Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

iyiki doğdun melike iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdunnnnnnn melikeeeeeeeeeeeee
canımmmmm nice senelere eşinle inşallah yuvan bebeklerele dolsun
bende isterim bebeklerden canım ister

melıkem dogum gunun kutlu olsun canım RAbbım hayrlı ömür versın sevdılernle beraber Insalla seneye bebisınle gırersın yenı yasına...

iyiki doğdun melike iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdunnnnnnn melikeeeeeeeeeeeee
canımmmmm nice senelere eşinle inşallah yuvan bebeklerele dolsun
bende isterim bebeklerden canım ister

ayyy canımsınız yaa çok ama çok tesekkürler canlarım hep beraber inşallah tatlışım benimmmm sizlerde iyiki varsınızzz ve iyiki tanımışım sizin gibi dostlarıııııolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

melıkem dogum gunun kutlu olsun canım RAbbım hayrlı ömür versın sevdılernle beraber Insalla seneye bebisınle gırersın yenı yasına...

inşallah ezgicim inşallah çok ama çokkkk tesekkür ederim bitanemmmmmmm hep ebraber nice senelere bebişlerimizle beraber kuzucummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

ayyy canımsınız yaa çok ama çok tesekkürler canlarım hep beraber inşallah tatlışım benimmmm sizlerde iyiki varsınızzz ve iyiki tanımışım sizin gibi dostlarıııııolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

bende diyorum iyiki kkdan arkadaş bari var kimseyelere halini rednini anlatamıyon die iyiki varsınız neyse
şekerler çıkım ben artıkın yarın akşamama allah izin verirde bişey bahahe olmassa burdayım
haa fazla konuşmayın okumak zoruma gidior byyyy

bende diyorum iyiki kkdan arkadaş bari var kimseyelere halini rednini anlatamıyon die iyiki varsınız neyse
şekerler çıkım ben artıkın yarın akşamama allah izin verirde bişey bahahe olmassa burdayım
haa fazla konuşmayın okumak zoruma gidior byyyy

güle güle canımcım mutlaka gel bitanem hayırlı geceler cok saol bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

çok güzel bir gündü bugün hele yarın daha bi güzel bi gün önce beni doguran anacımın ellerinden sonra eşimin gözlerinden sonrada sizin yanaklarınızdan çok ama çok çok öperim eşim yarın erkenden emniyete gidicek hade yatalım diyo bende kacıyom kuzular yarın görüşmek dilegiyle hersey için cok ama cok tesekkür ederim iyiki varsınız canlarım hayrılı geceler datluuu rüyalarrrrrrropuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

güzel 3 mayıs sabahından canım arkadaslarıma hayırlı sabahlar olsun inşallahhhh hepinizi çok ama çok seviyorummm iyiki varsınız canlarımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnn ben bugün galiba giremiycemmmmmmmm çünkü annemlere gidicem ordanda doktora gidicem yarın tahlil vermeye dua edinde tiroitlerimi biraz iyi olmuşturrrrrr
ya hürrem konyada sın galiba doktora kime gidiyon kızzzz ben daha doktor bile bulamadam ya sen kimi tavsiye edersin eğer buraya yazmak istemssen özelime yaz akşam bakarım herhalde ama doğum doktoruna ne zaman başlarım bilmiyommmmm hepinizi öptümmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sanada günaydınnnnnnnnnnnn tatlım ama hala oturuyom kalkım ancak hazırlanırım bay
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz

kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnn ben bugün galiba giremiycemmmmmmmm çünkü annemlere gidicem ordanda doktora gidicem yarın tahlil vermeye dua edinde tiroitlerimi biraz iyi olmuşturrrrrr
ya hürrem konyada sın galiba doktora kime gidiyon kızzzz ben daha doktor bile bulamadam ya sen kimi tavsiye edersin eğer buraya yazmak istemssen özelime yaz akşam bakarım herhalde ama doğum doktoruna ne zaman başlarım bilmiyommmmm hepinizi öptümmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok gecmiş olsun bitanem hayırlı sonuclar alırsın inşallah tatlışımmmopuyorumnanaktan

sanada günaydınnnnnnnnnnnn tatlım ama hala oturuyom kalkım ancak hazırlanırım bay
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz

güle güle canımın içi dışı...bu arada ayse annemin adı bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan boshayallersmile

canım kankım melıkem dogum günün kutlu olsun bitanem nice senelere :)

melikemmmm dogum gunun kutlu olsun balımmm nıce mutlu saglıklı senelere ınsallahhhh bebişimmm

X