- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.281
SSS kısmında vardı
İstersen o kısma gir
bilgisayarından CTRL+ F tuşuna bas
Yukarıda kelime aramak için bir bölüm açılacak oraya soğan yaz
Sana bütün metinde geçen soğan kelimelerini gösterecek
Biraz cevaplarıda incelersen orada soğandan sonra hemen incire başlatıyor 21 güne tamamlamadan tekrar soğana dönderiyor bir hastayı siz bu şekilde uygulayın diyordu.
Bulabilirsem gönderirim o bölümü
kızlar günaydın benim vajinamdan kan geliyor adetime daha 10 gün var ayrıca vajinamda ağrı var nedeni ney olabilir yardımcı olursanız sevinirim:Saruboceq:
bunu ancak Dr a giderek öğrenebilirsin. Geçmiş olsun
slm kızlar naberrrrrrrrr nasılsınızzz[/QUOTiii sayılır canım sen nasılsın bugün buraya pek uğrayan yok baksana bomboşa.s
slm kızlar naberrrrrrrrr nasılsınızzz
[/QUOTiii sayılır canım sen nasılsın bugün buraya pek uğrayan yok baksana bomboşa.s
bende iiyiym çok şükür ya nolsun rizedeyim yarın ankara ya dönüyorum adetime 2 gün kaldı merakla beklemedeyim:CüvCüv:
bende iiyiym çok şükür ya nolsun rizedeyim yarın ankara ya dönüyorum adetime 2 gün kaldı merakla beklemedeyim:CüvCüv:
hadi bakalım sen de bu ay mı başlıycan aşılamaya ben dün başladım iğneler beni feci sarsıyo sabahtan beri miyde bulantısı ve ağrı inanılmaz
hadi bakalım sen de bu ay mı başlıycan aşılamaya ben dün başladım iğneler beni feci sarsıyo sabahtan beri miyde bulantısı ve ağrı inanılmaz
yokk ayyyy normal yoldan beklemedeyim inş ona gerek kalmaz o kadar agır mı ya o igneler? inş tutar cnm ya
kızlar selam naber kız yoksunyok adet olma yolarım saçını başını :)
canım bunu öğrenmem iyi oldu artık aradığım şeyleri daha kolay bulabilirim tskler
ben aslında erzincanlıyım ama görev gereği kastamonudayım
sende mi öğretmensin
buarada benim ordaki doktorum ümit hanımdı ama ali kemal beye de iyi diyolar
keske mesut polat olsaydı suana kadar tanıdıgım en iyi doktordua.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?