Galiba ilişkim bitiyor. Pire mi yoksa gerçekten deve mi?

Sonardıam plan program yapmış bozmak zorunda mı. Unutmasaydı madem ben de sevgilim ya da arkadaşım unuttu diye günümü değiştirmek zorunda değilim. Yani kolayca çözülecek meseleler için insanlara muhtaçlık hissedilmesine çok komik buluyorum. Elbette ki ararsın sevgilini anlatırsın dersin ki sende ki anahtarla açalım mı? O da müsaitse olur der değilse planım var der sen gider halledersin. Hem kadın çok güçlüdür kendi ayakları üstünde şöyle durur böyle durur konuşuyoruz sonra da bi Çilingirlik mesele için bir dünya kavga çok saçma
Evet bozmak zorundaymış öyle diyorlar.
Sanki anahtarı unutanın kendi hatası değilmiş gibi ceremesini karşı taraf çeksin istiyorlar. Bende şaşkınım. Benim sorumsuzluğumun bedelini neden karşı taraf ödüyor? Neden bir şey yapmak durumunda? Yok güven yok bilmem ne. Yıllardır şahit olduğum şeye bir kez daha şahit oldum bu konuda. Acayip çifte standart var bu forumda. Bazı üyelerin işine yarıyorsan iyisin ama yardımcı olmadığın zaman senden kötüsü yok. Sonrada sevgiden aşktan bahsediyorlar. Trajikomik. 🤷🏻‍♀️

Burda pasta almış ama kutusuna süsleme yapmış 🤣

Eklentiler

• 1000033109.jpg
    1000033109.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 69
Çiçek getirmek istemiş görev dönüşü ama mermi kutusunda 🤣

Eklentiler

• 1000033111.jpg
    1000033111.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 72
Böyle yapınca kahkaha atatıyorum"Ya bu, böyle mi gelir?" diye. O da en azından güldürmeyi başarıyorum kıymetini bil diyor 😂

Arkadaşlar erkekler bizim gibiler, üç iqlu muamelesi yapmasak mı acaba şunlara?
Canları isteyince çok da güzel düşünüyorlar.
Bir erkek size incelik yapmıyorsa yapmak istemediği içindir.
Erkekleri eğitmek ya da olduğu şekilde idare etmek gibi bir misyonumuz yok.
Bunlar bebek ya da evcil hayvan değiller.
12 yıl temel eğitim alıp üniversite bitirmiş bir adama aciz muamelesi yapmamak gerek.
Kapıda kaldığında yedek anahtarı getirmek yerine alışverişe çıkan bir adam, alışverişe çıkmayı tercih etmiştir, bu kadar. Bunda felsefe aramanız hata.
Sevgilim olmanıza gerek yok, yedek anahtarınız bende olsa ben getirirdim. :KK53: Bir anahtar vermekle size dünyaları bahşetmiş olmam. Basit insanı bir hareket yani.
Bahar dizisindeki Timur gibi muhanetlik etmenin manası yok. Kız kara ciğerini istememiş, sakın olun. :KK53:
Haklısın sana gözleri kalpli emoji attım.bu forumda da çok oluyor.yok eşim aileden böyle görmüş yok babası da böyleymiş yok annesi hiç ev işi yaptırmamiş yok babası annesiyle ele ele bile tutuşmamiş.... sürekli erkeklerin açıklarına ve ayılıklarına kılıf uydurma sevdası.onlar bizim nasıl ailede yetiştiğimizi hiç düşünüyor mu? Biz psikolog muyuz ki sürekli heriflerin yetiştirildiği ortamı, çocukluğunu falan düşünmek zorundayız? Bir yetişkinin kendi sorumluluğudur bu tarz şeyler.banane nerede nasıl yetişmişse yetişmiş.demek ki yetişememiş maalesef.yetişseymiş o zaman banane. Benim yetiştiğim aileyle benim dünya görüşüm arasında bağlantı bile yok mesela.

