Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba bende de aynı sorun var yumurta çatlamıyomuş tedaviye başlkıcazda önce adet düzensizliğim var onu düzeltiyo sendede bu sorun varmı

amin darısı başımıza allah senide kurtarsın inşaalah sasalim kucağında al yavrunu korkma benim yengem 3 düşük yapytı ama bak 4.bebeğini kucağına aldı korkmaki başına gelmesin allah kurtarır dualarımız seninle

merhaba bende de aynı sorun var yumurta çatlamıyomuş tedaviye başlkıcazda önce adet düzensizliğim var onu düzeltiyo sendede bu sorun varmı

yok aksine bebek isteyene kadar 28 güne bir olurdu.
Nasıl ki altı aydır çalışıyoruz 24 ile 34 arasında değişti canım yaaa...
Allah cümlemize şifa vesileleri versin.
Şifa Allah'tan ne de olsaa.s.

yok aksine bebek isteyene kadar 28 güne bir olurdu.
Nasıl ki altı aydır çalışıyoruz 24 ile 34 arasında değişti canım yaaa...
Allah cümlemize şifa vesileleri versin.
Şifa Allah'tan ne de olsaa.s.

merhaba canım o zaman stres yapıyosun ondan oluyo beni taa evlenmeden önce adet düzenziliği vardı şimdi onun için lutenly verdi doktor sonrada yumurtanı çatatcaz dedi ama nasıl olcak ne yapcak bilmiyorum hiç olmucak diye çok korkuyorum

Yok be karamelciğim demeyi öyle isterdim ki ama maalesef diyemiyorum
eveeet hem de çoook stres yapıyorum ama artık sanki daha sakininm.
adam pko olduğunu söyledi
Sebeb de usg deki görüntü haaa bir de dengesiz hormonlarım.
Sıkma canını hiç benim arkadaşlarımın adetleri hem düzensizdi hemde progestronları çok yüksekti
ama çatır çatır iki tane doğurdu walla hem de doğum kontrol haplarını bıraktıklarının ertesi ayına üstelik.
o yüzden hiiiç sıkma canının
Rabbim verecekse her türlü veriyorkaydirigubbakcemile3

kızlar soğan suyu yumurta çatlama sorununanada iyi geliyomu bilen varmı

Walla olduğunu söylüyorlar
yani hormonları dengeleyip adetleri düzenliyor kendi kendine gelmesini sağlıyor
Arkadaşlardan yakinen biliyorum
Eeeee bunu yapan heralde dengeleyince çatletır da
Ben başladım iki gün oluyor bakalım ne olacak:uhm:

haklısın canım sende rahat olmaya çalış hiç stress yapma bırak artık tıpın çözemediği ne var hem bak senin adet düzenliymiş şanslısın bırakalım zmana allahım dualarımızı geri çevirmez aynı görümcemim hormanları düzensizdi pko vardı ama 5 ay tedavi gördü ve şimdi 2 yaşında cici mi cici kızı var seninde olur dua edelim

valla bende deniyim adet olayım biteyim öyle başlıcam ama tadı berbattır onun ya nasıl içilcek

Ağzından bal damlıyor walla senin
AMİİİİİN AMİİİİN
Cümlesinin içinde inşaallah hepimizin
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

valla bende deniyim adet olayım biteyim öyle başlıcam ama tadı berbattır onun ya nasıl içilcek

İşin açıkçası kaynarken daha kötü kokuyor ama içiyorsun.
Tadı bana fena gelmedi öyle aman aman kötü değil.
Hem üstelik şifa olsun ya Rabbi deyince de hafifliyor mu ne??*
Saf suyu yani hazır suyu kaynat soğanı 4 böl içine at altını kıs beş dk kaynat altını kapat ocağın yaklaşık yirmi dk sonra ılınmış oluyor o zaman içebilirsin
Sabah akşam yemekten 10 dk önce aç karnına içilecek.
Bu arada soğanın en dış kabuğunu soy diğerleri kalsın diyor i.Saraçoğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…