- 3 Şubat 2018
- 25.640
- 110.369
- 598
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
-
Asla.. sizden farkım olmalı.
benim babamda ilk evliliği yürütememiş. boşanma kararı almışlar bayan hamile imiş ve çocugu aldırmak istemiş. babam itiraz etmiş. şimdi babasız bir çocuk .ne arar ne sorar para sıkıntısı olursa bir telefon açar. babam verirdi. annem bile babama kızar neden bu kadar soğuksun bak bu senin çocugun der. Ama babam karışmayın der belki gizli gizli arıyordur onuda bilmeyiz.biz annemden 3 kardeşiz aynı adam bize canını verir. babalıkta , annelikte anladığım ve bildiğim kadarıyla emekle olan bir şey. kan bağı bir yere kadar önemli olan gönül bağı .28 yaşındayım daha önce evlenip boşandım. Çocuğum yok. Bir süredir hayatımda beni mutlu eden biri var. İlişkiye ilk başladığımızda yani tanıştığımızda bana hiç evlenmediğini ama 13 yaşında bir çocuğu olduğunu söyledi. O zaman buna bu kadar takılmadım yani yeni tanıştığım birini sorularımla sıkboğaz etmek istemedim. Zamanla kendi anlattı yavaş yavaş zaten. Benim sıkıntım bir çocuğunun olması değil, çocuğuna sahip çıkmayan bir adamın karakteriyle ve geleceğiyle alakalı ipuçları arıyorum. Yarın bir gün benimle olacak olan çocuğuna da sahip çıkmaz mı? Çocuğuna sahip çıkmayan adam sana sahip çıkar mı? Vicdan ve merhametiyle alakalı şüphelere düşüyorum.Ailesiyle tanıştım, o da benim ailemle tanıştı. Aramızda büyük bir problem yok ama bu konu beni düşündürüyor. Sizden öneri almak istedim. Ve olayı da anlatayım .Erkek arkadaşım 20 yaşındayken biriyle sevgili oluyor , kız rahat bir yaşam tarzına sahip olduğu için hap ile korunduğunu söylüyor bu zaman içerisinde ayrılıyorlar ve kız 6 aylık hamileyken arayıp söylüyor. Erkek arkadaşım bu zamana kadar söylemediği için öfkeleniyor,inanmıyor ,tuzak kurduğunu vs. Düşünüyor. Ailesine anlatıyor. Ailesi evlen sahip çık biz size bakarız diyor maddi durumları iyi. Ama erkek arkadaşım çocuk için evlenmem diyor. Hayatıma böyle birini alıp zehir edemem. Çocuğa hamile kalır kalmaz bana söyleyebilirdi belki aldırırdık ortak karar verirdik diyor. Hemde korunduğunu söyleyerek bana yalan söyledi kandırdı diyerek evlenmiyor. Ama kızı annesinin evine getiriyor ,resmi nikah kıyıyor kızın aile baskısı yüzünden. Çocuk doğar doğmaz nüfusuna da alıp boşanıyorlar . Erkek arkadaşımın ailesi bebeğe sadece maddi anlamda yardım ediyorlar . Ama erkek arkadaşım ne çocuğu merak ediyor ne soruyor. Fotolarını görüyormuş ama.Bu arada çocuk 5 yaşına gelince kadın evleniyor . Ve erkek arkadaşım 13 yıldır bu çocuğu ne arıyor ne soruyor. Hala kabullenmiyor. Bu konuda tartıştık. Normalde kediye köpeğe yaşlıya hastaya aşırı merhamet gösteren bu adam neden kendi çocuğu ile görüşmez. Yarın birgün kendi çocupunun başını okşarken aklına diğeri gelmezmi. Ne düşünüyorsunyz bu konuda?
