- 24 Ocak 2020
- 481
- 358
- 53
- 36
- Konu Sahibi Umutla beklemek
Hakkına hayırlısı neyse o olsun inşallah pozitif olur inşallah kaç yumurta toplandı kaçı dondurulduEvet transferi bekliyorum pazartesi başlayacağım randevu dan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkına hayırlısı neyse o olsun inşallah pozitif olur inşallah kaç yumurta toplandı kaçı dondurulduEvet transferi bekliyorum pazartesi başlayacağım randevu dan sonra
3 tane 3.gün embriyosu cnmHakkına hayırlısı neyse o olsun inşallah pozitif olur inşallah kaç yumurta toplandı kaçı donduruldu
Hayırlısı olsun inşallah pozitifi görmen dileğiyle Ben daha regl olmadım3 tane 3.gün embriyosu cnm
Bugğn gittim cnm kontrole doktor 3 embriyoyu da transfer yapacak ona karar verdik belki hamilesindirHayırlısı olsun inşallah pozitifi görmen dileğiyle Ben daha regl olmadım
Yok canım ya hamile olmam yani önce allah ama imkansız gibi tüplerim kapalı benim aaa neden 3 ü birden transfer yapacak kaliteleri ne söyledi mi bu arada senin doktor Abdullah beydi demiBugğn gittim cnm kontrole doktor 3 embriyoyu da transfer yapacak ona karar verdik belki hamilesindir
evet cnm Abdullah bey iki tanesi iyi kalite bir tanesi orta dedi 3.gün embriyo şunda istediğim 2 tane kaliteli embriyo dedi diğer orta kaliteyi geride bırakırsak şansın düşük olur dedi boşvyere de dondurmuş olabiliriz dedi kaliteliyi sona bıraksak da okur ama 3.günde iki tane yapmayı isterim her zaman dedi.o yüzden bizde tamam dedik estoferm corasprin ve bir tane yapıştırıcı gibi birsey verdi onları kullanacağımYok canım ya hamile olmam yani önce allah ama imkansız gibi tüplerim kapalı benim aaa neden 3 ü birden transfer yapacak kaliteleri ne söyledi mi bu arada senin doktor Abdullah beydi demi
Hadi bakalım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım nezmn gideceksin geri inşallah ikizlerin olurevet cnm Abdullah bey iki tanesi iyi kalite bir tanesi orta dedi 3.gün embriyo şunda istediğim 2 tane kaliteli embriyo dedi diğer orta kaliteyi geride bırakırsak şansın düşük olur dedi boşvyere de dondurmuş olabiliriz dedi kaliteliyi sona bıraksak da okur ama 3.günde iki tane yapmayı isterim her zaman dedi.o yüzden bizde tamam dedik estoferm corasprin ve bir tane yapıştırıcı gibi birsey verdi onları kullanacağım
Hayırlısı cnm çok umut lu değilim açıkcası ama teşekkürler inşallah emeklerimiz. Boşa çıkmaz 27 sinde gideceğim progesteron testi yaptıracağım iğne yok bu sefer heralde transferden sonra bir poşet aldık amaHadi bakalım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım nezmn gideceksin geri inşallah ikizlerin olur
Güzel düşün güzel olur inşallah ya rabbim iştesin yeter hersey onda Rabbim gönlüne göre versin bana da dua et olur mu heyecan bastı şimdi seninle bana estrofem progestan igne ve fitil yazdı bende ayın 20 de gideceğim tabi hasta olmadım oda ayrı bi olay iğne verirse progestan iğne verir sana da tutunma için ha bide fitilHayırlısı cnm çok umut lu değilim açıkcası ama teşekkürler inşallah emeklerimiz. Boşa çıkmaz 27 sinde gideceğim progesteron testi yaptıracağım iğne yok bu sefer heralde transferden sonra bir poşet aldık ama
Hayırlısı bakalımGüzel düşün güzel olur inşallah ya rabbim iştesin yeter hersey onda Rabbim gönlüne göre versin bana da dua et olur mu heyecan bastı şimdi seninle bana estrofem progestan igne ve fitil yazdı bende ayın 20 de gideceğim tabi hasta olmadım oda ayrı bi olay iğne verirse progestan iğne verir sana da tutunma için ha bide fitil
Yok canım ya hamile olmam yani önce allah ama imkansız gibi tüplerim kapalı benim aaa neden 3 ü birden transfer yapacak kaliteleri ne söyledi mi bu arada senin doktor Abdullah beydi
Sizin doktor Abdullah bey mi bizde malatyadan geldik onun yanına tavsiye ediyor musunuz en iyi merkezlerde 2 tane negatifle sonuçlanan transfer yaşadım İstanbulda bu defa Abdullah beyi düşünüyor eşimYok canım ya hamile olmam yani önce allah ama imkansız gibi tüplerim kapalı benim aaa neden 3 ü birden transfer yapacak kaliteleri ne söyledi mi bu arada senin doktor Abdullah beydi demi
Yok canım ben tavsiye etmemSizin doktor Abdullah bey mi bizde malatyadan geldik onun yanına tavsiye ediyor musunuz en iyi merkezlerde 2 tane negatifle sonuçlanan transfer yaşadım İstanbulda bu defa Abdullah beyi düşünüyor eşim
Neden eşime dedim de yok diyor iyi bir doktorYok canım ben tavsiye etmem
Ben yaptırdım ilk denemem hamileyim 7+5 haftalık Ahmet hoca gerçekten işinde çok iyi olacaksa da olmayacaksa da apaçık söylüyor insanı muallakta bırakmıyorSlm kızlar Gaziantep Umay tüp bebek merkezinde Ahmet beye tüp bebek yaptıracağız regl ikinci gününü bekliyorum gidenler yardımcı olabilir mi acaba