• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kes
L Livelough ankarada bildiğin bir yer varmıydı?
ben de antep için araştrma yaptım, ruşen atmacayı araştrdım, ama bana histerskopi gerekiyor öncesinde , ve ruşen atmaca hatem hastanesnde yapıyormuş kendi kliniğinde amaliyat yapılmıyormuş diye soğudum biraz ama orda tüp yaptıran bi arkadaşın oğlu oldu bile.
adanayı falan araştrdnız

Merhaba konusmalarinizi okudum. kesinlikle ankara yada istanbul dan sasmayin antep asla düşünmeyin o yeni açılan arkadasin ovdugu merkezide düşünmeyin ! antep li olarak hepsinde çok iyi tanıyor ve önermiyorum paranizada yazık sağlığınıza da

Son düzenleme:
deffnem deffnem canım sen hangi şehrden gidiyorsun antepe?
Merhaba konusmalarinizi okudum. kesinlikle ankara yada istanbul dan sasmayin antep asla düşünmeyin o yeni açılan arkadasin ovdugu merkezide düşünmeyin ! antep li olarak hepsinde çok iyi tanıyor ve önermiyorum paranizada yazık sağlığınıza da[/QUOTE]

Merhaba konusmalarinizi okudum. kesinlikle ankara yada istanbul dan sasmayin antep asla düşünmeyin o yeni açılan arkadasin ovdugu merkezide düşünmeyin ! antep li olarak hepsinde çok iyi tanıyor ve önermiyorum paranizada yazık sağlığınıza da
[/QUOTE]
Ne gibi sıkıntılar yaşadın anteptekilerle ilgili? Özellikle yeni açılan yer ile alakalı,umay? Paylaşırsan sevinirim. Araştırma içindeyim hala

Ne gibi sıkıntılar yaşadın anteptekilerle ilgili? Özellikle yeni açılan yer ile alakalı,umay? Paylaşırsan sevinirim. Araştırma içindeyim hala[/QUOTE]
Tabiiki hepsine gittim bir yığın masraf tatil ve manevi olarak cok yiprandim eski 2 merkez var İkisi de tamamen Para Tuzağı olan merkezler yeni açılan merkeze gelince arkadaşımız anlatmış ve güler yüzlü davranıyorlar diye güler yüzlü davranmak neticeye varacak larını kesinlikle göstermez Tabii ki güleryüzü davranacak lar yeni merkez oldukları için bu kadar küçük şeylere Aldanmayın rica ediyorum çok büyük bir problem ile mücadele ediyoruz emin olun daha iyi araştırın daha iyi merkezlere gidin burada küçük rakamlar oynamıyor lütfen Uyanık olalım Birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim probleminizi çözüleceği merkezler İstanbul'da ya da Ankara'da Antep'te boş yere zaman geçirip paranızı harcamayın yeni açılan merkeze gelince tabi ki gittim gördüm defalarca konuştum yeni açılan merkezde diğer iki merkez gibi tamamen para tuzağı açılmadan önce kurulum aşamasındayken dahi gittim tamamen işle alakası olmayan bu işi ticaret için yapan kişiler mevcut tabi Karar sizin İlla da buraya yaptırmak istiyorsanız yaptırın

