- 5 Aralık 2014
- 104
- 86
- 28
Hadi inşallah ennn güzellinden haberini bekliyoruz.Benimde bugün yumurta toplama oldu novafertil de. bana da dua edin kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah ennn güzellinden haberini bekliyoruz.Benimde bugün yumurta toplama oldu novafertil de. bana da dua edin kizlar
Canım İnş.sonucun pozitiftir bizide bilgilendirirsen seviniriz :)
bugün defnemm sonucunu ögrenecek hayırlısı olur inş hakkında
Açılış fiyatıydı galiba Yakın zamanda fiyatın değişeceğini belirtmişlerdi.İlaçlar konusu da evet herkes istediği yerden alıyor.Ama tanıdık eczane olmasına dikkat edin olur mu?Mesela başlangıç olarak 5 kutu aldığın ilaç 2.gün vucudun tepkisine göre değiştirilebiliyor.Çoğu eczane kabul etmiyor yada değişim yapmıyor.İlaçları alırken eczaneniz ile mutlaka görüşün bu konuyu.Bana oradan yardımcı oldular Allah Razı Olsun.Tanıdık eczanemiz yoktı açıkcası.değişmesi gerekeni değiştiler aradaki az miktar fiyat farkını bile ödediler.Çok şaşırmıştım.Canım hafta sonu gittik ilk izlenimde güzeldi ancak bize 5000+ilaçlar dendi.Yani sana direk 4000+ilaçlar mı dendi?
O kadar mutlu oldum ki anlatamam hem senin adına hem de bizlere de umut olman adına.masallah barekallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.iyi etmişsin kimseye dememekle hele bir keseyi de gör kalp sesini de dinle sonra çevreye söylersin.tekrardsn kutlarim seni bana da dua et 2 güne transfer olacak herhalde.Merhabalar...
Sevinmek için erken biliyorum ama hep bhcg de 0.030 yada 0.42 görmekten bi hal olmuştum.Dayanamadım 11.gün giitik kan verdim ama nasıl bir korkuyla.Adet olacak gibi karnım ağrıyor kramplar giriyor eşimi olmama ihtimaline alıştırmaya çalışıyorum.Üzülmek yok üzülsek bile belli etmiycez birbirimize flan diyorum yol boyu.45 dk oldu kaN vereli 1 saat sonra arayınız demişlerdi duramadım tabi aradım.Eşim de mutfakta bu arada dakika sayıyor resmen.Her zaman arayıp sekreterlikteki kız sonuç ..... gevelik yok deyip kapatıyordu.Bu sefer aradım bekleyiniz laboratuvara aktarılacaksınız dedi.Güp güp güp güp kalbim duracaktı resmen niye aktardı niye kendi söylemedi
Derkeeeeeen bir ses ismimi onaylattı ve değeri söylediiii Ayyy Maşallah
379.5......
Allah ım Dünyalar benim oldu....
Koştum eşimin yanına Babacık Hazır mısın dedim?Ayyyyyyyy gözleri dolduu Gerçekten mi Gerçekten mi Deyip kucağında bi dönderdi beni. Sonra hemen doktorumuza ve embriyologumuza ulaştım.Ayyy Çok iyi insanlar bee gerçekten.Doktorumuz değerin güzel olduğunu İkiz bile olabileceğini söyledi.Alllaaaaaaaaah bizim evde bayram havası
Hatice Hanımın sesinden en az benim kadat sevindiğini anladım inanın. ikiz de olabileceğini hazırlıklı olmamızı söyledi Allaahhhh....Doktorumuz ve Embriyologumuz ile sevincimizi paylaşıp mutluluğu yaşadıktan sonra yarın yine bhcg yaptırmamı ve progesteron testini de istedi doktorumuz.bu sefer farklı bi hastaneye gittim yol üzerinde yakın diye son bi çıktı 378.Artması gerekiyordu Azalmış hobaaaaaaaaa bizi aldı bi üzüntü acaba birşeyler ters mi gidiyor diye.Tabi hemen sonucu doktorumuza söyledik.Hastaneler farklı ise normoldir .korkulacak birşey yok dedi.içiniz rahat olsun.Bu arada Doktorumuzu saat akşam 8de bazen 9 da öğle arasında saat 15.00 de sürekli arıyorum watsapptan yazıyorum.Anında dönüş yapıyor bilgilendiriyor Aynı şekilde Embriyolog Hatice Hanım da öyle.Bilgiler verip süreci anlatıyor.İçin Rahatlıyor gerçekten ama Sabahı zor ettim.Acaba acaba acaba niye düştü değer diye diye...Sonra yine ilk hastaneye gittim.
