-
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
Eee anahtarı versin sonra baksın yine gömleğine.sanki saatlerce sürecek bir iş.Ben sevgilinize hak verdim. Neticede kac yasina gelmis yetiskin kadinsiniz, kapi sorununuzu kendiniz cozebilmelisiniz. Oyle ya da boyle onun kendi plani olabilir ve bozmak istemeyebilir.
Kaldi ki zor bir surecte ve yeni basladigi ise kendinj kabul ettirmeye calisiyor, daha anlayisli olabilirdiniz. O gemideyken kapida kaldiginizda ne yapiyordunuz?
net olacaksın bu erkeklere, konu kilit ahaha
Belki de barismislardir, bir kafede kahve icip tavla oynuyorlardirvalla sonuç olarak adam çıkmamış, ayrılık kararı almış
biz konuşuyoruz da konu sahibi gelip yazmıyor
işte herhalde
Bence çok ayrıntılı düşünüyorsunuz erkekler basit düşünen canlılar yardım etmek istese ederdi bir şekilde. Dediğiniz gibi erkekler sorun çözme odaklıdır. O an yardım etmek istese ederdi, tamam iş çıkışı anahtarı getiririm ya da alırsın derdi. Bence uğraşmak istememiş kendini çekmiş kenara beyfendi. Zaten sonrasında arayıp sormamasından da anlıyoruz. Ben konu sahibinin birden durup dururken tavır yaptığını sanmıyorum, büyük ihtimal adamın umursamaz ilgilenmeyen tavrını sezdi.mesela konu sahibi şey demiş, avmye gelmemi teklif etmesini bekledim ama gelmedi
işte kadınlarla erkekler aynı değil
onlara direkt net biçimde söylemek gerekiyor
konu sahibi diyecekti ki "bana çok acil çilingir gönder ben anlamıyorum bu işlerden, pahalı mıdır ucuz mudur bilmiyorum fiyatını da öğrenip bana havale yaparsın üstümde para yok"
konu sahibi dolandırmış da dolandırmış yok deneyeyim yok senden alayım yok şöyle böyle
net olacaksın bu erkeklere, konu kilit ahaha
Bence adam anahtarı getirmiştir eve birlikte kahvaltı yapıyorlardır evdeBelki de barismislardir, bir kafede kahve icip tavla oynuyorlardir
iş çıkışı diyor iş çıkışı.çalışıyorum dememiş zaten gömlek bakacağım diyor.Ay bunu yazmaya geldim. Herkes kapıda kalmayı ne kadar büyük bir olay olarak görüyor. Sağlık vs durumu olsa neyse de hemen hemen herkesin başına gelebilecek bir iş. Kaldı ki konu sahibi kendi yüzünden kalmış kapıda. Neden adam işi gücü bırakıp koştur koştur kocaman kadını kurtarmaya(!) gelsin?
Merhabalar. 33 yaşında ve bekarım. Yaklaşık 1,5 yıldır bir ilişkim var ve erkek arkadaşımın zaman zaman düşüncesizlikleri olsa da bugün ipler hiç olmadığı kadar gerildi.
Erkek arkadaşım normalde gemide çalışıyordu ancak hem kendisi o düzenden memnun olmadığından hem de aile hayatına geçiş için yerleşik bir işi olması gerektiğinden karada bir iş bulmuştu ancak bu işe uyum sürecinde de zorlanıyordu. Hem fiziksel hem psikolojik olarak yoruluyor, orada da kendini kabul ettirebilmek için çabalıyor gün içinde benimle tek tük iletişim kuruyordu.
Bu sabah evden aceleyle çıkarken kapıyı çarpmamla anahtar içeride kaldı. Arabanın anahtarları da evinkiyle aynı anahtarlıktaydı, işi de aradım geç kaldım stresli bir sabah geçirdim. Müsait olduğum bir vakitte erkek arkadaşıma başımdan geçenleri yazdım ve iş çıkışında kapıyı kendim açmayı bir deneyeceğimi, açamazsam onda olan anahtarımı almaya gidip gidemeyeceğimi sordum. (Benim iş çıkış saatim ondan 1-1,5 saat erken olduğundan zaman kazanmak için) Buna cevap olarak işyerindeki yakın (erkek) 2 arkadaşıyla iş çıkışı gömlek alışverişine gideceğini söyleyip “yine konuşuruz” dedi. Gerçekten çok bozuldum ve kırıldım. Benim içine düştüğüm zor duruma karşılık bu tavır çok umursamazca geldi ve değersiz hissettirdi.
Birkaç pasif agresif cümle yazdım ve bozulduğumu da anladı ama 18.30’a kadar hiç dönüşü olmadı. Ben zaten normalde 17 gibi evde oluyorum. Neyse ki kapıyı kendim açabildim ve acaba beni ne zaman merak eder-umursar diye hiçbir şey demeden bekledim. Dediğim gibi 18.30-19 gibi sürekli aramaya başladı. Bu saatlerce sürdü ama cevap vermedim, kimi zaman reddettim.
