Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonnnnnnnn 2 dakikaaaaaaaaaaaaa
iyiki doğdun melike iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdunnnnnnn melikeeeeeeeeeeeee
canımmmmm nice senelere eşinle inşallah yuvan bebeklerele dolsun
bende isterim bebeklerden canım ister
melıkem dogum gunun kutlu olsun canım RAbbım hayrlı ömür versın sevdılernle beraber Insalla seneye bebisınle gırersın yenı yasına...
ayyy canımsınız yaa çok ama çok tesekkürler canlarım hep beraber inşallah tatlışım benimmmm sizlerde iyiki varsınızzz ve iyiki tanımışım sizin gibi dostlarıııııolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
bende diyorum iyiki kkdan arkadaş bari var kimseyelere halini rednini anlatamıyon die iyiki varsınız neyse
şekerler çıkım ben artıkın yarın akşamama allah izin verirde bişey bahahe olmassa burdayım
haa fazla konuşmayın okumak zoruma gidior byyyy
kızlr bana bu defa gerçekten müsade kib grş byyyy
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnn ben bugün galiba giremiycemmmmmmmm çünkü annemlere gidicem ordanda doktora gidicem yarın tahlil vermeye dua edinde tiroitlerimi biraz iyi olmuşturrrrrr
ya hürrem konyada sın galiba doktora kime gidiyon kızzzz ben daha doktor bile bulamadam ya sen kimi tavsiye edersin eğer buraya yazmak istemssen özelime yaz akşam bakarım herhalde ama doğum doktoruna ne zaman başlarım bilmiyommmmm hepinizi öptümmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sanada günaydınnnnnnnnnnnn tatlım ama hala oturuyom kalkım ancak hazırlanırım bay
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz