I
ilkvetek
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.221
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 2 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ben prolaktin yüksekliği vardı onu normale düşürdük sonra pcos olduğunu öğrendim daha önce adetlerim gecikmezdi ama artık düzensizleşmeye başladı en son ağustosun 13 ünde adet oldum hala olamadım hiç bu kadar gecikmemişti morelim çok bozuk bu gün doktora gideceğim pcoda oluşan bütün yumurtalar hep kist mi oluyo offfff çok bunaldım bu arada saolsun doktorum hiç yumurta takibi yapmadı
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 2 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ben prolaktin yüksekliği vardı onu normale düşürdük sonra pcos olduğunu öğrendim daha önce adetlerim gecikmezdi ama artık düzensizleşmeye başladı en son ağustosun 13 ünde adet oldum hala olamadım hiç bu kadar gecikmemişti morelim çok bozuk bu gün doktora gideceğim pcoda oluşan bütün yumurtalar hep kist mi oluyo offfff çok bunaldım bu arada saolsun doktorum hiç yumurta takibi yapmadı
hayır canım maalesef kimsenin haberi yok karbeyazdan hiçbir bilgi
vermeden de kçtı heveslendirdi bizi ama hiçbirşeyde söylemedi gelsin o bakalımda ben ona yapacağımı biliyorumklava:kötükedihüso
kızlar desteklerininiz için çok saolun doktordan şimdi geldim iki overdede plokistik varmış klomen verdi tam doktora gidecekken baktım ki adetim geliyo ikici günü başla dedi sabah akşam içecekmişim ilişki yokmuş bitince 2 gün sonra tekrar gidecekmişim acaba soğan suyunu da içsem zararı olur mu klomen ne işe yaracak
canım benim hiç bir zararı olmaz.bende kolmeni sabah 1 kerede 2 tane alıyordum adetin 3 günü içmeye başladım adetim biter bitmez soğan suyuna başladım 15 gün devam ettim bu arada adetin biter bitmez bir gün dur bir gün devam cinsel ilişkiye girin tamammı ben bu şekilde yaptım inşallah sonu hüsranla bitmezde.Şuanda hamileyimmmyerimseniben
Haber ver bana da olur mu????senağlama
tuplerin açık olup olmadığına sadece rahim filmiylemi bakılıo vaginal ultrasonla anlaşılamıomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?