• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

aaa ne tesadüf bizde akşam konuştuk ama eşim artık umutlarının yıkıldığını söyledi bende çok üzülüyorum ama napcazki burcum bu ay adet olunca tüp bebek yapmaya karar vermiştim ama zaman geçtikçe bu düşünce silindi kafamdan zamana bırakmaktan başka yapacak bişey yok canım benim üzülme takma kafana eşin ne diyor bu konuda

aaa ne tesadüf bizde akşam konuştuk ama eşim artık umutlarının yıkıldığını söyledi bende çok üzülüyorum ama napcazki burcum bu ay adet olunca tüp bebek yapmaya karar vermiştim ama zaman geçtikçe bu düşünce silindi kafamdan zamana bırakmaktan başka yapacak bişey yok canım benim üzülme takma kafana eşin ne diyor bu konuda

canım benim daha tüp bebek için çok erken hemen böyle birşeye karar verme dur biraz bakalım zamana bırak eğer baktın gördün olmayacak gibi tüp bebek denersin ama daha çok erken tatlım tüp bebek senin içinde benim içinde eşim diyorki içinden bir ses bebeğimizin hemen olmayacağını söylüyormuş Bursaya gidicez tatlım eşim doktorumun bayan olmasını istiyor o yuüzden araştırıcam şimdi iyi bir doktor bulmak için
mafoldumben:Saruboceq:

canım benim daha tüp bebek için çok erken hemen böyle birşeye karar verme dur biraz bakalım zamana bırak eğer baktın gördün olmayacak gibi tüp bebek denersin ama daha çok erken tatlım tüp bebek senin içinde benim içinde eşim diyorki içinden bir ses bebeğimizin hemen olmayacağını söylüyormuş Bursaya gidicez tatlım eşim doktorumun bayan olmasını istiyor o yuüzden araştırıcam şimdi iyi bir doktor bulmak için
mafoldumben:Saruboceq:

benim doktorum bayan bende erkekmi denesem diyorum önümüzdeki ay zekai tahir burak hast. gidicem oranın doktorları iiyiymiş adetin 2 günü gel dediler az önce aradım benim içimde hep bir umut var olucak ama vakti var bence bak elif hamile kaldı eminim oda ayrılır artık aramızdan :sinifsinif:eşinede söyle umudunu kaybetmesin bu arada unuttuğum için soruyorum sizde bi problem varmıydı bitanem:gitme:

bu arad insan hasta olunca erken geç fazla düşünmüyo direk bunalıma giriyo ve herşeyi denemek istiyo eee bide yaş 31 olunca panikte kaçınılmaz oluyo canımcım yoksa ben asla istemiyorum tüp aşılama vs vs..

tatlım bende iltihaplanma vardı ilk evlendiğim ay sonra hap kullandım(yada kullanmaya çalıştım yarım bıraktım)daha sonra hiç gitmedim doktora zamana bırakmıştım olur diye ama anladım ki böyle olmayacak tedaviyle olacak herhalde canım

tatlım bende iltihaplanma vardı ilk evlendiğim ay sonra hap kullandım(yada kullanmaya çalıştım yarım bıraktım)daha sonra hiç gitmedim doktora zamana bırakmıştım olur diye ama anladım ki böyle olmayacak tedaviyle olacak herhalde canım

sen bebek için kadın doğuma ney gitmedinmi takip tahlil vs yapılmadımı bitanem en önemlisi rubella testi bunları ney yaptırmadınmı :umursamaz:

canım benim kocaman kocaman tebrikk ederimm allahım sagsaglim hayırlısıyla kucagına almayıı nasipp etsin darısı bizlerin başına bitanem

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
polikistik over hastasıyım ve 2 yıldır cocugumuz olmuyor gecen ay klomen kullandım ama hala bişey yok bende doğal yollardan deneyeyim dedim ve soğan kürüne başladım ondan sonrada incir kürünü deneyeceğim bakalım olacakmı bebiş:((
aranızda soğan kürünü kullanan ve sonuc alan varmı arkadaşlar

