- Konu Sahibi Umutla beklemek
Insallah canım ya rabbim hepimize evlat kokusu tattırsın inşallahİnşallah kaliteli bi şekilde ilerler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canım ya rabbim hepimize evlat kokusu tattırsın inşallahİnşallah kaliteli bi şekilde ilerler canım
Yani dondurulmuş embriyo transferi için ayrıca ücret ödemedin o zaman canım bana nova fertil de 1600 dedi dondurulmuş embriyo için taze transfer olursa böyle bir ücret yok dediÜcret ödemedim canım suan için öyle biseyde söz konusu değil bence yerleştirmeden sonra kalanları dondurmak istersem ozmn ücret ödeyeceğim
Aynen canım ödemedim ve öyle bisey de denilmedi transfer yapalım kalan embriyo icin dondurma işlemi ozmn karar veririz denildiYani dondurulmuş embriyo transferi için ayrıca ücret ödemedin o zaman canım bana nova fertil de 1600 dedi dondurulmuş embriyo için taze transfer olursa böyle bir ücret yok dedi
Çok iyiymiş canım o zamanbende umaydan yanayım inşallah karşılaşır tanışırızAynen canım ödemedim ve öyle bisey de denilmedi transfer yapalım kalan embriyo icin dondurma işlemi ozmn karar veririz denildi
Başladınız mı siz suan hangi aşamadasınız inşallah karşılaşırız canım doktorun kimÇok iyiymiş canım o zamanbende umaydan yanayım inşallah karşılaşır tanışırız
Ben hala araştırma kısmındayım canım pazertesi salı umayla yüzyüze görüşeceğimBaşladınız mı siz suan hangi aşamadasınız inşallah karşılaşırız canım doktorun kim
Ahmet beyi tavsiye ederim sizin sorun ne pekiBen hala araştırma kısmındayım canım pazertesi salı umayla yüzyüze görüşeceğim
Bir sorun yok canım olmaması için hiç bir sebep yok aslında ama nedense olmuyorAhmet beyi tavsiye ederim sizin sorun ne peki
Güne ve zamanını bekliyordur canım inşallah oda bu tedavi sürendir pozitif sonuçlanırBir sorun yok canım olmaması için hiç bir sebep yok aslında ama nedense olmuyor
Amin inşallah canımGüne ve zamanını bekliyordur canım inşallah oda bu tedavi sürendir pozitif sonuçlanır
Slm canım gittin mi görüşmeyeBen hala araştırma kısmındayım canım pazertesi salı umayla yüzyüze görüşeceğim
Merhaba Evet canım tüp bebek merkezi Nisan ayından beri kapalıymış şu an açılması da söz konusu değilmiş maddi olarak çok da hazır değiliz yeni ev aldık galiba bi kaç ay bekleyeceğim ben devlette 3 4 bin TL diye duymuştum o zaman yaptırırım oraya bi şansımı denerim dedim ama olmadı kısmetSlm canım gittin mi görüşmeye
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım Umay’la görüşeyim demiştin ondan merak ettim devletin kapalı olması normal pandemiden dolayı arkadaşımda öyle demiştiMerhaba Evet canım tüp bebek merkezi Nisan ayından beri kapalıymış şu an açılması da söz konusu değilmiş maddi olarak çok da hazır değiliz yeni ev aldık galiba bi kaç ay bekleyeceğim ben devlette 3 4 bin TL diye duymuştum o zaman yaptırırım oraya bi şansımı denerim dedim ama olmadı kısmet
Umayla telefonda görüştük yüz yüze görüşme olmadı canım kendimizi hazır hissettiğinizde büyük ihtimal Umay da yaptıracağız eşimin de kararı bu yönde bi arkadaşı yaptırmış umayda ikiz olmuş onlarda çok övünce kendisinin de aklına yatmışHakkında hayırlısı neyse o olsun canım Umay’la görüşeyim demiştin ondan merak ettim devletin kapalı olması normal pandemiden dolayı arkadaşımda öyle demişti
Bende çok araştırmıştım Ahmet hoca özellikle direk olumsuz ne varsa söylüyor ama sağolsun çözüm üreterekDoktorlar birer vesile canım rabbimin canı iştesin saati günü şaşmaz inşallah sende güzel sonuçlar alırsınUmayla telefonda görüştük yüz yüze görüşme olmadı canım kendimizi hazır hissettiğinizde büyük ihtimal Umay da yaptıracağız eşimin de kararı bu yönde bi arkadaşı yaptırmış umayda ikiz olmuş onlarda çok övünce kendisinin de aklına yatmış
İnşallah canım sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın transfer günün ne zamanBende çok araştırmıştım Ahmet hoca özellikle direk olumsuz ne varsa söylüyor ama sağolsun çözüm üreterekDoktorlar birer vesile canım rabbimin canı iştesin saati günü şaşmaz inşallah sende güzel sonuçlar alırsın
Ekim 7 de kontrolüm var sanırım ozmn belli olacak inşallah canım çok saolİnşallah canım sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın transfer günün ne zaman
Beklemedeyim canım 7 ekimi sen naptınMeraba kizlar nasıl gidiyor tedaviniz ne durumda