fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer kabul edersen de umarım hamile kalmazsın. İki hatta üç yöntem falan deme. Yumurtlama günlerini hesaplayıp, spiral ve hapla beraber kondom kullanın ve mutlaka geri çekilmeyi de uygulayın

Yazından çıkardığım sen adamdan hoşlanmışsın. O geri durdukça sen daha çok kapılacaksın. Bana ağır gelirdi açıkçası bu duygusal boşluk.

Ekleme: Umarım mutlu olursun

Anliyorum sizi cinsellik bizim toplumumuzda bir tabu zaten. Gorusmeye devam diyorum ben. Adam siz istemedikten sonra hadi gidip yatalim diyebilecek bir kulture sahip degil anlattiklariniza gore.

Reactions: 000

bu cevaba kesınlıkle katılıyorum ,

Bej doğru mu anladım biri bana anlatsın .birbirimizin cinsel. İhtiyaclarini karsilayalim duygusal birsey olmasin mi demiş.bayanda ben zaten duzgun bir evlilik yasamadim cinsellik felan olabilir gözüyle mi bakıyor .sizi bilmem ama bu çok farklı tarzda bır ilişki olur bana gore

uzak dur bağlanırsın,sonra o bırakıp çeker gider sen yaptıklarına pişman olursun bir de çocugun varken böyle şeyler yaşamak

Adam size guvendigini ve etkilendiğini söylememiş .adamın güvende tutmak istediği kişi kendisi; başına bela olup evlenelim de evlenelim demez çünkü zaten bi evlilik korkusu oluşuyor boşanan insanlarda yeniden aynı şeyleri yaşama ihtimalinden korkuyorlar doğal olarak, çocuk istiyorum diye tutturmaz çünkü çocuğunuz var , ben herşeyi seninle yaşadım vs kızlık zarı mevzusu yok ve tabiki karşıda ilgiye sevgiye muhtaç bir kadın .
Sonra adam başka birini sevecek aşık olacak evlenecek ama şunu bilin kadınlar bağ kurmadan mutlu olamaz . Eğer siz bu teklife evet derseniz bağ kurmayı engelleyemeyeceksinjz ve adam gittiğinde kendinizi kullanılmış ortada bırakılmış hissedeceksiniz her ne kadar başında sonucun ne olduğunu söylemiş olursa olsun . kadınlar bağ kurar net.

Hastanede çalışan çok samimi bir arkadaşım var ona açtım konuyu. Güvenilir bir dostum. İnanamadı. ......hoca mümkün değil dedi. Çok aşırı ciddi, insanlarla mesafeli birinden bu teklif gelmesine çok şaşırdı. Hatta hastanede bir hemşire var onu seviyor ama bir türlü açılamadı dedi. Yani adam yatıp kalkıp unutacak biri değil. Savunmak için yazmıyorum. İnanın başkası bu teklifle gelse ağzının ortasına vururum. Ama onu tanıyırum. Kullan at biri değil. Beni çok beğendiğini çok çekici bulduğunu söylüyor. Seninle sohbet etmek hoşuma gidiyor ama sevgili durumuna girersek yıpratıcı olur diye korkuyorum dedi.

Tatlim kadinlar dogalari geregi daha duygusaldirlar, bir bakmissin asik olmussun o zaman da sen üzülürsün.
Adam zaten evlenmek istemiyor ama sen gün gelip de onu kiskanmaya, paylasmak istememeye basladigin gün pisman oldugun gün olur.
Erkekler icin daha rahat bu iliskiler. Ama biz kadinlar hemen baglaniveriyoruz, yalan mi.
Kisisel fikrim böyle iliskileri uzun vadede cok yipratici buluyorum.

Hastanede bir hemşireyi seviyor açılamıyor ama size gayet de istediklerini açıkça söyleyebiliyor...şu yazdıklarınızdan sonra ben çok soğudum açıkçası adamdan.

Saçmalama. Sana hepsini verecek birini bulmak varken bu ergen Dr a mı ihtiyacın var. Anladığım kadarıyla güçlü bir kadınsın ne badireler atlatmıssın okyanustan geçip derede mi boğulacaksın. Güçlü ol. Kadın için seks çokta önemli degilki iki tatlı söz ilgi çogumuza yetiyor düzenli seks olmasada. Bu Dr kim ki sana böyle bişey teklif edebiliyor utanmaz adam.

Sırf cinsellik işleri için fahişeler ve eskortlar kullanılıyor diye biliyorum. Sizi koyduğu yere bakın, çok çirkin.

Sanırım bu doktor hastalık riskinden korktuğu için sizi kullanmak istiyor, cinsel ihtiyacını gidermek için.

Bence evliligi dusunmuyor degil, sizinle dusunmuyor. Evlenip ayrldiginiz ve cocugunuz oldugu icin. Ben de evlenip ayrildim. Kendimi sizin yerinize koydum ve gururum kırıldı. Cinsellik bir ihtiyaç olabilir evet. Ama kadın bir ihtiyaçtan ibaret değil bana göre, değerli bir varlık. Kendinize böyle bir muameleyi layık görmeyin. Çok onur kırıcı.

Kesinlikle 6 senedir hiç bir cinsel ilişkim olmadı. O çocuk nasıl oldu onu da bilmiyorum. Söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama geçen ay kanamam fazla olunca kadın doğum doktoruma gittim. Muayene ederken bana; kızım bu ne allah aşkına hiç mi ilişkin olmadı aşırı dar dedi. Yani gerçekten ne yalan söyleyeyim bazen git yaşa diyorum. Beni kınamayın. Artık yaşamak istiyorum sonra da kendine gel sen annesin diyorum. bu böyle böyle gidiyor

Öff..yani bu mudur kıstas..insanlar iş hayatında ve özel hayatında birbirinden çok farklı olabilirler doğal olarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…