- 31 Aralık 2016
- 11
- 11
- 3
- 37
Mrb basladin mi tup bebege durumlar nasildeffnem,hayalim27 son durumlar nedir kızlar?
Deffnem bebişler nasıl ?
Bende 2-3 güne tedaviye başlayacağım inş.Umayda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb basladin mi tup bebege durumlar nasildeffnem,hayalim27 son durumlar nedir kızlar?
Deffnem bebişler nasıl ?
Ben adetimi bekliyorum basliycam ucreti de gidince konuscmBnde iletisim numaralarini aldim ucret konustunuz mu peki?
Mrb tedaviniz ne aşamada ?slm tatlom ben gittim umaya görüştüm ve başladım bence hiç kararsız kalma derim...
Mrb tedaviye basladinizmi ?deffnem,hayalim27 son durumlar nedir kızlar?
Deffnem bebişler nasıl ?
Nasıl mutlu oldum anlatamam gözlerim doldu inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder bende başladım umay tüp bebek merkezine çok ilgili güleryüzlü bir ekip bence bu çok önemli bütün modunuz değişiyor özellikle drum Ali bey tek kelimeyle mükemmel bir doktor inşallah bizde kavuşuruz mucizelerimizeMerhabalar...
Sevinmek için erken biliyorum ama hep bhcg de 0.030 yada 0.42 görmekten bi hal olmuştum.Dayanamadım 11.gün giitik kan verdim ama nasıl bir korkuyla.Adet olacak gibi karnım ağrıyor kramplar giriyor eşimi olmama ihtimaline alıştırmaya çalışıyorum.Üzülmek yok üzülsek bile belli etmiycez birbirimize flan diyorum yol boyu.45 dk oldu kaN vereli 1 saat sonra arayınız demişlerdi duramadım tabi aradım.Eşim de mutfakta bu arada dakika sayıyor resmen.Her zaman arayıp sekreterlikteki kız sonuç ..... gevelik yok deyip kapatıyordu.Bu sefer aradım bekleyiniz laboratuvara aktarılacaksınız dedi.Güp güp güp güp kalbim duracaktı resmen niye aktardı niye kendi söylemedi
Derkeeeeeen bir ses ismimi onaylattı ve değeri söylediiii Ayyy Maşallah
379.5......
Allah ım Dünyalar benim oldu....
Koştum eşimin yanına Babacık Hazır mısın dedim?Ayyyyyyyy gözleri dolduu Gerçekten mi Gerçekten mi Deyip kucağında bi dönderdi beni. Sonra hemen doktorumuza ve embriyologumuza ulaştım.Ayyy Çok iyi insanlar bee gerçekten.Doktorumuz değerin güzel olduğunu İkiz bile olabileceğini söyledi.Alllaaaaaaaaah bizim evde bayram havası
Hatice Hanımın sesinden en az benim kadat sevindiğini anladım inanın. ikiz de olabileceğini hazırlıklı olmamızı söyledi Allaahhhh....Doktorumuz ve Embriyologumuz ile sevincimizi paylaşıp mutluluğu yaşadıktan sonra yarın yine bhcg yaptırmamı ve progesteron testini de istedi doktorumuz.bu sefer farklı bi hastaneye gittim yol üzerinde yakın diye son bi çıktı 378.Artması gerekiyordu Azalmış hobaaaaaaaaa bizi aldı bi üzüntü acaba birşeyler ters mi gidiyor diye.Tabi hemen sonucu doktorumuza söyledik.Hastaneler farklı ise normoldir .korkulacak birşey yok dedi.içiniz rahat olsun.Bu arada Doktorumuzu saat akşam 8de bazen 9 da öğle arasında saat 15.00 de sürekli arıyorum watsapptan yazıyorum.Anında dönüş yapıyor bilgilendiriyor Aynı şekilde Embriyolog Hatice Hanım da öyle.Bilgiler verip süreci anlatıyor.İçin Rahatlıyor gerçekten ama Sabahı zor ettim.Acaba acaba acaba niye düştü değer diye diye...Sonra yine ilk hastaneye gittim.
pazartesi 379.5 çıkmıştı çarşambaaaaaa
866 çıktııııııııı Maşallah
Hala eşim ve benden başka kimseler bilmiyor bi deeee sizkorkuyorum kalp atışları duyulana kadar sabredip inşallah sonra aileme müjdeyi vermek istiyorum.
