Gebe kalamama

tugce1308

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
40
12
3
31
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim bir senedir korunmuyoruz fakat hala gebe kalamadım tiroid ilacı kullanıyorum kadın Doğum doktoruna gitmek istiyorum fakat kötü birşey duyacağım diye erteliyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlardan tavsiye ve öneri bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Bende 1 senedir istiyorum olmuyo.10 ay önce kimyasal gebelik yasadim sadece o kadar.bende ayni durumdayim doktora gitmeye korkuyorum ya doktor kötü bisey derse diye

Canim daha yolun basindasin.sana tavsiyem mutlaka bir kadin dogumcuya git ve kontrollerini yaptir. Boşa bekleyipte vaktini harcama. Baksin sana yol göstersin.bi sorunun yoksa ne ala.ama varsa tedavine baslarsin. Bu bekleyis insanin daha çok psikolojisini bozuyor. Obur turlu en azindan sorununu bilir kabullenirsin tedavine bakarsin.bu gibi durumlarda beklemek iyi degil. Ben bekledim bin pismanim. Kime sorsan git bi baktir der. Aklina kotu seyler getirme insallah buyuk bir sorun yoktur.benimde olmadi gittim herseyin cok iyi sebepsiz inferlite dediler.illa bisey olacak diye bir durum yok

Tugcecim tyt82 ye katiliyorum. Gec kalmadan iyi bir doktora git gorun. Sorun sende de olmaya bilir korkma. Bu tarz sorunlarin cozumu var artik. Bak benim 1 evladim var geldi 7 yasina 3 senedir kardes yapamadik. 4 kez Hsg de cektirdim. Laparoskopi histeroskopi ameliyati da oldum. Testlerde yaptirdim sebepsiz kisirlik cikti. Esimde de sorun yoktu artik daha gec kalmadan yaslar gencken tup bebek denemesine giristik. Transferimi oldum suan evde dinleniyorum. 1 hafta sonra sonuc alicam hayirlisiyla.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim biraz da olsa motive oldum adet dönemindeyim regl sonrası gideceğim doktora kararlıyım size de sonucu bildiririm

Çok teşekkür ederim tüp bebek merkezi mi yoksa özel hastanede mi tüp bebek transferi oldunuz

Çok teşekkür ederim tüp bebek merkezi mi yoksa özel hastanede mi tüp bebek transferi oldunuz
Ozel bir Tup bebek merkezinde tedavi gordum. Adetin 2. Yada 3. Gunu baslaniyor tup bebege bu donemde de muayene olman lazim regli bitimini beklemeden git bence. o zaman rahim yumurtalik sayin kesin rahat gorunuyor.

Bende 1 senedir istiyorum olmuyo.10 ay önce kimyasal gebelik yasadim sadece o kadar.bende ayni durumdayim doktora gitmeye korkuyorum ya doktor kötü bisey derse diye
Ya doktor kotu bisey derse diyerek hayatinizdan yillar calip kendinizi kandirmayin arkadaslar kotu bisey varsada caresiz bisey yok kotu olan neysr bilip erken onlemelisiniz

oncelikli tavsiyem kadin doguma gorunmeniz ardindan bir sorun yoksa sogan kurunu uygulamaniz birde sutlu maydonoz kurunu bunlar evelallah hamile kalmaya cok yardimci oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…