Aynen Ali bey en doğru şekilde yönlendirir bende sankoya gidiyordum drum Ali bey zaten ama şuan umay da tüp bebeğe başladık salı yumurta toplama yapılacak inşallah sizinde kistiniz basit birşeydir ve tüp bebeğe hemen başlarsınız inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi alalım artık kucağımızasiz umay tüp bebek merkezine mi gidiyorsunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gaziantep tüp bebek merkezleri UMAY TÜP BEBEK
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Eylül 2016
- 61
- 25
- 3
- 34
Aynen Ali bey en doğru şekilde yönlendirir bende sankoya gidiyordum drum Ali bey zaten ama şuan umay da tüp bebeğe başladık salı yumurta toplama yapılacak inşallah sizinde kistiniz basit birşeydir ve tüp bebeğe hemen başlarsınız inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi alalım artık kucağımıza
Aynen Ali bey en doğru şekilde yönlendirir bende sankoya gidiyordum drum Ali bey zaten ama şuan umay da tüp bebeğe başladık salı yumurta toplama yapılacak inşallah sizinde kistiniz basit birşeydir ve tüp bebeğe hemen başlarsınız inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi alalım artık kucağımıza
Mrb umayda doktorunuz kim
- 6 Eylül 2016
- 61
- 25
- 3
- 34
çok şükür çikolata kisti değilmiş.o kadar rahatladım ki. cuma günü adetim başlayacak eğer bir gecikme olmazsa.sonra 2. gün hemen başlıyoruz tüp bebeğe.ben doktorum Ali beye güveniyorum ve onunla başlayacağım tüp bebek macerama.inşallah sonucu olumlu hayırlı olur.Aynen Ali bey en doğru şekilde yönlendirir bende sankoya gidiyordum drum Ali bey zaten ama şuan umay da tüp bebeğe başladık salı yumurta toplama yapılacak inşallah sizinde kistiniz basit birşeydir ve tüp bebeğe hemen başlarsınız inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi alalım artık kucağımıza
- 6 Eylül 2016
- 61
- 25
- 3
- 34
gelişmeleri yazarım inşallah. dua edin arkadaşlar inşallah her şey yolunda gider ve ilk denememde olumlu sonuç alırım.çok şükür çikolata kisti değilmiş.o kadar rahatladım ki. cuma günü adetim başlayacak eğer bir gecikme olmazsa.sonra 2. gün hemen başlıyoruz tüp bebeğe.ben doktorum Ali beye güveniyorum ve onunla başlayacağım tüp bebek macerama.inşallah sonucu olumlu hayırlı olur.
Inşallah dualarımız seninle umarım evlatlarini kucağına alırsıngelişmeleri yazarım inşallah. dua edin arkadaşlar inşallah her şey yolunda gider ve ilk denememde olumlu sonuç alırım.
- 6 Eylül 2016
- 61
- 25
- 3
- 34
inşallah canım.Allah razı olsun.Inşallah dualarımız seninle umarım evlatlarini kucağına alırsın
- 6 Eylül 2016
- 61
- 25
- 3
- 34
doktorunuz Ali Tahtacı iken sanko da tüp bebek yaptırmama nedeniniz ne acaba?Aynen Ali bey en doğru şekilde yönlendirir bende sankoya gidiyordum drum Ali bey zaten ama şuan umay da tüp bebeğe başladık salı yumurta toplama yapılacak inşallah sizinde kistiniz basit birşeydir ve tüp bebeğe hemen başlarsınız inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi alalım artık kucağımıza
Drumdan memnundum ama umay la da görüşmüştüm orası daha cazip geldi ilk denemem olcak inşallah başarı ile sonuçlanırdoktorunuz Ali Tahtacı iken sanko da tüp bebek yaptırmama nedeniniz ne acaba?
- 6 Eylül 2016
- 61
- 25
- 3
- 34
anladım cnm.inşallah başarılı olur ilk deneme. ben de adetime gün sayıyorum.bir an önce gelse de tedaviye başlasam hayırlısıyla. Allah hepimizin hakkına hayırlısını nasip etsin.ilk denemede yüzümüzü güldürsün inşallahDrumdan memnundum ama umay la da görüşmüştüm orası daha cazip geldi ilk denemem olcak inşallah başarı ile sonuçlanır
İnşallah Rabbim nasip eder bebişlerimizi mucizelerimizi sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz Rabbim isteyen herkese banada sizlerede verir inş. çok zor yaşayan biliranladım cnm.inşallah başarılı olur ilk deneme. ben de adetime gün sayıyorum.bir an önce gelse de tedaviye başlasam hayırlısıyla. Allah hepimizin hakkına hayırlısını nasip etsin.ilk denemede yüzümüzü güldürsün inşallah
- 4 Mart 2017
- 6
- 1
- 1
- 35
- 4 Mart 2017
- 6
- 1
- 1
- 35
- 4 Mart 2017
- 6
- 1
- 1
- 35
- 6 Eylül 2016
- 61
- 25
- 3
- 34
iyi akşamlar.ben yarın Ali bey ile başlayacağım tüp bebek tedavisine.şimdi diğer arkadaşın dediğinden tedirgin oldum.acaba tüp bebek başarısı nasıl Ali bey in?Tavsiye üzerine gittim çok bilgili ve tecrübeli Allahım razı olsun
- 6 Eylül 2016
- 61
- 25
- 3
- 34
bir de sizin sorununuz neydi acaba? bende çikolata kisti vardı.yırtıldığı için ameliyat oldum 5 ay kadar önce.yumurta rezervim az şimdi.eşimde problem yok.iyi akşamlar.ben yarın Ali bey ile başlayacağım tüp bebek tedavisine.şimdi diğer arkadaşın dediğinden tedirgin oldum.acaba tüp bebek başarısı nasıl Ali bey in?