Galiba ruh hastasıyım

Kuzenime elbette anlaşmazlıklarımız olsa da güveniyorum, tek başına o baksa güven konusunda derdim olmaz. Ama biz yaşıtız, az çok hayallerimiz ortak. Yakın zamanda kendi kariyeri için başka şehire veya yurt dışına çıkması gerekse, o zaman ne olacak? Ben zaten ömür boyu kediyi aileme yıkma derdinde değilim sadece bu yaz için biraz özveri bekliyorum. Altında yatan sebeplerim sağlıklı değil belki ama çok mu uçuk beklentim?

Ailenizle konuşmayı deneyin. Ben bunu annemden rica etsem benim için idare eder mesela. Kedimi de sever çünkü. Madem iki ucu pisli değnek. Şansınızı c planıyla deneyin.

Ailenizle konuşmayı deneyin. Ben bunu annemden rica etsem benim için idare eder mesela. Kedimi de sever çünkü. Madem iki ucu pisli değnek. Şansınızı c planıyla deneyin.

Açıkcası konuyu açmadan olarak anneme de buradaki konunun özetini yazdım, o da bir çözüm bulalım beraber dedi. Biz bulamadık, zaten bu yüzden konuyu açtım ama farkında olduğum psikolojik sıkıntılarım daha çok ilgi çekti Kedimiz için ne yapacağımız yerine kara kara nasıl bir ruh hastası olduğumu düşünüyorum başladığım yerden daha da kötü bir yerdeyim yani anlayacağınız.

Kedim var ve seni çok iyi anlıyorum. Aslında şımarıklık değil sonuçta can taşıyor ve sen bakmışsın sonra herhangi bir şey olsa unutulmuyor. Bence ailen hükümete güvenip yazlıklarına gitmesinler. Çünkü herhangi bir vaka olduğunda bulundukları yerlerdeki hastanelerde yatak sayısı yeterli olmuyor. Evlerinde kalsınlar bence bir önlerini görsünler öyle. Fip konusunda haklısın biz bir kedimizi dışarı cıkmasına izin veriyorduk corona kaptı geldi evdekilere de bulaştırdı ne çektik. Bir tanesini de kaybettik maalesef

zaten farkındasınız. kendiniz değişemiyorsanız destek alın.
kediye olan bağlılığınız değil mesele. istiyorsunuz ki insanlar hayatını sizin uygun gördüğünüz gibi şekillendirsin. yazlığa gitmelerine bile karışmaya hak görüyorsunuz. kedi sizin emanet bırakan sizsiniz şartlar değişmiş ama siz ailenizin hayatına müdahale ediyorsunuz.

kendini ruh hastası olarak görme allah yardımcın olsun üzme kendini

Açıkcası ben yurdumdayken ailem yazlığa gitsin diye gün sayardım, orada mutlu olduklarını biliyorum. Nerede ne yaptıkları, mutlu ve sağlıklı oldukları sürece, derdim değil. Kedi normalde bu tarihte yanıma gelmiş olacaktı ama covid-19 yüzünden her şey belirsizleşti.

Ben kendimi biliyorum ve aile huzurumuzu bozmak istemiyorum. Psikolojik sorunlarımın da farkındayım ve çözmeyi emin olun ki en çok ben istiyorum, hatta ihtiyaç duyuyorum. Sadece sundukları çözümü çözüm olarak göremiyorum, ve psikoljik sorunlarım yerine kedimizin akibeti için çözüm arıyorum.

Ruh hastası değilsiniz. Kediniz için endişelenmek çok normal. O bir bebiş

ama takıntı boyutuna gelmiş. Ki bu da normal, çoğumuzun vardır takık olduğu şeyler. Belki işi, belki evi, belki çocuğu... Bunun farkına varmanız da güzel bir şey. Uzman yardımı alırsınız. Geçer gider. Öyle dert edilecek şeyler değil. Hepimiz zaman zaman desteğe ihtiyaç duyuyoruz.

Çok teşekkür ederim, derdimi anladığınızı düşünüyorum. Gidecekleri yerde ne sosyal mesafe kurallarına uyulduğunu ya da hastanelerin büyük şehirlerde çalıştığı gibi çalıştığını düşünmüyorum. Derdim kedinin akibeti üzerinden siyaret etse de çok katmanlı. Sadece kedimizin sağlığını veya kuzenime olan gıcıklığımı düşünen bir psikopat değilim günün sonunda.

Dediklerinize katılıyorum ve yargılamadığınız mesajınız için teşerkkür ediyorum.

bilemedim. ilk yorumumda dediğim gibi ben psikolojik rahatsızlık olarak görmedim. kötü tecrübenizden dolayı fazla bağlı olabilirsiniz kedinize bana normal geldi. ancak sizinde dediğiniz gibi şartlar değişti bence ailenizin uygun bulduğu çözümü kabul etmeniz gerekirdi. sonuçta onlarında sevgisi bağlılığı var kediye. koskoca insanların sizin istediğiniz şekilde hareket etmesini istemek bana tamamen şımarıklık gibi geldi. en iyi çözümü bulursunuz inşallah.

Teşekkür ederim. Bugün deseler ki şu veya bu kararı aldık, tüm samimiyetimle söylüyorum karşı çıkmam çünkü zaten orada değilim, elimden gelebilecek çok da bir şey yok. Ama bana bu iki seçeneği sunuyorlar ve çözüm bulamıyorum, benim tercihime bırakıyorlar.

Altında yatan sebepleri konuyu açtığım mesajda anlattım olabildiğince detayıyla. Ben sadece mantıksız davrandığımı duyup ikisi seçenekten en mantıklısını veya bizim göremediğimiz bir seçeneği arıyorum.

Ben sizi anlıyorum ama siz anne babanızı anlamıyorsunuz. Yazlığa gitmek istemek en doğal hakları, bu kadar eve tıkılmışken iki yaşlı birey için bahçe bulunmaz nimet. Kedim mutsuz olurdu demişsiniz. Anne babanızın mutsuz olmasını önemsemiyorsunuz ama bu durumda. İnsanlar kedinizi ve kendilerini düşünerek bir çözüm önerisi sunmuşlar size hatta bir değil iki ama sizin çözüm öneriniz sadece kediniz odaklı.

Evet, anne ve babamı anlamıyorum çünkü duyguları konusunda çok açık değiller. Her konuşmamızda dip dibe karantina da olmaktan nefret ettiklerini hissetiriyolar. Her görüntülü konuşmamız onların bir birine laf sokuşu ile geçiyor. Ben bu süreçte, arkdaşları ile bir araya gelemediklerinden dolayı, baş başa olmalarını sağlıklı bulamıyorum. Malesef kavga/laf sokuşu ile geçen bi aile hayatımız vardı. Birbirimizi kısa sürede gördüğümüzde en iyi anlaştığımız dönemi yaşamıştık.(Önceden babam uzakta çalışıyordu, şimdi ben)

Belki bu covid-19 geçene kadar kediye dönüşümlü bakmaları bana en sağlıklı çözümmüş gibi geliyor. Hem bir birlerinden uzak kalırlar, hem de kedimiz en çok güvenebileceğim iki kişi ile huzurlu yaşar. Ama görüşlere de açığım.

Him bence bipolar bir psikiyatriye görün derim.Guzel yanı kendinin farkindasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…