- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.261
aaa ne tesadüf bizde akşam konuştuk ama eşim artık umutlarının yıkıldığını söyledi bende çok üzülüyorum ama napcazki burcum bu ay adet olunca tüp bebek yapmaya karar vermiştim ama zaman geçtikçe bu düşünce silindi kafamdan zamana bırakmaktan başka yapacak bişey yok canım benim üzülme takma kafana eşin ne diyor bu konuda
canım benim daha tüp bebek için çok erken hemen böyle birşeye karar verme dur biraz bakalım zamana bırak eğer baktın gördün olmayacak gibi tüp bebek denersin ama daha çok erken tatlım tüp bebek senin içinde benim içinde eşim diyorki içinden bir ses bebeğimizin hemen olmayacağını söylüyormuş Bursaya gidicez tatlım eşim doktorumun bayan olmasını istiyor o yuüzden araştırıcam şimdi iyi bir doktor bulmak için
mafoldumben:Saruboceq:
tatlım bende iltihaplanma vardı ilk evlendiğim ay sonra hap kullandım(yada kullanmaya çalıştım yarım bıraktım)daha sonra hiç gitmedim doktora zamana bırakmıştım olur diye ama anladım ki böyle olmayacak tedaviyle olacak herhalde canım
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
polikistik over hastasıyım ve 2 yıldır cocugumuz olmuyor gecen ay klomen kullandım ama hala bişey yok bende doğal yollardan deneyeyim dedim ve soğan kürüne başladım ondan sonrada incir kürünü deneyeceğim bakalım olacakmı bebiş(
aranızda soğan kürünü kullanan ve sonuc alan varmı arkadaşlar
benilk kez bu ay başlayacağım kolomene bakalım ne olacak
tskler yusuf burcu arkadaşım valla ben bu bebişi çok istiyorum çok stresteyiz eşimle beraber o yüzdende biran önce başlamak istiyorum kürlere
birde su sorum olucaktı:ben sogan kürünü bitirdim ve hemen ertesi gün incir kürüne başlayabilirmiyim
buarada erzincandan yazıyorsun sanırım doktorun kim merak ettimde:)
öncelikle tşkler canım
ben bütün herşeyi denicem ama yinede olmazsa rabbim böyle istiyrmus derim napim herşeyde vardır bir hayır ibrahim saraçoğlunun sitesini didik didik ettim belkide gözümden kaçmıştır ama öyle bişey hatırlamıyorum bence biproblem olmaz incir kürüne başlayacam eşimede keçiboynuzu kürü uygulatacam bakalım sonuc ne olacak
müthiş sabırsız bir insanım bakalım cocuk için mecburen sabredicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?