• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok tşk ederim.. doktorum rahime bakmanında yararlı olmayacağını zten yapışıklık varsa da tüp bebek yaptıracağımı,yapışıklık yoksa da büyüme olduğuiçin ve femera desteğine ramen bırmal yollarla da denememize ramen yumurtalıklarda zaman geçtikçe kötü etkilemesin die tüp bebeğe yönlendirdi.. rahim filmiyle vakit kaybetmeyin derm
Anladım bizimki de acele edelim hemen çektir bakalım ona gore bir tedavi uygulayalım dedi ama inşallah kötü bi sonuç almam

Anladım bizimki de acele edelim hemen çektir bakalım ona gore bir tedavi uygulayalım dedi ama inşallah kötü bi sonuç almam
Aslında sizin durumunzda benm gibi bilmiyorm ne kadardır çocuk sahibi olamıyorsunuz ama rahim filmi sonucunda yapışıklık çıkarsa da tüp bebek yaptıracaksınz çıkmazsa da ilk olarak ilaç tedavisi sonra tüp bebek.. zten çikolata kist hastalarına aşılama pek önerilmiyor bile vakit kaybı die.. doktorunuzla konuşun bence rahimde yapışıklık varsa napcak yoksa napcak.. bi an önce bebek sahibi olmanız gerektiği için sonuçta kısa yoldan çözüme bakması gerekecektir

Aslında sizin durumunzda benm gibi bilmiyorm ne kadardır çocuk sahibi olamıyorsunuz ama rahim filmi sonucunda yapışıklık çıkarsa da tüp bebek yaptıracaksınz çıkmazsa da ilk olarak ilaç tedavisi sonra tüp bebek.. zten çikolata kist hastalarına aşılama pek önerilmiyor bile vakit kaybı die.. doktorunuzla konuşun bence rahimde yapışıklık varsa napcak yoksa napcak.. bi an önce bebek sahibi olmanız gerektiği için sonuçta kısa yoldan çözüme bakması gerekecektir
Yaklaşık 1 senedir düşünüyoruz sizin rahminizde yapışıklık var miydi birde yaşınız kaç acaba kusura bakmayın soruyorum ama

Yaklaşık 1 senedir düşünüyoruz sizin rahminizde yapışıklık var miydi birde yaşınız kaç acaba kusura bakmayın soruyorum ama
Rahimde bişi yoktu benee elle muayenede de karın içinde fazla yok gibi demişti doktorum,rahim filmi çektirmedim ben.. doktorm her halukarda tüp bebek dediği için ilaç tedavisi de sonuç vermeyince rahim filmine gerek duymadı,27 yaşındayım

Rahimde bişi yoktu benee elle muayenede de karın içinde fazla yok gibi demişti doktorum,rahim filmi çektirmedim ben.. doktorm her halukarda tüp bebek dediği için ilaç tedavisi de sonuç vermeyince rahim filmine gerek duymadı,27 yaşındayım
Anladım teşekkürler

MErhaba kızlar elimde 3 ktu gonal f kaldi uygun fiyata gaziantep cevresinde isteyen birine verebilirim. İsteyen ozelden msj atsın kızlar

umudum sabrım tükendiği vakit Ahmet Bey'in kapısı çaldık. çeşitli hastanelerde çeşitli doktorlar sorununuz yok hamile kalabilirsin ama kalamıyorsun o zaman tüp bebek yaptır paran varsa lafı ( NCR EMEL PERİ CANPOLATA aittir) beni oraya sürükledi.
mart ayı 6ay klomen +menegon+çatlatma iğnesi tedavisi görmüş artık elimizden hiç bir şey gelmez sen tüp bebek yaptır dedi doktorum bende. tüp bebek yaptırmak için Ahmet Bey'e gittim tahlilleri inceledi muayene etti.
sorun yok tüp bebeğe gerek yok dedi.
bana yaza kadar zaman ver dedi. ben ona güvenerek başladım tekrar tedaviye. vee üçünü ay 2. aşılamamda hamile kaldım. çok şükür. ben ona güvendim her dediği yaptım. eğer para yada umut tacirliği olsa idi hemen tüp bebeğe başlatırdı. ama öyle yapmadı. sorunu sıkıntısı olan gitsin bir kere Ahmet Bey ile görüşşün...
evet çok kalabalık evet iki saat sıra bekliyoruz randevu olmasına rağmen ama ben Amerikan hastanesinde de çok sıra bekledim...

Nova fertile gitmeni önermem
Çok ilgisiz ve paracıl bir hastane, merhaba diyorsun ücret diyorlar önce sağlık sonra ücret ve bana da rahimde perde var dendi tam tamına beni 7 ay oyaladılar cihaz yok diye yurt dışından gelecekmiş bir türlü gelmedi ve hatem hastanesinde oldum perdenin yüzde 80 alınmış gerisi hala duruyormuş giderilmesi gereken bir şey varsa giderilir ben neden 2. Kez amelayat masasına yatayım bide utanmadan söylüyorlar

Back