• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz umay tüp bebek merkezine mi gidiyorsunuz?
Aynen Ali bey en doğru şekilde yönlendirir bende sankoya gidiyordum drum Ali bey zaten ama şuan umay da tüp bebeğe başladık salı yumurta toplama yapılacak inşallah sizinde kistiniz basit birşeydir ve tüp bebeğe hemen başlarsınız inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi alalım artık kucağımıza

Aynen Ali bey en doğru şekilde yönlendirir bende sankoya gidiyordum drum Ali bey zaten ama şuan umay da tüp bebeğe başladık salı yumurta toplama yapılacak inşallah sizinde kistiniz basit birşeydir ve tüp bebeğe hemen başlarsınız inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi alalım artık kucağımıza

Mrb umayda doktorunuz kim

çok şükür çikolata kisti değilmiş.o kadar rahatladım ki. cuma günü adetim başlayacak eğer bir gecikme olmazsa.sonra 2. gün hemen başlıyoruz tüp bebeğe.ben doktorum Ali beye güveniyorum ve onunla başlayacağım tüp bebek macerama.inşallah sonucu olumlu hayırlı olur.

çok şükür çikolata kisti değilmiş.o kadar rahatladım ki. cuma günü adetim başlayacak eğer bir gecikme olmazsa.sonra 2. gün hemen başlıyoruz tüp bebeğe.ben doktorum Ali beye güveniyorum ve onunla başlayacağım tüp bebek macerama.inşallah sonucu olumlu hayırlı olur.
gelişmeleri yazarım inşallah. dua edin arkadaşlar inşallah her şey yolunda gider ve ilk denememde olumlu sonuç alırım.

doktorunuz Ali Tahtacı iken sanko da tüp bebek yaptırmama nedeniniz ne acaba?

Drumdan memnundum ama umay la da görüşmüştüm orası daha cazip geldi ilk denemem olcak inşallah başarı ile sonuçlanır
anladım cnm.inşallah başarılı olur ilk deneme. ben de adetime gün sayıyorum.bir an önce gelse de tedaviye başlasam hayırlısıyla. Allah hepimizin hakkına hayırlısını nasip etsin.ilk denemede yüzümüzü güldürsün inşallah

anladım cnm.inşallah başarılı olur ilk deneme. ben de adetime gün sayıyorum.bir an önce gelse de tedaviye başlasam hayırlısıyla. Allah hepimizin hakkına hayırlısını nasip etsin.ilk denemede yüzümüzü güldürsün inşallah
İnşallah Rabbim nasip eder bebişlerimizi mucizelerimizi sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz Rabbim isteyen herkese banada sizlerede verir inş. çok zor yaşayan bilir

Arkadaşlar umaya gitmek istiyorum ama kaç embriyo transfer ediyorlar tek embriyo ise gitmicem iki yada da üç embriyo transfer eden yer de benim tercihim çünkü şans daha da çoğalıyor bence

Ali tahtaci benim ilk tup bebek doktorum ve hic memnun kalmadim kizlar bana sormada kalan embriyolarimi atmislar daha sonra kalitesizdi denildi asla gitmeyi dusunmuyorum tekrar !!!

Demekki kisiye gore deqisiyo 10 bin lirama maal oldu hakkimi asla helal etmiyorum benimle birlikte 15 kisi ayni negatif sonuc aldi 2 embriyo transferinde

Hakkım helal olsun 10 hastaydık hepimizde gebe kaldık 7000tl gitti sgk lılarda 3000 ödedi sanırım sizin özel sıkıntınız var süper doktor bildiğim onlarca gebesi var allah razı olsun allah başımızdan rksij etmesin dr ali tahtacı yı

iyi akşamlar.ben yarın Ali bey ile başlayacağım tüp bebek tedavisine.şimdi diğer arkadaşın dediğinden tedirgin oldum.acaba tüp bebek başarısı nasıl Ali bey in?
bir de sizin sorununuz neydi acaba? bende çikolata kisti vardı.yırtıldığı için ameliyat oldum 5 ay kadar önce.yumurta rezervim az şimdi.eşimde problem yok.

Back