• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

SSS kısmında vardı
İstersen o kısma gir
bilgisayarından CTRL+ F tuşuna bas
Yukarıda kelime aramak için bir bölüm açılacak oraya soğan yaz
Sana bütün metinde geçen soğan kelimelerini gösterecek
Biraz cevaplarıda incelersen orada soğandan sonra hemen incire başlatıyor 21 güne tamamlamadan tekrar soğana dönderiyor bir hastayı siz bu şekilde uygulayın diyordu.
Bulabilirsem gönderirim o bölümü

canım bunu öğrenmem iyi oldu artık aradığım şeyleri daha kolay bulabilirim tskler
ben aslında erzincanlıyım ama görev gereği kastamonudayım
sende mi öğretmensin
buarada benim ordaki doktorum ümit hanımdı ama ali kemal beye de iyi diyolar
keske mesut polat olsaydı suana kadar tanıdıgım en iyi doktordua.s

merhaba arkadaşlar iyisiniz umarım burcum sende zaman kaybetme doktora görün umarım kötü bişi değildir zorlama olduysa ondan olabilir yada biz herşeyi hayra yormaya alıştık belki hayır vardır sınunda öptüm

canım bunu öğrenmem iyi oldu artık aradığım şeyleri daha kolay bulabilirim tskler
ben aslında erzincanlıyım ama görev gereği kastamonudayım
sende mi öğretmensin
buarada benim ordaki doktorum ümit hanımdı ama ali kemal beye de iyi diyolar
keske mesut polat olsaydı suana kadar tanıdıgım en iyi doktordua.s

ewwet ben de bir öğretmenim
yeni yılın hayırlı olsun ümitte gittiiiii mesutta gittiiii hepsi ben niyetlenmeye başlayınca gittiler walla
üstelik hastalık konusunda çetiiin de çok iyiydi
diyorum ya benim arkadaşımın progestron tavan yapmışken düzenli adet olamazkenonun sayesinda iki çocuğu oldu
fakat suratsızdı
kaldım ali kemale ama onlada pek anlaşamıyoz bakalım ne olacak:uhm:

merhaba ben yeni üyeyim size bir şey danısmak istiyorum ama acil ben geçen ay bi ilişki yasadım ama boşalma olmadı içe(kusura bakmayın böyle yazdım) bu ay adet oldum içime sıkıntı düştü bugun kan tahlili yaptırdım hcg yazan yerde 1.20 çıktı bir de kagırtta 1 10 hafta 1.20 fln diye bir şeylerde vardı doktr bişey yok dedi eczaneden yaptıgım testte tek çizgi çıktı ama ben hala korkuyorum bana yardım edin 1.20 ne demek lütfen acil

Back