Ne gibi sıkıntılar yaşadın anteptekilerle ilgili? Özellikle yeni açılan yer ile alakalı,umay? Paylaşırsan sevinirim. Araştırma içindeyim hala
Tabiiki hepsine gittim bir yığın masraf tatil ve manevi olarak cok yiprandim eski 2 merkez var İkisi de tamamen Para Tuzağı olan merkezler yeni açılan merkeze gelince arkadaşımız anlatmış ve güler yüzlü davranıyorlar diye güler yüzlü davranmak neticeye varacak larını kesinlikle göstermez Tabii ki güleryüzü davranacak lar yeni merkez oldukları için bu kadar küçük şeylere Aldanmayın rica ediyorum çok büyük bir problem ile mücadele ediyoruz emin olun daha iyi araştırın daha iyi merkezlere gidin burada küçük rakamlar oynamıyor lütfen Uyanık olalım Birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim probleminizi çözüleceği merkezler İstanbul'da ya da Ankara'da Antep'te boş yere zaman geçirip paranızı harcamayın yeni açılan merkeze gelince tabi ki gittim gördüm defalarca konuştum yeni açılan merkezde diğer iki merkez gibi tamamen para tuzağı açılmadan önce kurulum aşamasındayken dahi gittim tamamen işle alakası olmayan bu işi ticaret için yapan kişiler mevcut tabi Karar sizin İlla da buraya yaptırmak istiyorsanız yaptırın[/QUOTE]
Çok sıkıntılı bi süreç olmalı.. daha önce birisi daha söledi ilk açılan yer ile ilgili,insanların hayalleriyle oynuyolar die.. bende çok çekimserim.. işimden eşimin işinden yada sıkıntı olmasın die antepte düşündük ama dediğin gibi çok büyük rakamlar oynamıyor ve bu işe girişecekken nie adam akıllı bi yer olmasın? Ben sadece transferden snra uçak yolculuğu sıkıntılı olur mu ve burada başka bi doktorla paslaşarak süreci devam ettirir mi ankaradakiler? Ben yumurta takip sürecinde sürekli gidip gelemem ankaraya

Tabiiki hepsine gittim bir yığın masraf tatil ve manevi olarak cok yiprandim eski 2 merkez var İkisi de tamamen Para Tuzağı olan merkezler yeni açılan merkeze gelince arkadaşımız anlatmış ve güler yüzlü davranıyorlar diye güler yüzlü davranmak neticeye varacak larını kesinlikle göstermez Tabii ki güleryüzü davranacak lar yeni merkez oldukları için bu kadar küçük şeylere Aldanmayın rica ediyorum çok büyük bir problem ile mücadele ediyoruz emin olun daha iyi araştırın daha iyi merkezlere gidin burada küçük rakamlar oynamıyor lütfen Uyanık olalım Birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim probleminizi çözüleceği merkezler İstanbul'da ya da Ankara'da Antep'te boş yere zaman geçirip paranızı harcamayın yeni açılan merkeze gelince tabi ki gittim gördüm defalarca konuştum yeni açılan merkezde diğer iki merkez gibi tamamen para tuzağı açılmadan önce kurulum aşamasındayken dahi gittim tamamen işle alakası olmayan bu işi ticaret için yapan kişiler mevcut tabi Karar sizin İlla da buraya yaptırmak istiyorsanız yaptırın
Çok sıkıntılı bi süreç olmalı.. daha önce birisi daha söledi ilk açılan yer ile ilgili,insanların hayalleriyle oynuyolar die.. bende çok çekimserim.. işimden eşimin işinden yada sıkıntı olmasın die antepte düşündük ama dediğin gibi çok büyük rakamlar oynamıyor ve bu işe girişecekken nie adam akıllı bi yer olmasın? Ben sadece transferden snra uçak yolculuğu sıkıntılı olur mu ve burada başka bi doktorla paslaşarak süreci devam ettirir mi ankaradakiler? Ben yumurta takip sürecinde sürekli gidip gelemem ankaraya[/QUOTE]
uçak yolculuğu kesinlikle sıkıntı olmuyor emin olabilirsiniz transferden sonra bir gün istirahat edip uçak yolculuğu yapabilirsiniz arklı illerde Ankara'da ya da İstanbul'da uzak mesafelerde tüp bebek yaptırdığınızda sadece yumurta toplama ve transfer işlemi için bu şehirlere gitmeniz lazım diğer tüm işlemler Bulunduğunuz ilde Gideceğiniz merkezin önerdiği bir hastanede yapılıp bilgileri mail gönderiliyor yani her kontrolde gidip gelmeniz gerekmiyor Sadece iki kere gidiyorsunuz Bence gözünüzde hiç büyütmeyin emin olun teknoloji ve Doktorlar daha gelişmiş oluyor