Burda kuruyemiş almasını söylemiştim. Karar vermesi gereken bendim söylemeyi unutmuşum o da aramamış sonuç olarak seçmek yerine reyonu almış 🤣

Burda pasta almış ama kutusuna süsleme yapmış 🤣
kusur bakmayın ama biri böyle bir şey yapsa zekasında sorun var diye doktora götürürüm gülmem

Evet bozmak zorundaymış öyle diyorlar.
Sanki anahtarı unutanın kendi hatası değilmiş gibi ceremesini karşı taraf çeksin istiyorlar. Bende şaşkınım. Benim sorumsuzluğumun bedelini neden karşı taraf ödüyor? Neden bir şey yapmak durumunda? Yok güven yok bilmem ne. Yıllardır şahit olduğum şeye bir kez daha şahit oldum bu konuda. Acayip çifte standart var bu forumda. Bazı üyelerin işine yarıyorsan iyisin ama yardımcı olmadığın zaman senden kötüsü yok. Sonrada sevgiden aşktan bahsediyorlar. Trajikomik. 🤷🏻‍♀️
O kadar ufak meseleler öyle büyüyor ki. Dünya konu sahibinin etrafında dönüyor da onun problemi olduğunda karşı taraf direk her şeyi bıraksın koşsun gelsin. Kocaman iş güç sahibi bi evde muhtemelen tek başına yaşayabilen bir kadın unuttuğu anahtarın çözümünü erkek arkadaştan bekliyor.

İşte bu yüzden adamın normal hali nasıl? Bunu tespit etmesi lazım. Her zaman çözüm yolu bulamıyor ise sıkıntı.

Benim eşime ait bir kaç görsel atacağım görenler gülsün diye 😅 Sizin dediğiniz gibi net olmazsam ortaya aşağıdaki resimler gibi sonuçlar çıkıyor 🤣

Benim net olma sebebim adamin bir alisverisi bile yapamiyor olmasi, biseyleri akil edememesi degil. 😀
Benim huyum böyle, herkese oyleyim ayip olmasin diye davranmam, ayip olmasin diye iltifat etmem cogunlukla, eş disindaki sosyal hayatimda da oyleyim yani kadinlara karsi da ayniyim.

Normal hali normal olsa bu hareketi yapmazdi. Ben böyle sacma ve kafasi bu derece calismayan erkekler görmedim kendi özel hayatimda hic komik degil aslinda. 😃

kusur bakmayın ama biri böyle bir şey yapsa zekasında sorun var diye doktora götürürüm gülmem
Beni hiç ezmeyen, saygı duyan, en zor günlerimde koşulsuz yanımda olan, kendisi yokken tek çocuk büyütüyorum diye bin kere teşekkür eden ve bunun farkında olup bana prenses gibi (yıllardır) davranan bir adamı doktora götürmeliyim, haklısınız. 😀

Beni hiç ezmeyen, saygı duyan, en zor günlerimde koşulsuz yanımda olan, kendisi yokken tek çocuk büyütüyorum diye bin kere teşekkür eden ve bunun farkında olup bana prenses gibi (yıllardır) davranan bir adamı doktora götürmeliyim, haklısınız. 😀
İnsani yönü çok kuvvetli olabilir ben zekasından bahsettim. Zaten bu tarz sendromu olan kişiler de dikkat ettiyseniz kalben çok temiz iyi niyetli oluyorlar. Durum komik olmaktan çok uzak.

O kadar ufak meseleler öyle büyüyor ki. Dünya konu sahibinin etrafında dönüyor da onun problemi olduğunda karşı taraf direk her şeyi bıraksın koşsun gelsin. Kocaman iş güç sahibi bi evde muhtemelen tek başına yaşayabilen bir kadın unuttuğu anahtarın çözümünü erkek arkadaştan bekliyor.
Hahh aynen. Dünya kimsenin etrafında dönmüyor. Bunun sevilmekle vs alakası yok bence. Yani sevgilim anahtarını evde unutsa ve yanıma gelmiyorsa bnde hali hazırdaki planımı bozup koştur koştur gitmem. 🤷🏻‍♀️

İnsani yönü çok kuvvetli olabilir ben zekasından bahsettim. Zaten bu tarz sendromu olan kişiler de dikkat ettiyseniz kalben çok temiz iyi niyetli oluyorlar. Durum komik olmaktan çok uzak.
Bunun zeka ile ne alakası var Allah aşkına? Adam mesleki birim olarak zeka, çevirlik ve dikkat isteyen bir birimde. En kritik zamanlarda bizler fosur fosur yatarken bunlar dağ bayır iz sürüyorlardı. Halen de öyle ama kritikken daha fazlaydı. İyi bir eş, iyi bir baba ama romantizm modu yok, beceremez. Bu sebepten çok gülerim.

