• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 2 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ben prolaktin yüksekliği vardı onu normale düşürdük sonra pcos olduğunu öğrendim daha önce adetlerim gecikmezdi ama artık düzensizleşmeye başladı en son ağustosun 13 ünde adet oldum hala olamadım hiç bu kadar gecikmemişti morelim çok bozuk bu gün doktora gideceğim pcoda oluşan bütün yumurtalar hep kist mi oluyo offfff çok bunaldım bu arada saolsun doktorum hiç yumurta takibi yapmadı

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 2 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ben prolaktin yüksekliği vardı onu normale düşürdük sonra pcos olduğunu öğrendim daha önce adetlerim gecikmezdi ama artık düzensizleşmeye başladı en son ağustosun 13 ünde adet oldum hala olamadım hiç bu kadar gecikmemişti morelim çok bozuk bu gün doktora gideceğim pcoda oluşan bütün yumurtalar hep kist mi oluyo offfff çok bunaldım bu arada saolsun doktorum hiç yumurta takibi yapmadı

geçmiş olsun canım benim bizde aynı sorundan müzdaribiz gebe kalamıyoruz maalesef senin doktorda bayağı gelişmiş yumurta takibi yapmadan çözebilecek yani olayı ilginç doktordan gelince haber ver canım gelişmeleri bize ayrıca aramıza tabiiki katılabilirsin aramıza hoşgeldin tatlım:dance:

Hoşgeldiiiin :)
Aynı beeeeeen anlattıkların.
Canım bende de pko var. 6 aydır korunmuyoruz ve düzenli adetlerim sapıttı.
Çünküüüüüüüü sssssstreeeeessss yaptııııım.
Stres yapma canım benim.
Bak bu sitede tüm sıkıntılarını atabilirsin.
Ayrıca hiç korkma Allah izin verdikçe herşey olur, izin vermediği hiçbir şey olmaz
kaydirigubbakcemile3

kızlar desteklerininiz için çok saolun doktordan şimdi geldim iki overdede plokistik varmış klomen verdi tam doktora gidecekken baktım ki adetim geliyo ikici günü başla dedi sabah akşam içecekmişim ilişki yokmuş bitince 2 gün sonra tekrar gidecekmişim acaba soğan suyunu da içsem zararı olur mu klomen ne işe yaracak

kızlar bu arada soğan suyunun faydasıda var bunu unutmayın pko karşı birebir bence hepiniz kullanın.benim uyguladığım ;her akşam yatarken içiyorum yapılışı ise 1 koca bardak hazır suyu kaynatıyorum kaynamaya başlayınca 1 adet orta boy soğanın (normal pazarda satılan kahverengi kabuklu) ince kabuğunu soyup 4 e bölüp kaynaya suya atıyorum 5 DK kaynatıp süzüyorum ılımaya başlayınca içiyorum.bu arada adet kanaması bitiyor hemen başlıyorum 15 gün devam edip bırakıyorum.Önce allah sonra bu kür işte.Hepinizi seviyorummmmmm bye:kedi:

kızlar desteklerininiz için çok saolun doktordan şimdi geldim iki overdede plokistik varmış klomen verdi tam doktora gidecekken baktım ki adetim geliyo ikici günü başla dedi sabah akşam içecekmişim ilişki yokmuş bitince 2 gün sonra tekrar gidecekmişim acaba soğan suyunu da içsem zararı olur mu klomen ne işe yaracak

canım benim hiç bir zararı olmaz.bende kolmeni sabah 1 kerede 2 tane alıyordum adetin 3 günü içmeye başladım adetim biter bitmez soğan suyuna başladım 15 gün devam ettim bu arada adetin biter bitmez bir gün dur bir gün devam cinsel ilişkiye girin tamammı ben bu şekilde yaptım inşallah sonu hüsranla bitmezde.Şuanda hamileyimmmyerimseniben

canım benim hiç bir zararı olmaz.bende kolmeni sabah 1 kerede 2 tane alıyordum adetin 3 günü içmeye başladım adetim biter bitmez soğan suyuna başladım 15 gün devam ettim bu arada adetin biter bitmez bir gün dur bir gün devam cinsel ilişkiye girin tamammı ben bu şekilde yaptım inşallah sonu hüsranla bitmezde.Şuanda hamileyimmmyerimseniben

hayırlı olsun darısı bizlerin başına ama doktor bana ilişki yasak dedi

slm kızlar ben geldim mrsatom hbrini yrni okudum çoooooooooooooook sevindim senin adına
10 gündür yoktum net bozuktu modem yanmış yenisini aldık eeeeeeeeee nasılsınız bakalım nasıl gidiyor

merhaba herkese bende 3 aydır korunmuoruz ama daha bişi olduğu yok bebek düşünmeden önce kontrole gittiğimde hiçbir sorun yok demişti dr bakalım eşim iki gün sonra gitcek spermlere bakılcak umarım bi sorun yoktur ondada eşimde dr bu arada herşeyi bilioz uyguluozda ama olmuo :))

walla cnm herşeyin hayırlısı olsun ben artık bıraktım peşini ne zaman olursa korunmuyoruz zaten doğum kontrol hapları anamı ağlattı yan etkilerini çok gördüm o yüzden korunmuyoruz 2 aydır hele ki ağrı kesici dahi içmiyorum bakalım bu haftasonu yine test yapcem sonuç ne çıkcak aslında birazda benim ihmalkarlığım doktoruma gittiğimde yara olduğunu söylemişti ilaç fln verdi kullanmadım bebek istediğimi söylemiştim adetinin 2. gününde gel demişti bu ay için ama gitmedim işte ekimin 4 ünde fln olmam lazım eğer olursam giderim belki

ben daha yeni üyeyim kıslar burda aynı şeyleri söyleyip de hamile kalanlar oluomu bu arada 8 aylık evliyiz

tuplerin açık olup olmadığına sadece rahim filmiylemi bakılıo vaginal ultrasonla anlaşılamıomu?

ya kızlaaaar
bana şu çatlatma iğnesi hakkında bilgi versenize
Büyük ihtimalle bana da uygulanacak.
Çünkü sevgili LH hormonum yüksek araştırdım bu meret yumurta çatlamasına engel oluyormuş.
Ne zamanlar yapılır iğne?:uhm:
Yumurta takibinin ne zamanında?mirmirmirmir
Sizden okuduklarımın bir kısmına dr bu iğneleri vermiş bir kısmına vermemişler Niyeee?
Peki ilişki ne aralıklarla olacak sonrasındaaaa?:utangac:
Ya iğne olduktan sonra çatlamazsaaaaa?
Kiste dönşüyor muuuu???:a015:
Dönüşünce ne oluyooor???
devlet ödüyor mu bu iğneleriiiiii??:sm_confused:
Kaç para bu meretler?
ben emekli sandığına bağlıyım öder mi???:1no2:

lülülülülülü AMAAAAAAAN KAFAYI YEDıM ıŞTEEEEE YAAAA laelaelaelaelae kafamçokkarıştı hihoyyyt
Bi cevap verin de tırlatmayayım bariii:bbo: :teytey:

Back