Canım hafta sonu gittik ilk izlenimde güzeldi ancak bize 5000+ilaçlar dendi.Yani sana direk 4000+ilaçlar mı dendi?
Açılış fiyatıydı galiba Yakın zamanda fiyatın değişeceğini belirtmişlerdi.İlaçlar konusu da evet herkes istediği yerden alıyor.Ama tanıdık eczane olmasına dikkat edin olur mu?Mesela başlangıç olarak 5 kutu aldığın ilaç 2.gün vucudun tepkisine göre değiştirilebiliyor.Çoğu eczane kabul etmiyor yada değişim yapmıyor.İlaçları alırken eczaneniz ile mutlaka görüşün bu konuyu.Bana oradan yardımcı oldular Allah Razı Olsun.Tanıdık eczanemiz yoktı açıkcası.değişmesi gerekeni değiştiler aradaki az miktar fiyat farkını bile ödediler.Çok şaşırmıştım.

O kadar mutlu oldum ki anlatamam hem senin adına hem de bizlere de umut olman adına.masallah barekallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.iyi etmişsin kimseye dememekle hele bir keseyi de gör kalp sesini de dinle sonra çevreye söylersin.tekrardsn kutlarim seni bana da dua et 2 güne transfer olacak herhalde.
Birde ne yaptın ise gittin mı yoksa yattın mı hep? Ha bir soru daha kaç embriyo yerlestirdiniz

2
2 embriyo transfer edildi.
ALLAH RAZI OLSUN.2 embriyo transfer edildi.Bizim isteğimizle.Ama şuan durum ne belli değil ikiz mi tek mi.Kese görününce belli olacak.İnan o hafta perşembe transfer oldu o gün yattım.cuma günü akşama kadar dinlendim akşama arkadaşımın çocuğunun doğum günü vardı oraya gittik.Cmrtsi arkadaşlar geldi.Pazar biz gittik.Sonra hafta içi hep misafirlikteydik.Ağır kaldırmadım sadece.İlaçlarımı düzenli içtim.Stres yapmamaya ve olumlu düşünmeye çalıştım.

Canım inş.kalp atışlarınıda duyarsın.Allah seni bebeğinden ayırmasın :) darısıda bizlere inş.
Bu arada bizde ki sorun eşimin sperm sayısı,2 kere 0 cıktı ve en yüksek değerde bu zamana kadar 1,6 milyonu gördük.en son bu salı yaptırdık onda da sıfır(0) cıktı,tam tup bebeğe başlayacağız tekrardan 0 a dusmesı bızı çok kötu yaptı su anda hastayım ve bır sonrakı ay bakalım değerler nasıl olacak.dua edin lütfen kızlar.psikolojimiz iyice bozuldu.
deffnem çok soru soruyorum ama kusura bakma,sizde tup bebek yapılacağı zaman sperm sayısı kaç çıkmıştı söyler misin ?

Sperm sayımız normaldi diye
120 milyon diye hatırlıyorum.önceki testlerden.ileri hızlı sürekli değişiyordu bizde bi yüzde 35 civarıydı keçiboynuzu kürü yaptık % 45 oldu sonra bi ara % 30lardaydı.

merhaba ssizin adınıza çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin ..insallah..
umay merkezin de mikro cip ve pgt uygulanıyor mu bir bilginiz var mi

canım 120 milyonla normal yolla olma şansı yüksek değilmiydi ki ?
Bebişler nasıllar inşallah iyilerdir ve kalp atışlarını bir an önce duyarsınız inş.

D delinefsim bilmiyorum ki inan.Telefonla arayıp sorsan her soruyu direk embriyolog cevaplıyor.
C cnstntngs Normaldi bizde her doktor normal dedi bekleyin dediler 3. Yıla yaklaştık biz hala bekliyorduk.Yaş ilerliyor diye panik oldum açıkçası.Inşallah vardır nasibimizde de olur...
Bilmiyorum ki napıyor yada napıuorlarInşallah keseyi görürüz...

Bende orada tup bebek yaptiracam ins iyi olur

deffnem,hayalim27 son durumlar nedir kızlar?
Deffnem bebişler nasıl ?
Bende 2-3 güne tedaviye başlayacağım inş.Umayda

deffnem,hayalim27 son durumlar nedir kızlar?
Deffnem bebişler nasıl ?
Bende 2-3 güne tedaviye başlayacağım inş.Umayda
Canım tek kese oluştu 1 tane bebişimiz var inşallah.şimdilik yolunda herşey
Doktorumuz hala bilgilendiriyor ilaçlar konusunda sağolsun.Devam bakalım şimdilik çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…