• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamama

Kızlar bende 1 yıldır evliyim hiç bir sorunumda yok ama olmuyor 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay 2.iğnemi oldum bakalım hepimiz güzel haberler alırız inşallah

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim bir senedir korunmuyoruz fakat hala gebe kalamadım tiroid ilacı kullanıyorum kadın Doğum doktoruna gitmek istiyorum fakat kötü birşey duyacağım diye erteliyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlardan tavsiye ve öneri bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
doktora sadece sen değil , eşin de gitmeli.

Gerçekten mi en azından neyin engel olduğuna gebelik için öğrenmiş oldun ilaç tedavisine mi başladınız biraz bilgi verir misin
Simdilik öncelikle yarayi kurutmak icin antibiyotik ve fitil verdi daha sonra adetten sonra gidicem ona gore tedavi belirlicek doktor.bence sende git bosuna bekleme.

Canim daha yolun basindasin.sana tavsiyem mutlaka bir kadin dogumcuya git ve kontrollerini yaptir. Boşa bekleyipte vaktini harcama. Baksin sana yol göstersin.bi sorunun yoksa ne ala.ama varsa tedavine baslarsin. Bu bekleyis insanin daha çok psikolojisini bozuyor. Obur turlu en azindan sorununu bilir kabullenirsin tedavine bakarsin.bu gibi durumlarda beklemek iyi degil. Ben bekledim bin pismanim. Kime sorsan git bi baktir der. Aklina kotu seyler getirme insallah buyuk bir sorun yoktur.benimde olmadi gittim herseyin cok iyi sebepsiz inferlite dediler.illa bisey olacak diye bir durum yok
Merhabalar sebepsiz infertilite nasıl aştınız acaba tedaviniz nasıl oldu

Canım gittim herhangi bir problem yok kist falan ama kilo vermem gerektiğini söyledi bide adetin üçüncü günü tekrar gideceğim hormonlara bakacak korktuğum kadar değilmiş
Aa süper cok sevindim :) kilon cokmu ki.bide yasin kacti.bana hormonla ilgili bisey demedi ya halbuki bakmasi lazimdi benimde o takildi aklima.

Evet hormona bakması lazım sende ısrarcı ol adetin kaç gün sürüyor diye sordu 5 gün sürüyor benim üçüncü günü gel hormona bakalım dedi 25 yaşında 90 kiloyum

Evet hormona bakması lazım sende ısrarcı ol adetin kaç gün sürüyor diye sordu 5 gün sürüyor benim üçüncü günü gel hormona bakalım dedi 25 yaşında 90 kiloyum
Aynen bidahaki gidisimde isticem hormon testini.kucüksün aslinda kilo versen hemen olur bence.

Aynen bidahaki gidisimde isticem hormon testini.kucüksün aslinda kilo versen hemen olur bence.
Valla çevremde kilolu olup hamile kalan çoktu ben niye kalamıyorum diyordum herkesin bünyesi farklı tabiki diyetisyene gidicem yarın azmedersem bir sene içinde bebeğini kucağına alırsın dedi doktorum geç bile kalmışım keşke daha önceden gitseydim hep korktum cesaret edemedim gitmeye Allah isteyen herkese nasip etsin bebiş

Valla çevremde kilolu olup hamile kalan çoktu ben niye kalamıyorum diyordum herkesin bünyesi farklı tabiki diyetisyene gidicem yarın azmedersem bir sene içinde bebeğini kucağına alırsın dedi doktorum geç bile kalmışım keşke daha önceden gitseydim hep korktum cesaret edemedim gitmeye Allah isteyen herkese nasip etsin bebiş
Amin canim insallahh

Bende ilk bir sene hamile kalamamıştım bunu kendime sıkıntı ettim ve çalışmaya başladım bir kafede sonradan eşimle artık umudu kesmiştik adetim falan geçmişti oralı bile olmamıştım sonra umutsuz giderek test aldım ve yaptım pozitif çıkmıştı ve oğlum oldu Umudunu kaybetme demekki zamanı var inşallah sende kucagına alırsın hayırlısı ile

Back