Dislike atmak da uyelerin hakki. Siz belli ki forumun nasil kullanildigini,uyelerin haklarini bilmiyorsunuz,o yuzden uyardim sizi. Burada herkes birbirine alinti yapmakta ozgur,alinti yapilan kisi de “fikrinizi merak etmiyorum,size sormadim,size yazmadim” deme luksune sahip degil. Bilmiyordunuz,ogrenmis oldunuz.Tabi.. ben fikrimi aynı kendisine ilettiğim gibi size söyledim. Ben konu sahibine cevap yazdım o bana. Ben fikirlerinizi değerlendirseydim her birinizin beyefendinin linçine dislike atar geçerdim sizler gibi. Bunu siz yaptınız ama ben yapmadımneyse konu bu değil zaten sabote olmasın. Hoşçakalın
Allah razı olsun güzel arkadaşımDislike atmak da uyelerin hakki. Siz belli ki forumun nasil kullanildigini,uyelerin haklarini bilmiyorsunuz,o yuzden uyardim sizi. Burada herkes birbirine alinti yapmakta ozgur,alinti yapilan kisi de “fikrinizi merak etmiyorum,size sormadim,size yazmadim” deme luksune sahip degil. Bilmiyordunuz,ogrenmis oldunuz.
2 saniyelik zevk için ömrü heba olan masum çocuklar diyor susuyorum...28 yaşındayım daha önce evlenip boşandım. Çocuğum yok. Bir süredir hayatımda beni mutlu eden biri var. İlişkiye ilk başladığımızda yani tanıştığımızda bana hiç evlenmediğini ama 13 yaşında bir çocuğu olduğunu söyledi. O zaman buna bu kadar takılmadım yani yeni tanıştığım birini sorularımla sıkboğaz etmek istemedim. Zamanla kendi anlattı yavaş yavaş zaten. Benim sıkıntım bir çocuğunun olması değil, çocuğuna sahip çıkmayan bir adamın karakteriyle ve geleceğiyle alakalı ipuçları arıyorum. Yarın bir gün benimle olacak olan çocuğuna da sahip çıkmaz mı? Çocuğuna sahip çıkmayan adam sana sahip çıkar mı? Vicdan ve merhametiyle alakalı şüphelere düşüyorum.Ailesiyle tanıştım, o da benim ailemle tanıştı. Aramızda büyük bir problem yok ama bu konu beni düşündürüyor. Sizden öneri almak istedim. Ve olayı da anlatayım .Erkek arkadaşım 20 yaşındayken biriyle sevgili oluyor , kız rahat bir yaşam tarzına sahip olduğu için hap ile korunduğunu söylüyor bu zaman içerisinde ayrılıyorlar ve kız 6 aylık hamileyken arayıp söylüyor. Erkek arkadaşım bu zamana kadar söylemediği için öfkeleniyor,inanmıyor ,tuzak kurduğunu vs. Düşünüyor. Ailesine anlatıyor. Ailesi evlen sahip çık biz size bakarız diyor maddi durumları iyi. Ama erkek arkadaşım çocuk için evlenmem diyor. Hayatıma böyle birini alıp zehir edemem. Çocuğa hamile kalır kalmaz bana söyleyebilirdi belki aldırırdık ortak karar verirdik diyor. Hemde korunduğunu söyleyerek bana yalan söyledi kandırdı diyerek evlenmiyor. Ama kızı annesinin evine getiriyor ,resmi nikah kıyıyor kızın aile baskısı yüzünden. Çocuk doğar doğmaz nüfusuna da alıp boşanıyorlar . Erkek arkadaşımın ailesi bebeğe sadece maddi anlamda yardım ediyorlar . Ama erkek arkadaşım ne çocuğu merak ediyor ne soruyor. Fotolarını görüyormuş ama.Bu arada çocuk 5 yaşına gelince kadın evleniyor . Ve erkek arkadaşım 13 yıldır bu çocuğu ne arıyor ne soruyor. Hala kabullenmiyor. Bu konuda tartıştık. Normalde kediye köpeğe yaşlıya hastaya aşırı merhamet gösteren bu adam neden kendi çocuğu ile görüşmez. Yarın birgün kendi çocupunun başını okşarken aklına diğeri gelmezmi. Ne düşünüyorsunyz bu konuda?
gayet net.on numara beşyıldız bir yorumçocuk gayrimeşru değil
Evlilik içi doğmuş
Erkek arkadasın çok sorumsuz
Ne korunmayı bilmiş ne baba olabilmeyi
teşekkürgayet net.on numara beşyıldız bir yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?