• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ya şimdi bende 1.20 çıktı bir de şöyle ifade var 1-10 hafta 1.20 11-15 hafta 16995 ben bundan dolayı strese kapıldım 1-10 haftayla benim degerin alakasını kurmaya çalıştım doktor ameliyat arası baktı sonucuma bir şey yok dedi ama ben öyle takıntı yaptım ve korktum ki hala bişey var sanıyorum offf pişmanım yaptıgıma

arkadaşlar yumurtlama takibi yaptırdım yumurtlama tembelliği varmış regl 2. günü gel ilaç yazayım dedi doktor aynı şikayeti olup ilaçla gebe kalan oldumu lütfen bekliyorum :(

belki de bana yeterrr diyeceksiniz ama ne olur içimi rahatlatın doktor bile rahatlatamadı nasıl kurtulcam bu pskolojiden bende 1.20 çıktıve kagıtta bir de şöyle ifade var 1-10 hafta 1.20 11-15 hafta 16995 1-10 hafa ne demek ya ben şuan ne durumdayım nolurrr akıl verin

hamile değilsindir adet olmussun ya.ayrıca üzerinden 1.5 ay gecmiş hamile olsaydın yaptırdıgın testte cıkardı o kagıtta yazan ifadelerde herkesin kağıdın da var hamilelik testi yaptırdıgın için o ifadeler yazıyo seninle alakalı değil yani için rahat olsun

senin eğer 5 ten fazla değerin çıksaydı sen de o haftalara bakarak hamileliğinin kaçıncı haftada olduğunu öğrenebilirdin anlatabildim mi cnm o haftalar bunun için yazılmış

hımm yani o haftalar ben hamile olsaydım onlarla ilgili olcaktım..ya ne bilim işte 1-10 hafta 1.20 yazınca bende de 1.20 çıkınca delirdim doktorun bir şey yok demesine ragmen ama benim içim de niye sıkıntı var anlamadım hala teeşkkr ederim sizlerede benim anlamam zor olcak herlde :):)

o zaman bana içimi ferahlatacak net bir şey söyler misiniz siz bilgilisinizdir bu konularda :) ve tabiki de kafamdan nasıl atcam bunu..sizide yoruyorum ama

öncelikle pek tecrübeli oldugum söylenemez zira biz burda genelde nasıl hamile kalırız diye konusuruz
sana önerecegim tek şey olumlu düşünmek

inanın psikolojim gitti:) iice taktım bu sefer de ya bu ay hasta olmazsam diyom :) bu ne biçim sıkıntı ne hata yaptım ben offfff

arkadaşlar bizde 8 aylık evliyiz 3 aydır korunmuouk eşime varikosel varmıış sperm sayısı 10 milyon ama hareketliliği filan iyi ameliyat demiş dr eşi bu ameliyatı olup hamile kalan varmı??

merhaba ben yeni üyeyim size bir şey danısmak istiyorum ama acil ben geçen ay bi ilişki yasadım ama boşalma olmadı içe(kusura bakmayın böyle yazdım) bu ay adet oldum içime sıkıntı düştü bugun kan tahlili yaptırdım hcg yazan yerde 1.20 çıktı bir de kagırtta 1 10 hafta 1.20 fln diye bir şeylerde vardı doktr bişey yok dedi eczaneden yaptıgım testte tek çizgi çıktı ama ben hala korkuyorum bana yardım edin 1.20 ne demek lütfen acil

hamile deilsin cnm keşke olsaymışın

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesin yavru kuşummmmmm mrstoam da gitti gelmez artk belkide kızın günahını alıyos kkk esinte a.şahin nilse yavruceylan nnerelerdesiniz yaaaa karbeyazdan hala haber yok bu ne duyarsızlık ya milleti ayaklandırdı herkes bana soruyo özelden hikayesini de anlatarak psikolojik baskı içerisinswyim yaaaaaaaaaaaaaaa

ümitte mi git ne zaman?
hem niye anlaşamıyorsunuz ali kemalle değiş doktorunu ozaman hocam

Yok yok o burda yanıldım hocam
Kusuruma bakma kafa kalmadı ki!!!
Naykı' dı değil mi ???
YAAA ne bileyim iyi dediler gittim
İlk düşündüğümüzde ki bundan 6 ay önceydi rutin kontrol yaptı usg kan tahlili felan ama (hormon istemediydi. orada bi huylandım tabiii) herşey normal dedi gönderdi
meğer 6 ay önce de pkoluymuşum söylememiş bana velveye gerek görmemişmiş
İkinci kontrolde bişiy değişmemiş pkolusunuız tedaviye başlıyacağız dedi
Yıkıldım kaldım
Bi de çok tıbbi terimlerle açıklıyor herşeyi yaaaaa...
şimdilik tetkikleri ve uygulayacağı tedvi doğru gözüküyor
Bende burdaki kızlardan bunu takip ediyorum doğru yolda mıyız diye
Bakalım hayırlısı olmazsa ümite ya da cem'e gideceğim hele bir tedaviya takibe başlasında..... :((

Back