Çok sıkıntılı bi süreç olmalı.. daha önce birisi daha söledi ilk açılan yer ile ilgili,insanların hayalleriyle oynuyolar die.. bende çok çekimserim.. işimden eşimin işinden yada sıkıntı olmasın die antepte düşündük ama dediğin gibi çok büyük rakamlar oynamıyor ve bu işe girişecekken nie adam akıllı bi yer olmasın? Ben sadece transferden snra uçak yolculuğu sıkıntılı olur mu ve burada başka bi doktorla paslaşarak süreci devam ettirir mi ankaradakiler? Ben yumurta takip sürecinde sürekli gidip gelemem ankaraya
uçak yolculuğu kesinlikle sıkıntı olmuyor emin olabilirsiniz transferden sonra bir gün istirahat edip uçak yolculuğu yapabilirsiniz arklı illerde Ankara'da ya da İstanbul'da uzak mesafelerde tüp bebek yaptırdığınızda sadece yumurta toplama ve transfer işlemi için bu şehirlere gitmeniz lazım diğer tüm işlemler Bulunduğunuz ilde Gideceğiniz merkezin önerdiği bir hastanede yapılıp bilgileri mail gönderiliyor yani her kontrolde gidip gelmeniz gerekmiyor Sadece iki kere gidiyorsunuz Bence gözünüzde hiç büyütmeyin emin olun teknoloji ve Doktorlar daha gelişmiş oluyor[/QUOTE]
Siz ne durumdasınız şu anda? Tekrar başladınız mı tedaviye? Nereyi tercih edeceksiniz?

uçak yolculuğu kesinlikle sıkıntı olmuyor emin olabilirsiniz transferden sonra bir gün istirahat edip uçak yolculuğu yapabilirsiniz arklı illerde Ankara'da ya da İstanbul'da uzak mesafelerde tüp bebek yaptırdığınızda sadece yumurta toplama ve transfer işlemi için bu şehirlere gitmeniz lazım diğer tüm işlemler Bulunduğunuz ilde Gideceğiniz merkezin önerdiği bir hastanede yapılıp bilgileri mail gönderiliyor yani her kontrolde gidip gelmeniz gerekmiyor Sadece iki kere gidiyorsunuz Bence gözünüzde hiç büyütmeyin emin olun teknoloji ve Doktorlar daha gelişmiş oluyor[/QUOTE]
Burada Antep'te
uçak yolculuğu kesinlikle sıkıntı olmuyor emin olabilirsiniz transferden sonra bir gün istirahat edip uçak yolculuğu yapabilirsiniz arklı illerde Ankara'da ya da İstanbul'da uzak mesafelerde tüp bebek yaptırdığınızda sadece yumurta toplama ve transfer işlemi için bu şehirlere gitmeniz lazım diğer tüm işlemler Bulunduğunuz ilde Gideceğiniz merkezin önerdiği bir hastanede yapılıp bilgileri mail gönderiliyor yani her kontrolde gidip gelmeniz gerekmiyor Sadece iki kere gidiyorsunuz Bence gözünüzde hiç büyütmeyin emin olun teknoloji ve Doktorlar daha gelişmiş oluyor
Siz ne durumdasınız şu anda? Tekrar başladınız mı tedaviye? Nereyi tercih edeceksiniz?[/QUOTE]
Canım ben yakın olsun diye kesinlikle Antep düşünmeyen bir fikirdeyim . Tabii buradaki tüp bebek merkezleri çok ekonomik fiyata tüp bebek yapıp insanların fikirlerini kolaylıkla değiştire Biliyorlar ben Acıbadem Maslak Hastanesi Bülent Bey'e gideceğim kesinlikle Tabii ki biraz daha masraflı tüp bebek fiyatı biraz daha fazla yol masrafları olacak ama emin olun Burada daha çok para harcıyoruz Şubat ayında tekrar tedaviye başlamayı program diyorum tabi bunlar nasip işi Ama rica ediyorum hepimiz Uyanık olalım çok iyi araştırın her tüp bebek merkezi sizin sorununuzu çözecek değil herkesin farklı bir problemi var Kendi probleminizle alakalı en iyi gelişmiş tüp bebek merkezini bulun