Ben gidip alacaktım, ama dediğim gibi evinin olduğu yere döndüğünde alacaktım. İzmir’i biliyor musunuz bilmiyorum, Bayraklı’da oturuyor ve şantiyeler Aliağa-Çiğli’de. Hem sanayi bölgeleri hem de dediğim gibi oraya toplu ulaşımla varma imkanım yok. O yüzden Bayraklı’ya döndüğünde alacaktım. Bana getirmesini istemedim.

Ama o iş çıkışı başka bir aktivitesi olduğunu söyleyerek benim gidip alma planıma “bakarız” şeklinde yaklaştı.

Kredi kartı, pet şişe bunlar benzer yöntemler. Evet bundan yaklaşık 1 yıl önce de kapıda kalmıştım ve açabilmiştim. Bunu biliyor, hatırlıyordur da. Ben zaten önce bu ihtimali deneyeceğimi söylerken, “tamam bir dene olmazsa beraber halledelim” demek değil mi bi birliktelikte olması gereken? Yani ben çay kahve içelim diyip planını bozmasını da beklemiyorum ki, anahtarım ondayken de çilingir çağırmak bana savurganlık gibi geliyor, en nihayetinde gün sonunda gömlek almaya da gitmemiş demek ki o kadar vazgeçilemez bir etkinlik değilmiş, beklentim çok mu kaprisli?

Cezalandırmak da diyebilirsiniz ama o ben sıkıntıdayken bunu “sözle bile olsa” hafifletmeye yönelik bir şey yapmadığı için, hayatımda yok gibi davrandığı için ben de sonrasında yok gibi davrandım. Başka tartışmalarımız da oldu ve onların bazılarında da “ben buraya senin için geldim” cümlesi kullanıldı, e buraya benim için geldiysen iyi günde de kötü günde de benim için geldiğini hissedebilseydim keşke. Bir de “benim için geldiği” fikri temelinde sanki burada karşılaştığı tüm zorlukları da “benim için mücadele ettiği zorluklar” olarak yükleniyor, yani yükün üzerine benim etiketimi basıyor gibi görüyorum bu gelinen noktada. Belki de yoruldu, yorulduk, haklısınız.
Ben size çok hak veriyorum.
Fakat pasif agresif tutumunuzu yanlış buluyorum.
Oturun konuşun derim iletişimden kaçmayın.
Sevgilinizi de şöyle anlıyorum.
Ben de eşim sebebiyle şehir değiştirdim ve zorlandigim zamanlar onun bana en ufak bir olumsuz yaklasimi beni kötü etkiliyordu.
İçten içe senin yüzünden böyle oldu senin yüzünden geldim gibi düşünceler geçiyordu aklımdan.
O da bu aralar sorgusuz sualsiz bir desteğe ihtiyaç duyuyor sanıyorum yani vermeden alayım istiyor gibi bir tavra girmiş.
Bu tavır da pek gerçekçi değil malesef.
Umarım bir şekilde orta yol bulursunuz.
Birde artı eksi olayına bir bakın ilişkinizde artılar mi daha fazla yoksa eksiler mi ?

Bunun zeka ile ne alakası var Allah aşkına? Adam mesleki birim olarak zeka, çevirlik ve dikkat isteyen bir birimde. En kritik zamanlarda bizler fosur fosur yatarken bunlar dağ bayır iz sürüyorlardı. Halen de öyle ama kritikken daha fazlaydı. İyi bir eş, iyi bir baba ama romantizm modu yok, beceremez. Bu sebepten çok gülerim.

rütbesi nedir?

Bunun zeka ile bağlantısını anlayamiyorsaniz sizin açınızdan bir problem yok tabi ki. Bir şey yapmasını istediğimde eline detaylı kullanım klavuzu vereceğim insan benim için problem. Bunun romantizmle ilgisi yok asıl, günlük yaşam becerisi alt tarafı. Bi domates kuruyemis alamamak da neyse

X