- 24 Ocak 2020
- 481
- 358
- 53
- 36
- Konu Sahibi Umutla beklemek
Hayırlı olsun canım nezmn oldun kaçıncı gün embriyoBende transfer oldum bekliyorum sonucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım nezmn oldun kaçıncı gün embriyoBende transfer oldum bekliyorum sonucu
Sagol cnm 5 gun embriyosu pazartesi oldumHayırlı olsun canım nezmn oldun kaçıncı gün embriyo
İnşallah pozitif görürsün Tek mi çift mi oldu bu arada doktorun kimdi neler yapman gerekmiş dinle vs ne dediSagol cnm 5 gun embriyosu pazartesi oldum
Merhaba canım transferin oldu mu bugünİnşallah pozitif görürsün Tek mi çift mi oldu bu arada doktorun kimdi neler yapman gerekmiş dinle vs ne dedi
Yeni gördüm mesajı amin insallah çift koyulduİnşallah pozitif görürsün Tek mi çift mi oldu bu arada doktorun kimdi neler yapman gerekmiş dinle vs ne dedi
Bende daha olmadım canım skntı stres yapma olursun dedi doktorum sanırım sende benim gibisinYumurta toplamadan sonra ikinci adetiniz ne zaman oldu kızlar yarın 34.gün hiç bir belirti yok
İnşallah pozitifi görürüz hayırlı olsun canım tekrardanYeni gördüm mesajı amin insallah çift koyuldu
Doktorum ruşen atmaca
Ya protein ağırlıklı beslen kabız olma bol su 2 buçuk 3 litre su iç maydonoz nane yeme hızlı hızlı merdiven çıkma sağa sola yatabilirsin ağız üstü yatma dedi bol bol dinlen dedi normal hayatına dönebilirsin ama ağır işler yapma dedi
Evet Benim normalde tam zamanında olur pek gecikmez hiç de adet belirtim yok sizin varmı adet belirtisiBende daha olmadım canım skntı stres yapma olursun dedi doktorum sanırım sende benim gibisin
Adet oldunuz muBende daha olmadım canım skntı stres yapma olursun dedi doktorum sanırım sende benim gibisin
Yok canım olmadım senAdet oldunuz mu
Bende olmadım yarın. Artık 36.günYok canım olmadım sen
Sordun mu doktoruna sana da iğne yapıldımı lucrin geçici menopoz ignesiBende olmadım yarın. Artık 36.gün
Hayır cnm hiç bir ilaç kullanmıyorumSordun mu doktoruna sana da iğne yapıldımı lucrin geçici menopoz ignesi
Bana geçici menopoz ignesi yapıldı 7 eylülde 7 ekimde kontrol e gittim hersey yolunda dedi ama regl olmadım dedim idrarda gebelik testi yapıldı bisey çıkmadı ve halen regl olmadım iğne yapar dedi doktorum ama bilemedim olursun dedi olmadım daHayır cnm hiç bir ilaç kullanmıyorum
Ben dün akşam adet oldum pazartesi gideceğim inşallahBana geçici menopoz ignesi yapıldı 7 eylüldebr 7 ekimde kontrol e gittim hersey yolunda dedi ama regl olmadım dedim idrarda gebelik testi yapıldı bisey çıkmadı ve halen regl olmadım iğne yapar dedi doktorum ama bilemedim olursun dedi olmadım da
Ay darısı başıma ya bende olup rahatlasaydımBen dün akşam adet oldum pazartesi gideceğim inşallah
Evet ben de baya stres olmuştum bakalım bundan sonra ne olacakAy darısı başıma ya bende olup rahatlasaydım
Sen transfer günü bekliyorsun değil mi? İlac verdi mi sanaEvet ben de baya stres olmuştum bakalım bundan sonra ne olacak
Evet transferi bekliyorum pazartesi başlayacağım randevu dan sonraSen transfer günü bekliyorsun değil mi? İlac verdi mi sana