[/QUOTE]

Korkmadım desem yalan olur.İnan biz hiç ankara yada istanbul fikrini düşünmedik.Niye bilmiyorum. En yakın merkez antep de ve zaten oraya da bi yığın yol masrafı yapacağız.Umut ticareti kadar berbat birşey olabilir mi...
Sizin tüp bebek için sorun ne acaba?

Burada Antep'te

Siz ne durumdasınız şu anda? Tekrar başladınız mı tedaviye? Nereyi tercih edeceksiniz?[/QUOTE]
Canım ben yakın olsun diye kesinlikle Antep düşünmeyen bir fikirdeyim . Tabii buradaki tüp bebek merkezleri çok ekonomik fiyata tüp bebek yapıp insanların fikirlerini kolaylıkla değiştire Biliyorlar ben Acıbadem Maslak Hastanesi Bülent Bey'e gideceğim kesinlikle Tabii ki biraz daha masraflı tüp bebek fiyatı biraz daha fazla yol masrafları olacak ama emin olun Burada daha çok para harcıyoruz Şubat ayında tekrar tedaviye başlamayı program diyorum tabi bunlar nasip işi Ama rica ediyorum hepimiz Uyanık olalım çok iyi araştırın her tüp bebek merkezi sizin sorununuzu çözecek değil herkesin farklı bir problemi var Kendi probleminizle alakalı en iyi gelişmiş tüp bebek merkezini bulun[/QUOTE]
Senin rahatsızlığın ne canm? Ben çikolata kist hastasıym 5 cm Biraz tedirginim de bu rahatsızlık tüp bebeğin tutunmasında da sıkıntı yaşatıyomş Bide annemin ısrarı üzerine saraçoğlunun bi çayı ve yağı var onu denicem bi sürede sanırım sonrasında başlicam bilmiyorm kafam çok karışık streste fazla

Inşallah
Burada Antep'te

Siz ne durumdasınız şu anda? Tekrar başladınız mı tedaviye? Nereyi tercih edeceksiniz?
Canım ben yakın olsun diye kesinlikle Antep düşünmeyen bir fikirdeyim . Tabii buradaki tüp bebek merkezleri çok ekonomik fiyata tüp bebek yapıp insanların fikirlerini kolaylıkla değiştire Biliyorlar ben Acıbadem Maslak Hastanesi Bülent Bey'e gideceğim kesinlikle Tabii ki biraz daha masraflı tüp bebek fiyatı biraz daha fazla yol masrafları olacak ama emin olun Burada daha çok para harcıyoruz Şubat ayında tekrar tedaviye başlamayı program diyorum tabi bunlar nasip işi Ama rica ediyorum hepimiz Uyanık olalım çok iyi araştırın her tüp bebek merkezi sizin sorununuzu çözecek değil herkesin farklı bir problemi var Kendi probleminizle alakalı en iyi gelişmiş tüp bebek merkezini bulun[/QUOTE]
Senin rahatsızlığın ne canm? Ben çikolata kist hastasıym 5 cm Biraz tedirginim de bu rahatsızlık tüp bebeğin tutunmasında da sıkıntı yaşatıyomş Bide annemin ısrarı üzerine saraçoğlunun bi çayı ve yağı var onu denicem bi sürede sanırım sonrasında başlicam bilmiyorm kafam çok karışık streste fazla[
Inşallah bitki Çaylarının faydasıni görürsün dediğim gibi merkez arastirirkende hastalığın ile ilgili en iyi gelişmiş merkezi bulmaya çalış canım stres te yapma lütfen alismalisin bu duruma bizde Sperm problemi var

Antep i tanıyan ve bu işin içinde olan biri ile karşılaşmamız güzel gerçekten. M Merve_000 nelere dikkat etmeliyiz biraz bilgi verir misin?Sen nasıl problemler yaşadın bu merkezlerde.

