• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar bugün evde idrarda gebelik testi çıktı sonuçççççççççç POZİTİFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFdelikafadulden

tebrik edsiyorum canım gercekten cok mutlu oldum hadi gözün aydın bayramın gercek bayram oldu darısı bizim başımıza bize bol bol dua et canım buarada senin sorun neydi :lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar:

tebrik edsiyorum canım gercekten cok mutlu oldum hadi gözün aydın bayramın gercek bayram oldu darısı bizim başımıza bize bol bol dua et canım buarada senin sorun neydi :lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar:

canım benim şuan o kadar mutlu oldum ki sana anlatamam sanki ben hamile kalmışım gibi mutluluktan ağlıyorum çok sevindim tatlım hayırlı olsun canım benim ayrıntıları anlat bana mutlaka lur mu canım ayyyyy çok merak ettim şimdi yaaaa:nazar:

kızlar bugün evde idrarda gebelik testi çıktı sonuçççççççççç POZİTİFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFdelikafadulden

canım benim şuan o kadar mutlu oldum ki sana anlatamam sanki ben hamile kalmışım gibi mutluluktan ağlıyorum çok sevindim tatlım hayırlı olsun canım benim ayrıntıları anlat bana mutlaka lur mu canım ayyyyy çok merak ettim şimdi yaaaa
:nazar: bu arada bayram asıl sana bayrammış tatlım benim:nazar:a.s.

yüce rabbim hepinize bu duygu tattısın dualarınızı yalvarışlarınızı boşa çıkarmasınnnnn canım arkadaşlarımm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benimmmmmmmmmmm rabbim bebişini sana nbagışlasın çok şükür ya ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI NE KADAR MUTLU OLDUKKKKKKK GÖZLERİM DOLU DOLU ÇİFTE BAYRAM OLDU YAAAAAAAAAAAAA CANIM ARKADASIM ÇOK ÇOK TEBRİK EDERİM :1hug::nazar:a.s.:hooray::teytey:hihoyyyt:Saruboceq:Şeniz:sm_cool:DARISI BİZLERE İNŞ

TOPİKTE BAŞLIK AÇTIGINDA SANA BU MSJI YAZMISTIM
NE YAZACAGIMI BİLEMİYORUM AYYYYYY ÇOK MUTLUYUM BNMDE SAT 27 AGUSTOS BU SABAH RİZEYE UÇTUK BURANIN HAVASI SUYU YARAR İNŞ GERÇİ BİŞİİ YAPAMICAZ AMA EVE DÖNÜNCE:kedi:

kan testi yaptır ya olmazsa adetn bgelincede hayal kırıklıgına ugrucan öylede aynı böylede zaten betaaaaaaa

arkadaşım inan çook sevindm tüylerim diken diken oldu ağlıycamyaaa rabbim 9ayını tamamlamak nasip etsin rabbim bizlerede inşaallah nasip eder kendine şimdi dahada ii bak:lepi::emir_bebek:hihoyyyt:Saruboceq:

tebrik ederim darısı başıma ben o testler hiç pozitif çıkmaz diyodum çıkıyomuş allah kucağın almayıda nasip etsin

KIZLARR inanın bana bende aynısını diyordum kanda gebelik yaptırdığımda negatifi görünce kendi kendimi tokatlıyasım geliyodu bide hastanede çalışınca daha farklı oluyor durum çünki ben kaydı yaptırıp kan verip gelene kadar insanlar elif sen hamleymişsin diyolardı e bu sfer daha bi kötü oluyodum.inanın bugün sabaha kadar yarı uyur yarrı uyanık haldeydim kendi kendime diyorumki karnının üstüne yatma falan.bide kızlar göğüslerim davul gibi birde adet sancısı gibi sık sık sancılarım oluyor çok korkuyorum çünki benim önceki düşmüştü.şimdilk sizden ve eşimden başka hiçkimse bilmiyor biraz bekliyim herşey yoluna girsin öyle söyliyim diyorumm.herşeyin hayırlısı:CüvCüv:bide kızlar valla billa diyordumki ben hamliyim başlığı atıp şu resmi koyabilecekmiyim:CüvCüv: ya kurban olduğum allahım hepinize tattırsınn:Saruboceq:

KIZLARR inanın bana bende aynısını diyordum kanda gebelik yaptırdığımda negatifi görünce kendi kendimi tokatlıyasım geliyodu bide hastanede çalışınca daha farklı oluyor durum çünki ben kaydı yaptırıp kan verip gelene kadar insanlar elif sen hamleymişsin diyolardı e bu sfer daha bi kötü oluyodum.inanın bugün sabaha kadar yarı uyur yarrı uyanık haldeydim kendi kendime diyorumki karnının üstüne yatma falan.bide kızlar göğüslerim davul gibi birde adet sancısı gibi sık sık sancılarım oluyor çok korkuyorum çünki benim önceki düşmüştü.şimdilk sizden ve eşimden başka hiçkimse bilmiyor biraz bekliyim herşey yoluna girsin öyle söyliyim diyorumm.herşeyin hayırlısı:CüvCüv:bide kızlar valla billa diyordumki ben hamliyim başlığı atıp şu resmi koyabilecekmiyim:CüvCüv: ya kurban olduğum allahım hepinize tattırsınn:Saruboceq:

inanmıyorum yaaaaa inan o kadar mutlu oldumki gözlerim doldu canım benim yaaaa kıyamam sana allahım şükürler olsun çok mutlu oldum ne diycemi bilmiyoruum canımsın yaaa :dance:alkisalkisalkis

hormonlarından belliydi birden yüksek olması süper yaaa canım benim işte budur darısı bize inşallah yuppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy alkisalkisalkiso kadar şaşkınımki resmen şoktayım şu an allahım sağlık versin canım benim yaşaaasıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
hormonlarından belliydi birden yüksek olması süper yaaa canım benim işte budur darısı bize inşallah yuppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy alkisalkisalkiso kadar şaşkınımki resmen şoktayım şu an allahım sağlık versin canım benim yaşaaasıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya beni görsennnn
eşimi yanıma yaklaştırmıyorumm,karnımın üzerine yatamıyorummm öncekinden daha dikkatliyim anlıcağın ama öncelikle allah korusun.nilüşümm vallaha bak içten dua ediyorum inşallah en kısa zamanda sizin haberlerinizede böle sevinirimmmm:teselli:

:lepi:
ya beni görsennnn
eşimi yanıma yaklaştırmıyorumm,karnımın üzerine yatamıyorummm öncekinden daha dikkatliyim anlıcağın ama öncelikle allah korusun.nilüşümm vallaha bak içten dua ediyorum inşallah en kısa zamanda sizin haberlerinizede böle sevinirimmmm:teselli:

inşaallah kuşum benim allah hepimize tattıracak bu duyguyu birgün inşaalllah ama senden herşeyi bekliyoruz tamam mı tüm gelişmeleri anlat bize öpt canım

Bak bu çok güzel haber mrsatom,
Tebrik ederim.alkisalkisalkis
İnşallah Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı ve mutlu bir ömür geçirmeyi nasip eder.:Saruboceq:
Bu arada inanki benim gibi pkolu hanımların ümidini artırdın.delikafadulden
Senin kadar sevindim hamile olmana.
Allah nazarlardan saklasın canım.:nazar:
Tekrar tebrikler.alkisalkisalkis

Karbeyaz33'e ulaşamıyorum.
Bayram sebebi ile yoktuuuum:(
Prşmbe okulda başlıyor. napıcam:(
Özel mj da atamıyorum.
ulaşabilen var mı kızlarr????

Karbeyaz33'e ulaşamıyorum.
Bayram sebebi ile yoktuuuum:(
Prşmbe okulda başlıyor. napıcam:(
Özel mj da atamıyorum.
ulaşabilen var mı kızlarr????

hayır canım maalesef kimsenin haberi yok karbeyazdan hiçbir bilgi
vermeden de kçtı heveslendirdi bizi ama hiçbirşeyde söylemedi gelsin o bakalımda ben ona yapacağımı biliyorum :oklava:kötükedihüso

Back