- 15 Aralık 2009
- 8.454
- 19.229
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
Evet bozmak zorundaymış öyle diyorlar.Sonardıam plan program yapmış bozmak zorunda mı. Unutmasaydı madem ben de sevgilim ya da arkadaşım unuttu diye günümü değiştirmek zorunda değilim. Yani kolayca çözülecek meseleler için insanlara muhtaçlık hissedilmesine çok komik buluyorum. Elbette ki ararsın sevgilini anlatırsın dersin ki sende ki anahtarla açalım mı? O da müsaitse olur der değilse planım var der sen gider halledersin. Hem kadın çok güçlüdür kendi ayakları üstünde şöyle durur böyle durur konuşuyoruz sonra da bi Çilingirlik mesele için bir dünya kavga çok saçma
Sanki anahtarı unutanın kendi hatası değilmiş gibi ceremesini karşı taraf çeksin istiyorlar. Bende şaşkınım. Benim sorumsuzluğumun bedelini neden karşı taraf ödüyor? Neden bir şey yapmak durumunda? Yok güven yok bilmem ne. Yıllardır şahit olduğum şeye bir kez daha şahit oldum bu konuda. Acayip çifte standart var bu forumda. Bazı üyelerin işine yarıyorsan iyisin ama yardımcı olmadığın zaman senden kötüsü yok. Sonrada sevgiden aşktan bahsediyorlar. Trajikomik.