Biz de herşey normal gözüküyor ki "zannetmiyorum". yaş ilerlemesi ve baskı aşırı stres yaptı üzerimizde.Ne yapaccağımızı şaşırdık resmen...
L Livelough saroçoğlu ne diyorsa günü güne yap cidden çpk işe yarıyor değerler üzerinde gözle görülür fark oluyor.Biz keçiboynuzunu denedik 2 ay ileri hızlı %30 dan % 45 lere çıktı...

Tabiiki hepsine gittim bir yığın masraf tatil ve manevi olarak cok yiprandim eski 2 merkez var İkisi de tamamen Para Tuzağı olan merkezler yeni açılan merkeze gelince arkadaşımız anlatmış ve güler yüzlü davranıyorlar diye güler yüzlü davranmak neticeye varacak larını kesinlikle göstermez Tabii ki güleryüzü davranacak lar yeni merkez oldukları için bu kadar küçük şeylere Aldanmayın rica ediyorum çok büyük bir problem ile mücadele ediyoruz emin olun daha iyi araştırın daha iyi merkezlere gidin burada küçük rakamlar oynamıyor lütfen Uyanık olalım Birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim probleminizi çözüleceği merkezler İstanbul'da ya da Ankara'da Antep'te boş yere zaman geçirip paranızı harcamayın yeni açılan merkeze gelince tabi ki gittim gördüm defalarca konuştum yeni açılan merkezde diğer iki merkez gibi tamamen para tuzağı açılmadan önce kurulum aşamasındayken dahi gittim tamamen işle alakası olmayan bu işi ticaret için yapan kişiler mevcut tabi Karar sizin İlla da buraya yaptırmak istiyorsanız yaptırın[/QUOTE]
peki sen ne yaptın sonuç olarak canım?
tavsiye edecğin bir yer var mı?

Inşallah

Canım ben yakın olsun diye kesinlikle Antep düşünmeyen bir fikirdeyim . Tabii buradaki tüp bebek merkezleri çok ekonomik fiyata tüp bebek yapıp insanların fikirlerini kolaylıkla değiştire Biliyorlar ben Acıbadem Maslak Hastanesi Bülent Bey'e gideceğim kesinlikle Tabii ki biraz daha masraflı tüp bebek fiyatı biraz daha fazla yol masrafları olacak ama emin olun Burada daha çok para harcıyoruz Şubat ayında tekrar tedaviye başlamayı program diyorum tabi bunlar nasip işi Ama rica ediyorum hepimiz Uyanık olalım çok iyi araştırın her tüp bebek merkezi sizin sorununuzu çözecek değil herkesin farklı bir problemi var Kendi probleminizle alakalı en iyi gelişmiş tüp bebek merkezini bulun
Senin rahatsızlığın ne canm? Ben çikolata kist hastasıym 5 cm Biraz tedirginim de bu rahatsızlık tüp bebeğin tutunmasında da sıkıntı yaşatıyomş Bide annemin ısrarı üzerine saraçoğlunun bi çayı ve yağı var onu denicem bi sürede sanırım sonrasında başlicam bilmiyorm kafam çok karışık streste fazla[
Inşallah bitki Çaylarının faydasıni görürsün dediğim gibi merkez arastirirkende hastalığın ile ilgili en iyi gelişmiş merkezi bulmaya çalış canım stres te yapma lütfen alismalisin bu duruma bizde Sperm problemi var[/QUOTE]
çikolta kisti için ameliyat önderdiler mi

Evet salı gittim bugün yine gideceğim inşallah.Yine aynı doç.dr ve embriyologla görüştük.yum. Ölçümler yapıldı kan verdim.Bilgi verdiler nasıl gittiği hakkında.çok şükür Rabbime bi sıkıntımız yok şimdilik.Inşallah Hayırla sonuçlanır.