pazartesi 379.5 çıkmıştı çarşambaaaaaa
866 çıktııııııııı Maşallah
Hala eşim ve benden başka kimseler bilmiyor bi deeee sizkorkuyorum kalp atışları duyulana kadar sabredip inşallah sonra aileme müjdeyi vermek istiyorum.
ALLAHım Nasıl güzel bir mutluluk.Hayata bakışım değişti.Resmen eski mutlu ben çıktı içimden tekrar...
Rabbim hepimize eeennn hayırlısını nasip etsin inşallah.
Şimdi heyecanla 2 hafta sonra kalp atışları ve kese yada Keseleeeéer için gideceğiz.
O kadar korkuyorum ki bi aksilik olacak mutluluğum yarım kalacak diye...Çok şükür Bu Günümüze.dua edin olur mu.Gelişmeleri yazarım yine...
2 embriyo transfer edildi.O kadar mutlu oldum ki anlatamam hem senin adına hem de bizlere de umut olman adına.masallah barekallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.iyi etmişsin kimseye dememekle hele bir keseyi de gör kalp sesini de dinle sonra çevreye söylersin.tekrardsn kutlarim seni bana da dua et 2 güne transfer olacak herhalde.
Birde ne yaptın ise gittin mı yoksa yattın mı hep? Ha bir soru daha kaç embriyo yerlestirdiniz
ALLAH RAZI OLSUN.2 embriyo transfer edildi.Bizim isteğimizle.Ama şuan durum ne belli değil ikiz mi tek mi.Kese görününce belli olacak.İnan o hafta perşembe transfer oldu o gün yattım.cuma günü akşama kadar dinlendim akşama arkadaşımın çocuğunun doğum günü vardı oraya gittik.Cmrtsi arkadaşlar geldi.Pazar biz gittik.Sonra hafta içi hep misafirlikteydik.Ağır kaldırmadım sadece.İlaçlarımı düzenli içtim.Stres yapmamaya ve olumlu düşünmeye çalıştım.O kadar mutlu oldum ki anlatamam hem senin adına hem de bizlere de umut olman adına.masallah barekallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.iyi etmişsin kimseye dememekle hele bir keseyi de gör kalp sesini de dinle sonra çevreye söylersin.tekrardsn kutlarim seni bana da dua et 2 güne transfer olacak herhalde.
Birde ne yaptın ise gittin mı yoksa yattın mı hep? Ha bir soru daha kaç embriyo yerlestirdiniz
Canım inş.kalp atışlarınıda duyarsın.Allah seni bebeğinden ayırmasın :) darısıda bizlere inş.Açılış fiyatıydı galiba Yakın zamanda fiyatın değişeceğini belirtmişlerdi.İlaçlar konusu da evet herkes istediği yerden alıyor.Ama tanıdık eczane olmasına dikkat edin olur mu?Mesela başlangıç olarak 5 kutu aldığın ilaç 2.gün vucudun tepkisine göre değiştirilebiliyor.Çoğu eczane kabul etmiyor yada değişim yapmıyor.İlaçları alırken eczaneniz ile mutlaka görüşün bu konuyu.Bana oradan yardımcı oldular Allah Razı Olsun.Tanıdık eczanemiz yoktı açıkcası.değişmesi gerekeni değiştiler aradaki az miktar fiyat farkını bile ödediler.Çok şaşırmıştım.