ALLAHım Nasıl güzel bir mutluluk.Hayata bakışım değişti.Resmen eski mutlu ben çıktı içimden tekrar...
Rabbim hepimize eeennn hayırlısını nasip etsin inşallah.
Şimdi heyecanla 2 hafta sonra kalp atışları ve kese yada Keseleeeéer için gideceğiz.
O kadar korkuyorum ki bi aksilik olacak mutluluğum yarım kalacak diye...Çok şükür Bu Günümüze.dua edin olur mu.Gelişmeleri yazarım yine...
ben de Gaziantep te iyi bir merkez araştırıyorum.aslında çok da vaktim yok.zaman kaybetmeden tedaviye başlamam gerekiyor çünkü 5 cm lik bir çikolata kistim var ve 5 ay önce bu kist patladığı için ameliyat geçirdim.rezervim malesef az.bu durumda tüp bebek tutar mı acaba? Umayı tavsiye ediyor musunuz? ben sanko da bir doktora gidiyorum. sanko ile umay arasında kaldım ama bir an önce karar vermem gerekiyorNasıl mutlu oldum anlatamam gözlerim doldu inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder bende başladım umay tüp bebek merkezine çok ilgili güleryüzlü bir ekip bence bu çok önemli bütün modunuz değişiyor özellikle drum Ali bey tek kelimeyle mükemmel bir doktor inşallah bizde kavuşuruz mucizelerimize
Sankoda hangi dra gidiyorsunuz çok geçmiş olsunben de Gaziantep te iyi bir merkez araştırıyorum.aslında çok da vaktim yok.zaman kaybetmeden tedaviye başlamam gerekiyor çünkü 5 cm lik bir çikolata kistim var ve 5 ay önce bu kist patladığı için ameliyat geçirdim.rezervim malesef az.bu durumda tüp bebek tutar mı acaba? Umayı tavsiye ediyor musunuz? ben sanko da bir doktora gidiyorum. sanko ile umay arasında kaldım ama bir an önce karar vermem gerekiyor
Ali Tahtacı ya gidiyorumSankoda hangi dra gidiyorsunuz çok geçmiş olsun
teşekkürler.Allah dert verip derman aratmasın.isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.içinde bizlere de.Ali Tahtacı ya gidiyorum
Bende Dr Ali Tahtacıya gidiyorum çok iyi bir doktorteşekkürler.Allah dert verip derman aratmasın.isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.içinde bizlere de.
Drunuza Ali bey e aynen bunları söyleyin umay tüp bebek merkezini de söyleyin o sizi en doğru şekilde yönlendirecektirben de Gaziantep te iyi bir merkez araştırıyorum.aslında çok da vaktim yok.zaman kaybetmeden tedaviye başlamam gerekiyor çünkü 5 cm lik bir çikolata kistim var ve 5 ay önce bu kist patladığı için ameliyat geçirdim.rezervim malesef az.bu durumda tüp bebek tutar mı acaba? Umayı tavsiye ediyor musunuz? ben sanko da bir doktora gidiyorum. sanko ile umay arasında kaldım ama bir an önce karar vermem gerekiyor
yarın kistimin çikolata kisti mi basit kist mi olduğu belli olacak.inşallah çikolata değildir.Ali beye sanko mu umay mı diye soracağım.doğru şekilde yönlendirir inşallah.Drunuza Ali bey e aynen bunları söyleyin umay tüp bebek merkezini de söyleyin o sizi en doğru şekilde yönlendirecektir
siz umay tüp bebek merkezine mi gidiyorsunuz?Drunuza Ali bey e aynen bunları söyleyin umay tüp bebek merkezini de söyleyin o sizi en doğru şekilde yönlendirecektir