Yumurta toplanana kadar 2 günde 1 gidip kan ve ultrason takibi yapıldı.doz ayarlandı.Çok şükür yumurtalar istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi yapıldı.iğnenin kaçta yapılacağı ve nasıl yapılacağı hakkında bilgi verildi.Oradaki tatlı hemşiremiz tek tek anlatıyor zaten.:super:Çatlatma iğnesini gece evde kendimiz yaptık veeeeeee yumurta toplama günü geldi çattı:KK17::KK17:
Evden çıktık bi korku havası bi panik havası..En büyük korkum babamın ameliyatında anestezi aldıktan sonra yaşadıklarını yaşamaktı.üşüyerek ve buz gibi bi odada uyanıp yarım saat sesimi duyurmaya çalışmıştım dedi babam.Eşime talvardım yol boyu ne olursun ne yap et yanımda ol diye...
Sonra o strelil odaya gittiiiik.Doktorumuz ve embriyologumuz da oradaydı.Güven verdiler açıkcası.Damaryolundan bi anesteziyi aldııım ohhhh miiis
Gözüm kapalı korkudan açamıyorum anestezi uzmanı baş dönmesi var mı dedi gözümü bi açtım kii heryer uçuyor sonra ben pert..:halay::halay:
Sonra bi ses geliyor derinlerden uyanın falan ama nasıl tatlı bi uyku hiiiç uyanasım yokGözümü bi açtım yihuuuuuuu :KK60: canım kocam yanımda hemşire ile birlikte miss gibi bi oda sıcacık zerre kadar üşümem yok.Ama anestezi altında bozuk psikolojimdendir galiba baya ağlamışım içim şişmişti resmen.Bu kadar kolay beklemiyordum açıkcası.Odada eşim ile birlikte dua ederek baya bi dinlendik.Sonra ilaçlar ve nadıl kullanılacağını kaç gün kullanılacağımızı açık açık tek tek yazdı doktorumuz sağ olsun.:KK200: ilaçları aldık kullandık 1 gün sonra işte o neşeli seees embriyolog:super: döllenme gerçekleşmiş ve sayısı hakkında bilgi verildi.yarın yine arıycaklarını söylediler.Sonra yine arayıp bilgi verildi sonra yine veeee kaliteni iyi olduğunu 3.gün transfer yapılabileceğini 5. güne de gidebileceğini tekrar doc.dr İsmail Bey ile görüşüp bilgi verileceğini söyledi.
:KK47::KK47::KK47::KK47:Ben bunu duydum başladım eşimin başının etini yemeye :silah: hadi gidip alalım aklımda durana kadar karnımda dursun 3.günde oluyormuş diye diyeeee sonra tekrar aradık merkezi yarın gelsek transfer olsa olur mu ????Biraz aradan sonra olabileceğini söylediler.:KK52:Sabah zor oldu benim için.sabah 2 transfer varmış bn öğleden sonra gittim 3. transferdi.2 kere korkunç aşılama geçirdiğim için artık vajinal ultrasonda bile kasar olmuştum kendimi...yine stres başladı az sıkışık ol denildi.yol boyu içtim suyu patlıycamKliniğe geldim sıkışık mısın dediler çok dedim:olamaz:hemen alcaklardı azcık rahatla birazını boşalt dediler.ohoooooo ben bi gittim bi rahatladıııım :skandal:hiç bişi kalmadı mesanede.Dr tekrar ultrason ile baktı azcık sıkış dedi tmm dedim utana sıkıla:KK52:başladım suyu içmeye oradaki merdivenden inip çıkmaya 1buçuk litre suyu içtim bekliyorum gelmiyor dakikada gelen şey:olamaz:Kahve söylediler ohhh miss herkes beni