Canım inş.kalp atışlarınıda duyarsın.Allah seni bebeğinden ayırmasın :) darısıda bizlere inş.
Bu arada bizde ki sorun eşimin sperm sayısı,2 kere 0 cıktı ve en yüksek değerde bu zamana kadar 1,6 milyonu gördük.en son bu salı yaptırdık onda da sıfır(0) cıktı,tam tup bebeğe başlayacağız tekrardan 0 a dusmesı bızı çok kötu yaptı su anda hastayım ve bır sonrakı ay bakalım değerler nasıl olacak.dua edin lütfen kızlar.psikolojimiz iyice bozuldu.
deffnem çok soru soruyorum ama kusura bakma,sizde tup bebek yapılacağı zaman sperm sayısı kaç çıkmıştı söyler misin ?
120 milyon diye hatırlıyorum.önceki testlerden.ileri hızlı sürekli değişiyordu bizde bi yüzde 35 civarıydı keçiboynuzu kürü yaptık % 45 oldu sonra bi ara % 30lardaydı.Canım inş.kalp atışlarınıda duyarsın.Allah seni bebeğinden ayırmasın :) darısıda bizlere inş.
Bu arada bizde ki sorun eşimin sperm sayısı,2 kere 0 cıktı ve en yüksek değerde bu zamana kadar 1,6 milyonu gördük.en son bu salı yaptırdık onda da sıfır(0) cıktı,tam tup bebeğe başlayacağız tekrardan 0 a dusmesı bızı çok kötu yaptı su anda hastayım ve bır sonrakı ay bakalım değerler nasıl olacak.dua edin lütfen kızlar.psikolojimiz iyice bozuldu.
deffnem çok soru soruyorum ama kusura bakma,sizde tup bebek yapılacağı zaman sperm sayısı kaç çıkmıştı söyler misin ?
merhaba ssizin adınıza çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin ..insallah..Merhabalar...
Sevinmek için erken biliyorum ama hep bhcg de 0.030 yada 0.42 görmekten bi hal olmuştum.Dayanamadım 11.gün giitik kan verdim ama nasıl bir korkuyla.Adet olacak gibi karnım ağrıyor kramplar giriyor eşimi olmama ihtimaline alıştırmaya çalışıyorum.Üzülmek yok üzülsek bile belli etmiycez birbirimize flan diyorum yol boyu.45 dk oldu kaN vereli 1 saat sonra arayınız demişlerdi duramadım tabi aradım.Eşim de mutfakta bu arada dakika sayıyor resmen.Her zaman arayıp sekreterlikteki kız sonuç ..... gevelik yok deyip kapatıyordu.Bu sefer aradım bekleyiniz laboratuvara aktarılacaksınız dedi.Güp güp güp güp kalbim duracaktı resmen niye aktardı niye kendi söylemedi
Derkeeeeeen bir ses ismimi onaylattı ve değeri söylediiii Ayyy Maşallah
379.5......
Allah ım Dünyalar benim oldu....