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
polikistik over hastasıyım ve 2 yıldır cocugumuz olmuyor gecen ay klomen kullandım ama hala bişey yok bende doğal yollardan deneyeyim dedim ve soğan kürüne başladım ondan sonrada incir kürünü deneyeceğim bakalım olacakmı bebiş:((
aranızda soğan kürünü kullanan ve sonuc alan varmı arkadaşlar

evet canım var mrsatom 'arkadaşımız' hamile kaldı geçen gün öğrendik hamile olduğunu fakat ondan öncede birçok arkadaşı biliyorum hamile kaldığını sen denede sonra pişman olma tatlım bu arada aramıza hoşgeldin canım aramızda olmana sevindim ama bir arkadaşın daha bebişinin olamayıpta aramıza katılmasına üzüldüm neyse tatlım birlikte aşacağız bu sorunlarızemuszemusa.s.:enbuyukkk:

tskler yusuf burcu arkadaşım valla ben bu bebişi çok istiyorum çok stresteyiz eşimle beraber o yüzdende biran önce başlamak istiyorum kürlere

birde su sorum olucaktı:ben sogan kürünü bitirdim ve hemen ertesi gün incir kürüne başlayabilirmiyim

benilk kez bu ay başlayacağım kolomene bakalım ne olacak

umarım istediğin sonucu elde edersin ama klomenin yan etkileri biraz fazla.önce 50 mg ile başlanıyor daha sonra doz arttırılıyor o yüzden yan etkileride kendini belli ediyor mesela depresyon gibi
sana tavsiyem moralini yüksek tut yerimseniben

tskler yusuf burcu arkadaşım valla ben bu bebişi çok istiyorum çok stresteyiz eşimle beraber o yüzdende biran önce başlamak istiyorum kürlere

birde su sorum olucaktı:ben sogan kürünü bitirdim ve hemen ertesi gün incir kürüne başlayabilirmiyim

Merhaba lamekan
Hoşgeldiiiiin opuyorumnanaktan
Kural biiiiir hiiiiç sıkma canını. Bende pkoluyum lh yüksek yumurta çatlamıyor sadece bu bendeki problem bu ay klomene başlayacağız. özetle yalnız ve tek değilsiiiin:olmaz:
Kural ikiiiiii - Dini inancını bilemem ama benimkine göre- herşey Rabbimden yani veren de O vermeyen de O... Özetle biraz teslimiyet biraz vereceğine inanmak ve gerekli tedavileri uygulayıp tevekkül etmek. Verdiği ve vermediği herşeye şükredebilmek:Saruboceq:
Kural üüüüç moralini yüksek tutmak çünkü hormonlarımız tamamen strese bağlılar.Biz mutluysak onlar da mutluuuuu opuyorumnanaktan

Soğan kürü için İbrahim saraçoğlunun sitesindeki kürler bölümünü okuduktan sonra sss bölümüne bak
Orada bununla ilgli birşeyler sorulmuştu hatırladığım kadarı ile.
Biraz uzun sürer ama.... olsun artık
kaydirigubbakcemile3

öncelikle tşkler canım
ben bütün herşeyi denicem ama yinede olmazsa rabbim böyle istiyrmus derim napim herşeyde vardır bir hayır ibrahim saraçoğlunun sitesini didik didik ettim belkide gözümden kaçmıştır ama öyle bişey hatırlamıyorum bence biproblem olmaz incir kürüne başlayacam eşimede keçiboynuzu kürü uygulatacam bakalım sonuc ne olacak
müthiş sabırsız bir insanım bakalım cocuk için mecburen sabredicez

öncelikle tşkler canım
ben bütün herşeyi denicem ama yinede olmazsa rabbim böyle istiyrmus derim napim herşeyde vardır bir hayır ibrahim saraçoğlunun sitesini didik didik ettim belkide gözümden kaçmıştır ama öyle bişey hatırlamıyorum bence biproblem olmaz incir kürüne başlayacam eşimede keçiboynuzu kürü uygulatacam bakalım sonuc ne olacak
müthiş sabırsız bir insanım bakalım cocuk için mecburen sabredicez

SSS kısmında vardı
İstersen o kısma gir
bilgisayarından CTRL+ F tuşuna bas
Yukarıda kelime aramak için bir bölüm açılacak oraya soğan yaz
Sana bütün metinde geçen soğan kelimelerini gösterecek
Biraz cevaplarıda incelersen orada soğandan sonra hemen incire başlatıyor 21 güne tamamlamadan tekrar soğana dönderiyor bir hastayı siz bu şekilde uygulayın diyordu.
Bulabilirsem gönderirim o bölümü

kızlar günaydın benim vajinamdan kan geliyor adetime daha 10 gün var ayrıca vajinamda ağrı var nedeni ney olabilir yardımcı olursanız sevinirim:Saruboceq:

Back