• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamama

Gizemli02 ne alemdesin Canım adet oldun mu doktora gittin mi hormon testi için
Canim bugun baska bi doktora görundun pko falan yok yaranda gecmis gayet iyi durumdasin yakinda hamile kalirsin sen ama yinede bidahaki adetinde hormon testi yapalim ve rahim filmi cekelim dedi.bakalim doktor iyi konustu.sen ne yaptin

Canim bugun baska bi doktora görundun pko falan yok yaranda gecmis gayet iyi durumdasin yakinda hamile kalirsin sen ama yinede bidahaki adetinde hormon testi yapalim ve rahim filmi cekelim dedi.bakalim doktor iyi konustu.sen ne yaptin
Canım benimde bugün adetimin üçüncü günü hormon tahlili yaptıracak doktor randevum var sevindim sağlıklı oluşuna inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız

Iyi gunler bayanlar benim.bir oglum var 6 yasinda tekrar bebek istiyorum ama olmuyor ve direk tup bebek istiyorim cunku yiprandim. Il disindan nasil yapilabilir tup bebek calisiyorim izin alamam ayrica herbir gidisim 2 milyar yollarda gider

Arkadaşlar tekrardan merhaba ben hormon tahlillerimi de yaptırdım muayene de oldum doktor herşey normal tek engel bebek için kilon dedi ama rahim filmi yada vajinal ultrason falan istemedi bu normal mi kilo verdikten sonra mı gideyim doktora yoksa başka bi doktora daha mı görüneyim

Arkadaşlar tekrardan merhaba ben hormon tahlillerimi de yaptırdım muayene de oldum doktor herşey normal tek engel bebek için kilon dedi ama rahim filmi yada vajinal ultrason falan istemedi bu normal mi kilo verdikten sonra mı gideyim doktora yoksa başka bi doktora daha mı görüneyim
Merhaba canim.hormonlarin iyi cikmasi güzel ama hic alttan bakmadilarmi kist vs seyleri gormek icin.bide 1 seneden sonra rahim filmi istiyolar.sen baska bi doktora görün bence

Ne bileyim ya kilo ver öyle gel sende hiç bir sorun yok bide eşin görünsün dedi ultrasonla baktı ama yeterli mi bilemedim bi doktora daha görüneyim

Back