5 yıllık evliyim 24 yaşındayım sağlık ta pek yokk allah bundan geri koymasın ammiiinnn:Saruboceq:sositososito

evet yaa bu aralar baya bi yogunnn bizim kıssssslaelaelaelaelae lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah rabbim bu yorgunluğunun çabasının mükafatını verir en kısa zaman da birbeni meleğiyle sevindirir .tabi sizleride cnm rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm isteyenlere kısmet eder inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım 5 senederi bekliyom bebeğimi allah ne verirse hayırlısından versin canım ya elden gelen bişey yok:1no2:
benimkide ayşe canım memnun oldum valla çok sevindim debenneyaptımki
ben hürremi göremiyom nerde o gacıııCADIARZU

hımmm bende birazdan giricem 24 eee canımcımmboshayallersmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah cnm hayırlı ve sağlıklı evlatlar la :Saruboceq::Saruboceq:

bakim kocişin ne süpriz hazırladı.:jeyyar::jeyyar:

inşallah bitanem inşallahhhhhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

cnm her zaman hayırlısını isteriz ya belkide bu zamana kadar elbet bi hayır vardır cnm vakti saati gelince sana süpriz yapıcak meleğin anne ben geldim diycek gör bak işte herşeyin bi vakti saati var cnm vaktini bekliyoruz sabredip umud etmeliyiz cnm bi de birbirimize dua edelim herşeyin üstesinden gelicez allahın izniyle :Saruboceq:
bende memnun oldum ayşe :1hug:
hürremi bende görmedim bi slm verdi çok gezmekten uyuya kaldı galiba cnm :roflol:

bende tüm kalbmle inanıyorum canım birgün gelecekler evet birbirimizn duacısı olmalıyız derim ben:Saruboceq:
ya bende hem pko var adet düzensizliği var üstüne bide hipotirot var bu yıl 9 kilo verdirdi endokrin bölümüdeki doktorum
daha doğum doktorunada başlamadım bakalım o ne dicek inşallah bu sene bari gelir:Saruboceq::Saruboceq:

melıkem dogum gunun kutlu olsun canım Rabbım hayırlı ömürler versın ınsallh sevdılerınle beraber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…