Galiba boşanacağım

Bu cumlenin neyini bu kadar sorun edip begenmedim butonlarina falan basmislar anlamadim. Köydeki okumamis kizlar aynen de bunlari yapıyor evet. Yapmasalar da zorla yaptırılıyor. Eşim köylü ailesi köylü bizzat sahit oldum bunlara. Bana da o muameleyi uygulamak istediler ama izin vermedim o yüzden de aramiz kötü. Koylerindeki bekar kizlar babalarinin abilerinin, evli kizlar da kocalarinin kayinlarinin kayınpeder ve kaynanalarinin hizmetini yapiyor ayaklarinda paspas oluyorlar görseniz. İkinci sınıf muamelesi görüyorlar. Bes kurusluk değerleri yok asla deger verilmiyor.

Kesinlikle çok haklısınız birebir aynı şekilde düşünüyorum

Karşılıklı olarak birbirinizin ailelerinizi sevmediğiniz belli. Saygı hiç kalmamış evliliğinizde. "Senin ailen gelmesin, sen ailenle görüşme" gibi cümleler çok yıkıcı sözler. Hele iki kişilik problemleri ailelere direkt olarak sıcağı sıcağına taşımak çok yersiz. Diğer problemler olmasa dahi bunlar eşleri birbirinden soğutmak için yeterli sebepler. Üstüne bir de sadakat anlamında güvensizlik yaratmış eşiniz.
Bir senelik evlilikte bu noktaya nasıl geldiniz bilmiyorum.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Mutlaka insanlar okadar konunun içinden takılacak birşey bulurlar herneyse... Cern de parçacık çarpıştırmı...dlslslcşşslcld ya haha

Bide şart koşması kapanmak işi bırakmak tamamen kölelik sistemine geçmeni sağlamak(bu kısmı yanlış anlayan falan çıkmasın da ) tamda kadınların güçlü ve haklı olmasını asla istemeyen erkek zihniyeti....
Yolun bahtın açık olsun üzülecek hiç birşey yok bitecekse bitecek....

Yolun uzun yaşın genç

Geri donmenize hic gerek yokmus, donmussunuz. Daha fazla muhtap olup kendi zekaniza hakaret etmeyin derim…

Hepsi için teşekkür ederim ve Bu mesaj için de ayrıca teşekkür ederim annemden o özrü dilettim bi kıymeti yok gözümde ama olsun
Eminim annen içinde birsey ifade etmemiştir. Ama o cahil adam için çok yıkıcı olduğuna eminim. Ezikleseydin iyice linked*n e havuzlu fotoğraf atacak kadar abaza olduğunu, yüzük diye anahtarlık yutturmaya çalışacak kadar geri zekalılik emareleri gösterdiğini annenize bağıracak kadar saygıdan gorguden yoksun olduğunun iyice altını cizmissinizdir umarım.
Bosanirsaniz içinizde kalmaz dava sürecinde bunları söyleyemezsiniz delil olarak kullanabilir. Bosanmazsaniz da bir daha iki kere düşünür size bulaşmadan önce.

Aynen öyle yapıyorlar. Eşimin ailesi de köyde yaşıyorlar gittiğim zaman istiyorlar ki inek sagayim, ahir temizleyeyim ,peynir yapayım. Birde babalarına gık diyemiyorlar bende aforoz edileceğim az kaldı. Aynı zamanda gelin artık onların MALı olarak görülüyor. Kendi ailemin yanına giderken izin almalıyım, kendi ailemi bir arıyorsam onları 5 aramaliyim, kendilerine para yagdirmali ama aileme krş koklatmamaliyim vs uzar gider. Her yerin koyu aynı değildir belki ama iç Anadolu ve doğu illeri genellikle böyle tek eşimin ailesine göre de değil genel kanı, düşünce yapısı bu !

Üste çıkıp daha büyük bir problem oluşturup asıl sorunu unutturma çabası. Sonrasında bu konuda uzlaşıp bütün sorunları kökünden çözeceğini düşünüyor.

Çocuk olduktan sonra insanın eli kolu hiç olmadığı kadar bağlanıyor. Çocuk olmadan ne yapıyosanız yapın

Ayy anacı adam boşamak öyle zevkli ki. Senden sonra kedi köpek gibi olmalarını izlemek, o pişmanlığı görmek ahaha. Noolur boşanın, belli ki düzgün, düzeyli bir insansınız. Yazık etmeyin kendinize.

Aaa... Okudukça şaşkınlığım tavan yaptı. Adamın varlığı sizin zekanıza hakaret resmen. Bir ördek daha zekice hareket ederdi mevcut durumda. Ne kadar yüzsüz birisiymiş evlerden ırak. Kurtarın kendinizi aman aman bu ne canım.

Son durum güncellemesi yapmak istedim, boşanacağımı net bi şekilde söyleyince geri vites yaptı annemi bir kez daha arayıp özür diledi ben eşimden boşanmak istemiyorum yemin ederim bi daha böyle bi şey yaşanmayacak seni de üzdüm fevri davrandım gibi şeyler dedi,
Bana yeminler etti tek bi son şans ver evliliğimize filan dedi, ne aileme ezdiririm ne sana bi yanlışım olacak bundan sonra filan falan, tek bi yanlışım daha olursa o zaman cidden ayrıl kabul ediyorum dedi, Gerçekten inanmasam da benim için bir şey ifade etmese de öfke kontrolü üzerine de çalışabileceği benim seçtiğim bi terapistle genel bi bireysel terapi almayı kabul ederse değişimlere göre bir süre daha şans verebilirim düzeleceğine inanmadığımı ve kafamdan boşanma fikrini de çıkartmadığımı söyledim. Şimdi diyeceksiniz düzelmez kandın inandın gerçekten kanmadım inanmadım farkındayım. Kimse kimsenin kişiliğini değiştiremez ama 1 yılımızdaki güzel günlerin hatırına bir kere daha denesin ve zaten olmayacak düzelmeyecek kendisi desin evet denedim terapi de aldım ama olmadı. Çirkefleşebileceğini daha beter şeyler yapabileceğini sanmıyorum inanın öyle bi duvar örmüşüm ki süreçte ne yapsa koymaz artık zaten.

İş konusunu da erteledim bu evliliğe güvenip yatırım yapamam bu şehirdeki bi yere buraya ait değilim, sonrasında Beni maddi manevi yorar. Bu sürede kendime aynı yatırımı yapabileceğim ailemin olduğu şehirdeki kurumları araştıracağım. Sonuç belli bari kendimi garantiye alma hazırlığı içine gireyim.

linkedinde kız avına çıkmak, anahtarlığı yüzük diye yutturmaya çalışmak, sorunları ve hataları çemkirerek telafi etmeye çalışmak… beyni var, kullanmaya çalışıyor ama nasıl yapacağını bilmiyor gibi haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…