- 21 Kasım 2012
- 9.037
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi yenihayatamerhaba12345
tam tersı hemsıre doktoru sevıyormus
Aaaa yanlış mı okudum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam tersı hemsıre doktoru sevıyormus
Kim yaa bizede de gayzzzTahmin ettim kim olduğunu:)
Saçmalama. Sana hepsini verecek birini bulmak varken bu ergen Dr a mı ihtiyacın var. Anladığım kadarıyla güçlü bir kadınsın ne badireler atlatmıssın okyanustan geçip derede mi boğulacaksın. Güçlü ol. Kadın için seks çokta önemli degilki iki tatlı söz ilgi çogumuza yetiyor düzenli seks olmasada. Bu Dr kim ki sana böyle bişey teklif edebiliyor utanmaz adam.
Ben bosandıgımda yenıden bır bırlıktelıgım oldugumda ne yalan soylıyım dusuncem sadece takılmaktı. Cınsellık olarak degıl, sevgılı olarak cınsellıkle olabılırdı . Aynende boyle basladım , evlenmem demedım ama benım acelem yok keyfıme bakacagım dıyordum. Kısa surede kendımı evlı buldum .Bayadır evlıyız 8 seneye gırıyoruz.Kesinlikle 6 senedir hiç bir cinsel ilişkim olmadı. O çocuk nasıl oldu onu da bilmiyorum. Söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama geçen ay kanamam fazla olunca kadın doğum doktoruma gittim. Muayene ederken bana; kızım bu ne allah aşkına hiç mi ilişkin olmadı aşırı dar dedi. Yani gerçekten ne yalan söyleyeyim bazen git yaşa diyorum. Beni kınamayın. Artık yaşamak istiyorum sonra da kendine gel sen annesin diyorum. bu böyle böyle gidiyor
Hastanede çalışan çok samimi bir arkadaşım var ona açtım konuyu. Güvenilir bir dostum. İnanamadı. ......hoca mümkün değil dedi. Çok aşırı ciddi, insanlarla mesafeli birinden bu teklif gelmesine çok şaşırdı. Hatta hastanede bir hemşire var onu seviyor ama bir türlü açılamadı dedi. Yani adam yatıp kalkıp unutacak biri değil. Savunmak için yazmıyorum. İnanın başkası bu teklifle gelse ağzının ortasına vururum. Ama onu tanıyırum. Kullan at biri değil. Beni çok beğendiğini çok çekici bulduğunu söylüyor. Seninle sohbet etmek hoşuma gidiyor ama sevgili durumuna girersek yıpratıcı olur diye korkuyorum dedi.
Hastanede çalışan çok samimi bir arkadaşım var ona açtım konuyu. Güvenilir bir dostum. İnanamadı. ......hoca mümkün değil dedi. Çok aşırı ciddi, insanlarla mesafeli birinden bu teklif gelmesine çok şaşırdı. Hatta hastanede bir hemşire var onu seviyor ama bir türlü açılamadı dedi. Yani adam yatıp kalkıp unutacak biri değil. Savunmak için yazmıyorum. İnanın başkası bu teklifle gelse ağzının ortasına vururum. Ama onu tanıyırum. Kullan at biri değil. Beni çok beğendiğini çok çekici bulduğunu söylüyor. Seninle sohbet etmek hoşuma gidiyor ama sevgili durumuna girersek yıpratıcı olur diye korkuyorum dedi.
Ya önemlide düz duvara tırmanmıyoz kız. Kudurmuoz erkek kadar :)) bide kadına göre değişiyor galiba bu cinsellik durumu. Senin hormonlar saglam çalısıyor dur benmki az.vb.Niye kadın için seks önemli değil? Benim için önemli mesela. Ki eski eşimle doğru düzgün seks hayatımız yoktu, şimdi evlenirsem en çok önem verdiğim şeylerin başında olacak.
