• Tedaviniz ne kadr surdu defnemm hanim ? Bende oraya basliycam ins rabbim izn verirse??

Bn adeti beklememistim ilk denememde direk gidip herseyi konustum sonra adetimde gittim cnm

Nasıl mutlu oldum anlatamam gözlerim doldu inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder bende başladım umay tüp bebek merkezine çok ilgili güleryüzlü bir ekip bence bu çok önemli bütün modunuz değişiyor özellikle drum Ali bey tek kelimeyle mükemmel bir doktor inşallah bizde kavuşuruz mucizelerimize

ben de Gaziantep te iyi bir merkez araştırıyorum.aslında çok da vaktim yok.zaman kaybetmeden tedaviye başlamam gerekiyor çünkü 5 cm lik bir çikolata kistim var ve 5 ay önce bu kist patladığı için ameliyat geçirdim.rezervim malesef az.bu durumda tüp bebek tutar mı acaba? Umayı tavsiye ediyor musunuz? ben sanko da bir doktora gidiyorum. sanko ile umay arasında kaldım ama bir an önce karar vermem gerekiyor

Sankoda hangi dra gidiyorsunuz çok geçmiş olsun

Drunuza Ali bey e aynen bunları söyleyin umay tüp bebek merkezini de söyleyin o sizi en doğru şekilde yönlendirecektir

Drunuza Ali bey e aynen bunları söyleyin umay tüp bebek merkezini de söyleyin o sizi en doğru şekilde yönlendirecektir
yarın kistimin çikolata kisti mi basit kist mi olduğu belli olacak.inşallah çikolata değildir.Ali beye sanko mu umay mı diye soracağım.doğru şekilde yönlendirir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…