• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep ümay tüp bebek merkezinden memnun kalanlar yardımcı olabilir mi?

İnşallah pozitif görürsün 🤲🏻 Tek mi çift mi oldu bu arada doktorun kimdi neler yapman gerekmiş dinle vs ne dedi
Yeni gördüm mesajı amin insallah çift koyuldu
Doktorum ruşen atmaca
Ya protein ağırlıklı beslen kabız olma bol su 2 buçuk 3 litre su iç maydonoz nane yeme hızlı hızlı merdiven çıkma sağa sola yatabilirsin ağız üstü yatma dedi bol bol dinlen dedi normal hayatına dönebilirsin ama ağır işler yapma dedi

Yeni gördüm mesajı amin insallah çift koyuldu
Doktorum ruşen atmaca
Ya protein ağırlıklı beslen kabız olma bol su 2 buçuk 3 litre su iç maydonoz nane yeme hızlı hızlı merdiven çıkma sağa sola yatabilirsin ağız üstü yatma dedi bol bol dinlen dedi normal hayatına dönebilirsin ama ağır işler yapma dedi
İnşallah pozitifi görürüz hayırlı olsun canım tekrardan

Hayır cnm hiç bir ilaç kullanmıyorum
Bana geçici menopoz ignesi yapıldı 7 eylülde 7 ekimde kontrol e gittim hersey yolunda dedi ama regl olmadım dedim idrarda gebelik testi yapıldı bisey çıkmadı ve halen regl olmadım iğne yapar dedi doktorum ama bilemedim olursun dedi olmadım da 🤕

Bana geçici menopoz ignesi yapıldı 7 eylüldebr 7 ekimde kontrol e gittim hersey yolunda dedi ama regl olmadım dedim idrarda gebelik testi yapıldı bisey çıkmadı ve halen regl olmadım iğne yapar dedi doktorum ama bilemedim olursun dedi olmadım da 🤕
Ben dün akşam adet oldum pazartesi gideceğim inşallah

Back