bekliyor bu arada:kahve: kahvemide içtim.tekrar alındım ultrasona yeterli dedi doktorumuz ve steril odaya gidiş yolculuğu başladı.:KK76:Sonunda alcam diyorum bebişimi.yatırdılar düzenek hazır herşey ayarlandı güzel doktorumuz ve embriyologumuz içeride bebişlere bakarken ben yine bi sıkıştı bi sıkıştım bacaklarım bağlı üzerime bişi yapıştırdılar elimi bile oynatmamam gerkiyor ama stresten ayyyy çok utanç verici ölcem patlıycam kramp giriyor resmen mesanemeo_O:olamaz:Hemşiremiz ve yardımcı abla sağ olsun konuştular hobaa benim bacaklar açıldı üzerimdeki kaldırıldı ben tuvaleteSonra yeniden uğraştılar ettiler ayarladılar.Doktorumuz sorular sordu sonra espri yaptı baya rahatladım o kasmam gittti.bu arada işleme hazırlanıyorlar dr hazırız dedi embriyolog büyük bi neşe içerisinde gülerek eğlenerek getirdi verdi dra.:KK17:Tum duyguları yaşadım resmen.korku heyecan mutluluk endişe.sonra işlem yapılırken embriyologumuz elimi tuttu dua et dedi.Yaa çok mutlu oldum o an.Sonra Işıklar ayarlandı embriyo geldi pat işlem bitti bak dediler burada:oops::oops::oops:Ayyyy beyaz nokta resmen oradaydı.Rabbim Inşallah en hayırlısını nasib eder.Sağlıkla tutunduğunu ve doğduğunu da görürüm çok amin..Sonra işlem bitti ve ben orada yarım saat daha yatmalıydım.Hemşiremiz ve yardımcısı ayaklarmı sıkı sıkı örttüler üşümeyeyim diye . Kaç kere sordular çoraplarını giydirelim mi diye.Çok ilgililerdi15 dk oldu bnm mesane yine başladı ayy tutuyorum dualar ediyorum sıkıyorum yok çıldırcam.Korkuyorum da çok sıkınca bişi olcak diye.Off ölcem resmen yine kalkmadan 1 saate kadar yatmam gerekiyormuş.Sordum daha 15 dk olmuş.Bu arada hiç yalnız da bırakmıyorlar.Yanında mutlaka bi görevli oturuyor.son ben saati sordum yine yardımcı ablaya tabii anladı sıkıştın mı sen dediutana sıkıla yine evet dedim ki artık terlemeye başlamıştım sıkışmaktan.:KK17:Ayyy hiç sorun dedğil kalkmadan halletcez onu sabahkilerede yaptım böyle dedi utanma sıkılma bi ayarlar yaptı sedyeye ortası açıldı falan falan hazırladı hadi yap dedi :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
Ben temizliycem sorun yol daha 45 dk durcan deyinceeee bennnn hoooooooooop
Ayyy dünyalar benim oldu bi rahatladım bi rahatladım.Yardımcı olmasalar patlardım galiba.SİZ SAKIN O KADAR FAZLA SU İÇMEYİNo da bitti çok şükür sonra hiç kalkmadan odama aldılar eşimle birlikte tabi.Ayy o an çok güzeldi.Birlikte dua ettik.2 saat yada 3 saat kadar da odada dinlendik.Bu arada oda çarşaflar eşyalar tertemiz yeni açılan bi yer zaten. klima havalandırma tv on numara...Huzurla son saatimizi de geçirdik ve tekrar ilaçlar ve dinlenme hakkında konuştuktan sonra vedalaştık.Her şey çok şükür yolunda gitti.Bakalım 12 gün sonra inşallah güzel haberi alırız.Süreç çok güzeldi korktuklarım başıma gelmedi sonununda güzel olması ümidi ile...:KK60:

Back