Bende 1 senedir istiyorum olmuyo.10 ay önce kimyasal gebelik yasadim sadece o kadar.bende ayni durumdayim doktora gitmeye korkuyorum ya doktor kötü bisey derse diyeMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim bir senedir korunmuyoruz fakat hala gebe kalamadım tiroid ilacı kullanıyorum kadın Doğum doktoruna gitmek istiyorum fakat kötü birşey duyacağım diye erteliyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlardan tavsiye ve öneri bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Canim daha yolun basindasin.sana tavsiyem mutlaka bir kadin dogumcuya git ve kontrollerini yaptir. Boşa bekleyipte vaktini harcama. Baksin sana yol göstersin.bi sorunun yoksa ne ala.ama varsa tedavine baslarsin. Bu bekleyis insanin daha çok psikolojisini bozuyor. Obur turlu en azindan sorununu bilir kabullenirsin tedavine bakarsin.bu gibi durumlarda beklemek iyi degil. Ben bekledim bin pismanim. Kime sorsan git bi baktir der. Aklina kotu seyler getirme insallah buyuk bir sorun yoktur.benimde olmadi gittim herseyin cok iyi sebepsiz inferlite dediler.illa bisey olacak diye bir durum yokMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim bir senedir korunmuyoruz fakat hala gebe kalamadım tiroid ilacı kullanıyorum kadın Doğum doktoruna gitmek istiyorum fakat kötü birşey duyacağım diye erteliyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlardan tavsiye ve öneri bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Tugcecim tyt82 ye katiliyorum. Gec kalmadan iyi bir doktora git gorun. Sorun sende de olmaya bilir korkma. Bu tarz sorunlarin cozumu var artik. Bak benim 1 evladim var geldi 7 yasina 3 senedir kardes yapamadik. 4 kez Hsg de cektirdim. Laparoskopi histeroskopi ameliyati da oldum. Testlerde yaptirdim sebepsiz kisirlik cikti. Esimde de sorun yoktu artik daha gec kalmadan yaslar gencken tup bebek denemesine giristik. Transferimi oldum suan evde dinleniyorum. 1 hafta sonra sonuc alicam hayirlisiyla.Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim bir senedir korunmuyoruz fakat hala gebe kalamadım tiroid ilacı kullanıyorum kadın Doğum doktoruna gitmek istiyorum fakat kötü birşey duyacağım diye erteliyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlardan tavsiye ve öneri bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim tüp bebek merkezi mi yoksa özel hastanede mi tüp bebek transferi oldunuzTugcecim tyt82 ye katiliyorum. Gec kalmadan iyi bir doktora git gorun. Sorun sende de olmaya bilir korkma. Bu tarz sorunlarin cozumu var artik. Bak benim 1 evladim var geldi 7 yasina 3 senedir kardes yapamadik. 4 kez Hsg de cektirdim. Laparoskopi histeroskopi ameliyati da oldum. Testlerde yaptirdim sebepsiz kisirlik cikti. Esimde de sorun yoktu artik daha gec kalmadan yaslar gencken tup bebek denemesine giristik. Transferimi oldum suan evde dinleniyorum. 1 hafta sonra sonuc alicam hayirlisiyla.
Ozel bir Tup bebek merkezinde tedavi gordum. Adetin 2. Yada 3. Gunu baslaniyor tup bebege bu donemde de muayene olman lazim regli bitimini beklemeden git bence. o zaman rahim yumurtalik sayin kesin rahat gorunuyor.Çok teşekkür ederim tüp bebek merkezi mi yoksa özel hastanede mi tüp bebek transferi oldunuz
Ya doktor kotu bisey derse diyerek hayatinizdan yillar calip kendinizi kandirmayin arkadaslar kotu bisey varsada caresiz bisey yok kotu olan neysr bilip erken onlemelisinizBende 1 senedir istiyorum olmuyo.10 ay önce kimyasal gebelik yasadim sadece o kadar.bende ayni durumdayim doktora gitmeye korkuyorum ya doktor kötü bisey derse diye
Aynen oyle.gidicem zaten randevu aldim.korkunun ecele faydasi yok maalesefYa doktor kotu bisey derse diyerek hayatinizdan yillar calip kendinizi kandirmayin arkadaslar kotu bisey varsada caresiz bisey yok kotu olan neysr bilip erken onlemelisiniz
Gidin en erken zamanda cunku kadin yumurtalari oyle bir seyki1 ay once varken 1 ay sonra tukenebilir erken onlem alalimAynen oyle.gidicem zaten randevu aldim.korkunun ecele faydasi yok maalesef
Aynen.bide ailemde miyom cikolata kisti öyküsu var ondan korkuyorum sanirim.saol canim beni kendime getirdinGidin en erken zamanda cunku kadin yumurtalari oyle bir seyki1 ay once varken 1 ay sonra tukenebilir erken onlem alalim
önemli değil biz kadınlar değerinmizi bilelimAynen.bide ailemde miyom cikolata kisti öyküsu var ondan korkuyorum sanirim.saol canim beni kendime getirdin
Ne zamana aldın randevuyu canım benimle de paylaş durumu olur muAynen oyle.gidicem zaten randevu aldim.korkunun ecele faydasi yok maalesef
Cuma gidicem bakalim ne dicek.paylasirim canimNe zamana aldın randevuyu canım benimle de paylaş durumu olur mu
oncelikli tavsiyem kadin doguma gorunmeniz ardindan bir sorun yoksa sogan kurunu uygulamaniz birde sutlu maydonoz kurunu bunlar evelallah hamile kalmaya cok yardimci oluyorMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim bir senedir korunmuyoruz fakat hala gebe kalamadım tiroid ilacı kullanıyorum kadın Doğum doktoruna gitmek istiyorum fakat kötü birşey duyacağım diye erteliyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlardan tavsiye ve öneri bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim kadın Doğuma regl öncesi mi sonrası mı gitmeliyimoncelikli tavsiyem kadin doguma gorunmeniz ardindan bir sorun yoksa sogan kurunu uygulamaniz birde sutlu maydonoz kurunu bunlar evelallah hamile kalmaya cok yardimci oluyor
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah adet öncesi mi sonrası mı gidilmesi gerekiyormuş bilgin var mıCuma gidicem bakalim ne dicek.paylasirim canim
siz yakinken olmadan gidin yanlis hatirlamiyorsam 3. gunu hormonlara bakmak icin cagirabiliyorlarÇok teşekkür ederim kadın Doğuma regl öncesi mi sonrası mı gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?