fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz bu duyguları çok uzun zamandır yaşamadığınız İçin mutlaka adama bağlanacaksınız. Adam da hiç ummadığınız bir anda, ben zaten baştan söylemiştim diyerek gidecek. Hatta, sizin aşık olmaya başladığınızı görünce panik olacak.
Eğer, siz de onunla aynı duyguları paylaşacaksanız yaşayın. Kaldırabileceksiniz başlayın hemen. Ama ben sizi sanki biraz duygusal ve naif gördüm. O yüzden de bu ilişkiye başlananızı hiç tavsiye etmem. Acı kaçınılmaz olacak.

İli tarafin beklentileri farkli,o cinsellik dusunuyor ama siz dusunmuyorsunuz. Siz neden dusunmuyorsunuz ben onu anlayamadim. Saglikli ve genc bir kadinsiniz. Evli degilsiniz,karsidaki de evli degil. Kimsenin elinden kocasini almiyorsunuz,siz de kocanizi aldatmiyorsunuz. Bosanma sebeplerinizden biri de cinsellik olmamasi degil miydi? O halde simdi cinselligi neden istemiyorsunuz o degisik geldi bana.

Sahsen sizinle ayni durumda olsam bir dusunurum,adamla gorusmeye devam ederim. Yeteri kadar iradeli bir insansaniz tabi ki. Durduk yere asik falan olmaya kalkmayin,hayatinizi yasayin. Cocugunuz icin endiseye gerek yon,siz mutlu olun o da mutlu olsun. Rahibe gibi yasamayacaksiniz hayatinizin geri kalanini.

İnanın çok üzülürsünüz. Kadınlar olarak fuckbuddyliğe pek de uygun değiliz, oldukça duygusal varlıklarız. Erkeklerse bizden farklı, bu işin sonunda inanın çok yıpranır ve kendinizi değersiz hissedersiniz. Bu arada anlatımız fuckbuddylik değil de friends with benefitse daha uygun sanki ama bence hayırrr bunu kendinize yapmayın.

OoOo fuckbuddy müessesesi..
Canıms bak bizim ülke kadınları bir yerden sonra kaldıramıyor bu aktiviteyi.bizim gibi ortadoğulu ve piremses yetiştiren toplumlar için fazla materyalist kalıyor.bunu yapmak için bazı şeyleri ciddi ciddi aşmış ve bir süre yurtdışında yaşamış falan olmak lazım.
Başlasan bile bir süre sonra bir taraf büyük ihtimalle de sen,beklentiye gireceksin.kendini bu topluma ait bir kadın olarak kullanılmış hissedeceksin.neden beni sevmiyor neden bana ciddi değil vs.diyeceksin.hele de 6 senedir değer görmeyen boşanmış çocuklu bir kadın olarak,bir süre sonra bu adama kapılacaksın.
Yerinde olsam sevgili olmanın bu kadar da korkulacak bir şey olmadıgını karşı tarafa söylerim.diğer türlü bedava kerhane gibi olacak ortam,gerek yok.

Yok hiç bir zaman cinsellik kriterim olmadı. Evliiliğimi asıl bitiren ihanet ve şiddetti. Cinsellik olsa da olur olmasa da. 6 sene bu dile kolay. Unutuyorsun zaten. Bazen aman yaşa gitsin diyorum. Sonra kendime gelip saçmalama diyorum.

cinsellik icin dememiski. F*** buddy lik icin demis. evli olmadan yapma dememis. adam sevgililigi bile istemiyor. sevgililik devlet onayiyla mi. sadece yazidan kadinin cinsellikten zevk alip almadigini nasil anladiniz.

Bazi arkadaslar anlamakta zorlanmis ama konu sahibesi sadece amacinin seks olmadigini soyluyor. Cinsellik yasar ama en azindan ona deger veren seven biriyle. Adam siri gibi tonsuz sadece sevişecek kalkip gidecek. Bence cok acimasizca. Sevgili olmak.baska bu bambaska. Siz yapamayacaksiniz belli hic bu topa girmeyin. Evladinizi kaybetme durumu bile var eski es bunu kullanabilir.

Sizin için cinsellik önem değilse tek amacı cinsellik olan bir ilişkinin size ne faydası olacak ki?

Adam antin kuntin laflar etmiyor diye dürüst delikanli adam gibi adam falan degil
Zira bir erkek bir kadına bu sekilde yaklaşıyorsa o erkek 10 kere sorgulanmalı. Ozellikle de adamlığı sorgulanmalı.
Niyetini netce söyledi diye vaay beee helal olsun diyecek insan cikmaz bu kk da sanırım
Bilmiyorum cok ters bence
En bastan bu sekilde söylemesi de irrite edici
Sogumamana şaşırdım.

Bana bu fucky buddy olayı zaten abes geliyor, tek gecelik ilişkinin düzene bindirilmiş hali. Ben duygusalım zaten yukarıda arkadaşlar da söylemiş. Bazı şeyleri aşmak gerekiyor.
Begendiginiz belki asık oldugunuz sevdiginiz biriyle yasamak varken, neden suanda bunu ihtiyac olarak görmemenize olsada olur olmadada olur mantıgında olup karsılıklı ilgi hissetmediginiz biriyle bunu yaşayasınız ki ?

Kalbi bir kenara koyup cinsel birliktelik yaşamak çok anormal birşey değil ama o seni maddi ihtiyaçları inçin bir araç görürken yazıdan da anlaşılacağı gibi sevgi ilgi boşluğu yaşayan sizin için zamanla bu manevi ihtiyaç giderici halini alacak. Ama doktor bey kalp ihtiyacı için sizinle beraber olmayacağını en başından söylemiş. Yine üzülen siz olacaksınız. Ben olmaz diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…