Son durum güncellemesi yapmak istedim, boşanacağımı net bi şekilde söyleyince geri vites yaptı annemi bir kez daha arayıp özür diledi ben eşimden boşanmak istemiyorum yemin ederim bi daha böyle bi şey yaşanmayacak seni de üzdüm fevri davrandım gibi şeyler dedi,
Bana yeminler etti tek bi son şans ver evliliğimize filan dedi, ne aileme ezdiririm ne sana bi yanlışım olacak bundan sonra filan falan, tek bi yanlışım daha olursa o zaman cidden ayrıl kabul ediyorum dedi, Gerçekten inanmasam da benim için bir şey ifade etmese de öfke kontrolü üzerine de çalışabileceği benim seçtiğim bi terapistle genel bi bireysel terapi almayı kabul ederse değişimlere göre bir süre daha şans verebilirim düzeleceğine inanmadığımı ve kafamdan boşanma fikrini de çıkartmadığımı söyledim. Şimdi diyeceksiniz düzelmez kandın inandın gerçekten kanmadım inanmadım farkındayım. Kimse kimsenin kişiliğini değiştiremez ama 1 yılımızdaki güzel günlerin hatırına bir kere daha denesin ve zaten olmayacak düzelmeyecek kendisi desin evet denedim terapi de aldım ama olmadı. Çirkefleşebileceğini daha beter şeyler yapabileceğini sanmıyorum inanın öyle bi duvar örmüşüm ki süreçte ne yapsa koymaz artık zaten.
İş konusunu da erteledim bu evliliğe güvenip yatırım yapamam bu şehirdeki bi yere buraya ait değilim, sonrasında Beni maddi manevi yorar. Bu sürede kendime aynı yatırımı yapabileceğim ailemin olduğu şehirdeki kurumları araştıracağım. Sonuç belli bari kendimi garantiye alma hazırlığı içine gireyim.