Koştum eşimin yanına Babacık Hazır mısın dedim?Ayyyyyyyy gözleri dolduu Gerçekten mi Gerçekten mi Deyip kucağında bi dönderdi beni. Sonra hemen doktorumuza ve embriyologumuza ulaştım.Ayyy Çok iyi insanlar bee gerçekten.Doktorumuz değerin güzel olduğunu İkiz bile olabileceğini söyledi.Alllaaaaaaaaah bizim evde bayram havası
Hatice Hanımın sesinden en az benim kadat sevindiğini anladım inanın. ikiz de olabileceğini hazırlıklı olmamızı söyledi Allaahhhh....Doktorumuz ve Embriyologumuz ile sevincimizi paylaşıp mutluluğu yaşadıktan sonra yarın yine bhcg yaptırmamı ve progesteron testini de istedi doktorumuz.bu sefer farklı bi hastaneye gittim yol üzerinde yakın diye son bi çıktı 378.Artması gerekiyordu Azalmış hobaaaaaaaaa bizi aldı bi üzüntü acaba birşeyler ters mi gidiyor diye.Tabi hemen sonucu doktorumuza söyledik.Hastaneler farklı ise normoldir .korkulacak birşey yok dedi.içiniz rahat olsun.Bu arada Doktorumuzu saat akşam 8de bazen 9 da öğle arasında saat 15.00 de sürekli arıyorum watsapptan yazıyorum.Anında dönüş yapıyor bilgilendiriyor Aynı şekilde Embriyolog Hatice Hanım da öyle.Bilgiler verip süreci anlatıyor.İçin Rahatlıyor gerçekten ama Sabahı zor ettim.Acaba acaba acaba niye düştü değer diye diye...Sonra yine ilk hastaneye gittim.
pazartesi 379.5 çıkmıştı çarşambaaaaaa
866 çıktııııııııı Maşallah
Hala eşim ve benden başka kimseler bilmiyor bi deeee sizkorkuyorum kalp atışları duyulana kadar sabredip inşallah sonra aileme müjdeyi vermek istiyorum.
ALLAHım Nasıl güzel bir mutluluk.Hayata bakışım değişti.Resmen eski mutlu ben çıktı içimden tekrar...
Rabbim hepimize eeennn hayırlısını nasip etsin inşallah.
Şimdi heyecanla 2 hafta sonra kalp atışları ve kese yada Keseleeeéer için gideceğiz.
O kadar korkuyorum ki bi aksilik olacak mutluluğum yarım kalacak diye...Çok şükür Bu Günümüze.dua edin olur mu.Gelişmeleri yazarım yine...
canım 120 milyonla normal yolla olma şansı yüksek değilmiydi ki ?Sperm sayımız normaldi diye
120 milyon diye hatırlıyorum.önceki testlerden.ileri hızlı sürekli değişiyordu bizde bi yüzde 35 civarıydı keçiboynuzu kürü yaptık % 45 oldu sonra bi ara % 30lardaydı.
Bende orada tup bebek yaptiracam ins iyi olurD delinefsim bilmiyorum ki inan.Telefonla arayıp sorsan her soruyu direk embriyolog cevaplıyor.
C cnstntngs Normaldi bizde her doktor normal dedi bekleyin dediler 3. Yıla yaklaştık biz hala bekliyorduk.Yaş ilerliyor diye panik oldum açıkçası.Inşallah vardır nasibimizde de olur...
Bilmiyorum ki napıyor yada napıuorlarInşallah keseyi görürüz...
Canım tek kese oluştu 1 tane bebişimiz var inşallah.şimdilik yolunda herşeydeffnem,hayalim27 son durumlar nedir kızlar?
Deffnem bebişler nasıl ?
Bende 2-3 güne tedaviye başlayacağım inş.Umayda
Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımCanım tek kese oluştu 1 tane bebişimiz var inşallah.şimdilik yolunda herşey
Doktorumuz hala bilgilendiriyor ilaçlar konusunda sağolsun.Devam bakalım şimdilik çok şükür
Aminnn hepimize nasip etsin inşallah Rabbim.Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
deffnem,hayalim27 son durumlar nedir kızlar?
Deffnem bebişler nasıl ?
Bende 2-3 güne tedaviye başlayacağım inş.Umayda[/Q
Adetimi bekliyorum bugun gidip gorustum cumartesi basliyorum ins
deffnem,hayalim27 son durumlar nedir kızlar?
Deffnem bebişler nasıl ?
Bende 2-3 güne tedaviye başlayacağım inş.Umayda
insallah cumartesi basliycam