Galiba ilişkim bitiyor. Pire mi yoksa gerçekten deve mi?

Eee anahtarı versin sonra baksın yine gömleğine.sanki saatlerce sürecek bir iş.

Bence çok ayrıntılı düşünüyorsunuz erkekler basit düşünen canlılar yardım etmek istese ederdi bir şekilde. Dediğiniz gibi erkekler sorun çözme odaklıdır. O an yardım etmek istese ederdi, tamam iş çıkışı anahtarı getiririm ya da alırsın derdi. Bence uğraşmak istememiş kendini çekmiş kenara beyfendi. Zaten sonrasında arayıp sormamasından da anlıyoruz. Ben konu sahibinin birden durup dururken tavır yaptığını sanmıyorum, büyük ihtimal adamın umursamaz ilgilenmeyen tavrını sezdi.

iş çıkışı diyor iş çıkışı.çalışıyorum dememiş zaten gömlek bakacağım diyor.

Kendini kabul ettirmeye çalışıyor demişsiniz. Gömlek alışverişine o yüzden gitmek istemiştir. Bağ kurmak için. Hata yapmışsınız.

Sevgilimde ya da bir arkadaşımda anahtar varken neden 1 saniyelik iş için 200, 300 lira vereyim ki?

kesinlikle bu. hatta birçok başlık altında tartışılan konuya da bu alıntıyı koymamız lazım.
ya adama soracaktı çözüm kısmını adama bırakacaktı, yani şöyle
"aşkım anahtar içeride kaldı, kapıda kaldım. kafam da hiç yerinde değil anahtarı almadan çekivermişim çıkınca. acayip stres oldum, elim ayağım titriyor şu anda, napıcam ben nasıl giricem bu eve?" falan diyecekti ve adamın söylediği çözümü uygulayacaktı

ya da dediğim gibi kendisi yönlendirip çilingir vs talep edecekti

Arkadaslar bu arada yakinda cilingir cagirdiniz mi bilmiyorum ama gecen sene kapi arkasinda anahtar kaldigi icin cilingir cagirdik gecen sene bak 750 lira verdik. Bu sene cilingir 1500 lira filan olmustur hani ona gore bilin ona gore kapida kalin
ben az önce youtube'dan bunlarla alakalı videolar izledim
adım adım hırsızlık - ders 1

Çilingir çağıracak olsa ondan niye talep etsin ki?

Bu bence bir kırmızı bayrak, dikkate alın lütfen. Erkek arkadaşken bunu yapanla gerçekten ilerlediğinizde o anahtarı unuttuğunuz için size bağırıp kızacağı noktaya taşıyacaktır umursamaz.

Be

Konuya pire yazanları hiç anlayamadım bile. Ev anahtarı güven duyulan kişilere verilir, ihtiyacım olduğunda uaştırsın diye. Komşular arasında da güvendiğin, evine girmeyecek insan verirsin, bu bir güven meselesidir.de bir sorumluluk meselesidir İhtiyacı olduğunda da anahtarı götürüp vermek de bir sorumluluk ve karakter meselesidir. Kapıda kalmış insana ben gömlek bakcaktım yeaaa diyen insandan da bir halt olmaz. O tarafa giden mesai arkadaşına verirsin, bir yolunu bulursun ama sorumluluğunu yerine getirirsin.

Ne olmuş yeaaa yazanlar hiç mi toplum içinde yaşamadınız arkadaşım, diğer insan asaygı, güven, sorumluluk bunlar düzgün ve dürüst bir toplumun yapıtaşlarıdır. Herkes laylaylom mu takıllsın??

Güçlü kadın güzellemesi yapanlar da acınası durumdasınız dostum. Sevgiliyi falan da geçtim, düz arkadaşım olsa kapıda kalsam çıkar gelir, siz kendinize bu kadarcık saygıyı layık görmüyorsanız, insan olarak çöp yerine konmayı kabul ediyorsanız acınası durumdasınızdır. Güç işine gelince hayatta çok şey başarmış insanlar herkesten önce kendilerine saygı ve sevgi duyarlar, kendilerini hiçe sayan insanlarla birlikte olmazlar. Çilingire kazandığın parayı vererek güçlü olmuyorsun yani, kendine saygı duymayan insana tekme atarak oluyorsun.

Haydi bunu da geçtim, sevgili bu, ikili ilişkillerde insan ekstra özen beker ve bekllemelidir de yoksa sokaktaki adamla kurulan ilişkiden ne farkı kalır? Sapla samanı karıştırırsanız çöp konumuna gelirsiniz, tabi ki değer görmek bekliceksiniz göremezseniz de kaçıcaksınız. Değerden önce de karşılıklı güven var ihtiyaç ollduğunda birbirinizin yanında olcaksınız. Feminizm işini çok yanlış anlamışsınız ve tam tersi istikamette ilerliyorsunuz, kendini çöpe indirgemek güç değil zavallıllık oluyor. Alaha şükürler olsun ki asla hiçe sayılmadın, sayan biriyle de olmam. BU konu bu kadar anlamayanlar 2.kez okusun.

Son düzenleme:
Ya ayrıca, ortada bir anahtar varken neden elin çilingirinin gelip kapımı 2 saniyede acabilme imkanını izleyip gece huzursuz olayım ki? Evime hırsız girdiğinde cilingir gelip değişim yapmıştı, tek mi kalıyorsunuz falan muhabbetleri, çok huzursuz olmuştum, tüm komşular izlemişti bi de bir erkeğin imkan varken buna müsaade etmesi tuhaf geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…