Net olması güzel olmuş ben olsam kabul etmezdm sadece cinsellik için bı araya gelinecekse ee nereye kadar sıkılana kadar sonra ne olacak siz daha büyük bi boşluğa duseceksinz evlilik olmak zorunda değil ama normal bı birliktelik olabilir neden onuda istemiyorki 3 yıl 5 yıl belki daha uzun insan yanında mutlu olduğunu hissettiği biriyle bu düşünceyle beraber olmaz olamaz size tavsiyem bence yapmayın taninanda birisinz çevrenizde anladığım kadarıyla bağlanmak var bu işin sonunda adam çok net çünkü hoş vakit geçirmek güzel hazlar yaşamak ilrisine gitmez biz kadınlar daha duygusaliz çünkü üzülen bizler olmayalım .Merhaba arkadaşlar, ben forumda aktif üyeyim fakat bu konuyu açmak için @Mune bilgisi ile ikinci üyeliğimi aldım. Ben 35 yaşındayım, bir kurumda müdürüm ve bir çocuğumla boşandım. Boşanma sebebim de ihanet, ilgisizlik, şiddet ve son 6 yıldır ilişkinin olmaması. Konuya geçeyim direk. İki sene önce bir sebepten hayati tehlikemin olduğu bir ameliyat geçirdim. Ameliyatıma en az 5 doktor girdi çıktı ve sonrasında takibimi de onlar yaptı. O zaman evliydim tabi. Bütün kontrollere birlikte gidiyorduk. İçlerinden bir doktor benimle çok ilgilendi. Ve takibim uzun vadede devam edince o ve diğer doktorlarla arkadaş gibi olduk. Hala öyle. Çok büyük bir hastane olmasına rağmen, ilk kayıttakiler, sekreterliktekiler, o bölümün doktorları tanır beni. Yaşadığım şehir ve çalıştığım kurum gereği haberlere çıkacak kadar ciddi bir kaza sonucu ameliyat oldum çünkü.
Çok uzatmak istemiyorum. 2 sene öncesinden bu zamana kadar benimle ilgilenen doktorla nasılsın nasıl oldun vs muhabbeti oluyordu sadece. Benim durumları da biliyordu. Bana uzun zaman önce benimle görüşmek istediğini söyledi fakat o zaman hazır değildim açıkçası. Sonuçta evlenmemiş bekar yakışıklı ve alanında uzman cerrah. Ne işi olur benimle evlenmiş boşanmış üstelik çocuklu biriyim mantığı vardı.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hani öyle laylaylom bir çapkın delikanlı değil zaten. Hastanede aşırı ciddi olan hemşirelerle bile konuşurken aşırı resmi ve dikkatli biri. Öncesinden tanıdığım için söylüyorum. Fakat bana en son şunu dedi; benimle görüşmek istiyormuş ama evliliği düşünmüyormuş. Sen düşünüyor musun dedi. Açıkça benim tekrar evlenmek gibi bir düşüncem yok bu saatten sonra. Bana aramızda ileriye dönük uzun vadede bir şey olamaz dedi. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. Ama seninle güzel vakit geçiriyoruz muhabbet, sohbet falan iyi dedi. Açıkçası bana başlıkta yazdığım tabiri teklif ediyor. Bana da normalde değer veren biri iki senedi hep yanımda.
Ben 10 sene evli kaldım ama 2013 doğumdan sonra hiç böyle bir şey yaşamadım. Benim için çok da önemli değil ama ne yalan söyleyeyim acaba olabilir mi diyorum. Çünkü onunla vakit geçirmeyi seviyorum. O da öyle. Sadece sevgili gibi davranmadan bir şeyler yaşanacak ve bu benim midemin alacağı bir şey değil. Ona kalsa çok normal. Sonuçta bu bir ihtiyaç bunu güvendiğin ve etkilendiğin biriyle yaşamak normal geliyor ona. Aramızda bir şey olsa aşk, sevgili durumu tamam derim yaşarım. Zaten ne kadınlığımı bildim ne insanlığımı. Adam baştan söylüyor işte. Antin kuntin laflar etmiyor çok net. Bilmiyorum kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız ? Sakın beni kınamayın. Benim aradığım cinsellik değil. Sadece mantıklı bır akla ihtayacım var...
Kesinlikle 6 senedir hiç bir cinsel ilişkim olmadı. O çocuk nasıl oldu onu da bilmiyorum. Söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama geçen ay kanamam fazla olunca kadın doğum doktoruma gittim. Muayene ederken bana; kızım bu ne allah aşkına hiç mi ilişkin olmadı aşırı dar dedi. Yani gerçekten ne yalan söyleyeyim bazen git yaşa diyorum. Beni kınamayın. Artık yaşamak istiyorum sonra da kendine gel sen annesin diyorum. bu böyle böyle gidiyor
Sevgili olmak istemiyor canım adam mesele bu görüşcez tatmin olcaz sen yoluna ben yoluma sonra bida görüşcez sen yoluna ben yoluma. O gün görüşcekler sohbet yemek sevişmek sonra ihtiyaç vuku bulana kadar yok.Yalnız bu doktor epeydir hayatınızda bence sizden ciddi ciddi etkilenmis hoşlanmış gibi geldi bana.
Yanı amacı sırf fuckbuddy muhabbeti olsa istediğini elde edecek bi tip zaten.Neden uzun zamandır sizinle iletişimi sürdürsün ki onu anlamadım ben.
Belki evlenmek veya baglanmayla ilgili çok ciddi sorunları olan bi tipse o yüzden baştan böyle konuşmuş olabilir.
Bence iyi anlaşıyor güzel vakit geçiriyorsanız sevgili olmayı deneyin bu her iki insanı da daha çok tatmin eder .