En sonunda kendini böyle küçük hissetmekten yorulduğunu, yerleşik hayata-işe ve bu şehre benim için geldiğini, kedisinin de zaten ortam değişikliğine alışmakta zorlandığını söyleyerek yarın işi gücü bırakıp artık döneceğini söyledi. İçimden bir şeyler koptu tahmin edersiniz ki. Bir taraftan haklı olduğumu, böyle zor bir anda beni kendi halime bırakan birinin yarın bir gün bana daha da yalnız hissettireceğini düşünüyorum diğer taraftan da pireyi deve mi yaptım diye içim burkuluyor. Bana fikir verebilirseniz mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
Sevgilimde ya da bir arkadaşımda anahtar varken neden 1 saniyelik iş için 200, 300 lira vereyim ki?Altı üstü anahtar kalmış içeride ne büyütmüş herkes. Çağırırsın bir çilingir gelir açar. Arkadaşlar bu kadar erkeğe muhtaç olma durumu nedir ? Adam hayatını komple değiştirmiş bir uyum sürecinde yine yaranamadık yine yaranamamış. Sanki ev sahibi eşyalarla Beraber seni sokağa koymuş da sende yağmurun ortasında sokakta kalmışsın. Amma büyütmüşsün vallahi.
Ne 200 300ü bir çilingir geldiği zaman en az 500 alıp giderSevgilimde ya da bir arkadaşımda anahtar varken neden 1 saniyelik iş için 200, 300 lira vereyim ki?
ya adama soracaktı çözüm kısmını adama bırakacaktı, yani şöylekesinlikle bu. hatta birçok başlık altında tartışılan konuya da bu alıntıyı koymamız lazım.
ben az önce youtube'dan bunlarla alakalı videolar izledimArkadaslar bu arada yakinda cilingir cagirdiniz mi bilmiyorum ama gecen sene kapi arkasinda anahtar kaldigi icin cilingir cagirdik gecen sene bak 750 lira verdik. Bu sene cilingir 1500 lira filan olmusturhani ona gore bilin ona gore kapida kalin
Son fiyatlardan haberim yokNe 200 300ü bir çilingir geldiği zaman en az 500 alıp gider
En az 500 diyorum kilidini göre 1000e yakın bile olabilirSon fiyatlardan haberim yok
Çilingir çağıracak olsa ondan niye talep etsin ki?ya adama soracaktı çözüm kısmını adama bırakacaktı, yani şöyle
"aşkım anahtar içeride kaldı, kapıda kaldım. kafam da hiç yerinde değil anahtarı almadan çekivermişim çıkınca. acayip stres oldum, elim ayağım titriyor şu anda, napıcam ben nasıl giricem bu eve?" falan diyecekti ve adamın söylediği çözümü uygulayacaktı
ya da dediğim gibi kendisi yönlendirip çilingir vs talep edecekti
Merhabalar. 33 yaşında ve bekarım. Yaklaşık 1,5 yıldır bir ilişkim var ve erkek arkadaşımın zaman zaman düşüncesizlikleri olsa da bugün ipler hiç olmadığı kadar gerildi.
Erkek arkadaşım normalde gemide çalışıyordu ancak hem kendisi o düzenden memnun olmadığından hem de aile hayatına geçiş için yerleşik bir işi olması gerektiğinden karada bir iş bulmuştu ancak bu işe uyum sürecinde de zorlanıyordu. Hem fiziksel hem psikolojik olarak yoruluyor, orada da kendini kabul ettirebilmek için çabalıyor gün içinde benimle tek tük iletişim kuruyordu.
Bu sabah evden aceleyle çıkarken kapıyı çarpmamla anahtar içeride kaldı. Arabanın anahtarları da evinkiyle aynı anahtarlıktaydı, işi de aradım geç kaldım stresli bir sabah geçirdim. Müsait olduğum bir vakitte erkek arkadaşıma başımdan geçenleri yazdım ve iş çıkışında kapıyı kendim açmayı bir deneyeceğimi, açamazsam onda olan anahtarımı almaya gidip gidemeyeceğimi sordum. (Benim iş çıkış saatim ondan 1-1,5 saat erken olduğundan zaman kazanmak için) Buna cevap olarak işyerindeki yakın (erkek) 2 arkadaşıyla iş çıkışı gömlek alışverişine gideceğini söyleyip “yine konuşuruz” dedi. Gerçekten çok bozuldum ve kırıldım. Benim içine düştüğüm zor duruma karşılık bu tavır çok umursamazca geldi ve değersiz hissettirdi.
Birkaç pasif agresif cümle yazdım ve bozulduğumu da anladı ama 18.30’a kadar hiç dönüşü olmadı. Ben zaten normalde 17 gibi evde oluyorum. Neyse ki kapıyı kendim açabildim ve acaba beni ne zaman merak eder-umursar diye hiçbir şey demeden bekledim. Dediğim gibi 18.30-19 gibi sürekli aramaya başladı. Bu saatlerce sürdü ama cevap vermedim, kimi zaman reddettim.
En sonunda kendini böyle küçük hissetmekten yorulduğunu, yerleşik hayata-işe ve bu şehre benim için geldiğini, kedisinin de zaten ortam değişikliğine alışmakta zorlandığını söyleyerek yarın işi gücü bırakıp artık döneceğini söyledi. İçimden bir şeyler koptu tahmin edersiniz ki. Bir taraftan haklı olduğumu, böyle zor bir anda beni kendi halime bırakan birinin yarın bir gün bana daha da yalnız hissettireceğini düşünüyorum diğer taraftan da pireyi deve mi yaptım diye içim burkuluyor. Bana fikir verebilirseniz mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim