• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın arkadaşlar. Burdayım. Sürekli takibimde konu. Yorumları okuyorum. Böyle bir arkadaşım vardı benim de. Bağlanmak istemiyordu sadece birlikte olup bir dahaki görüşmeye kadar kimseyi aramıyordu. Karşıdaki adam aşık olduğunda ki öyle oluyordu genelde. Dur orda ben sadece cinsellik istiyorum benden bir şey bekleme diyordu. Görüşmeyi kestim sonrasında.2 yıldır da görüşmüyorum ama böyle yaşayan insanlar var. Ve internet siteleri bile varmış böyle arayanlarin .
İçten içe beraber olunca size aşık olacağını düşünüyorsanız bu naif bir düşünce, atın kafanızdan.

Hastanede çalışan çok samimi bir arkadaşım var ona açtım konuyu. Güvenilir bir dostum. İnanamadı. ......hoca mümkün değil dedi. Çok aşırı ciddi, insanlarla mesafeli birinden bu teklif gelmesine çok şaşırdı. Hatta hastanede bir hemşire var onu seviyor ama bir türlü açılamadı dedi. Yani adam yatıp kalkıp unutacak biri değil. Savunmak için yazmıyorum. İnanın başkası bu teklifle gelse ağzının ortasına vururum. Ama onu tanıyırum. Kullan at biri değil. Beni çok beğendiğini çok çekici bulduğunu söylüyor. Seninle sohbet etmek hoşuma gidiyor ama sevgili durumuna girersek yıpratıcı olur diye korkuyorum dedi.

yemişim onun ciddiyetini :) çok safsınız cidden ve bunları kendiniz ikna etmek için anlatıyorsunuz adamın niyeti bariz belli işte daha neyini sorguluyorsunuz kullan at biri olmadığını nerden biliyorsunuz yanındamıydınız ilişkilerinde adamın ne yaşadığını nerden biliorsunuz yani

Adam aslında net benim teklifim açık takılmaya varsan buyur gel diyor :KK66:
Şu da aklıma geldi. Ülkemizde bu Tür Şeyler kadınlar için tehdit unsuru olabiliyor konu sahibi bunu da göz önünde bulundur.
Benimde öyle diyen çok kız arkadasım oldu " ben evlenmeyeceğim ki " diyen herkesten önce onlar evlendiler :))
Herhalde büyük konuşmanın cezası mı ne artık bilemiyorum :)
Evet.
Sex için yeterince iyisin ama uzun süreli ciddi ilişki için istemem diyor.
Çok üzücü ama verilen mesaj bu.

Bence ben evlenmek istemiyorum derken gönülden demiyorum.Icten içe evlenmek istiyorum. Ondan büyük konuşma olmuyor.Boş konuşma oluyor.Ondan olmuyor..:KK70:

Erkekler çok arsızlaştı.
Ben hiç evlenmedim, bekarım ve çocuksuzum da ne oluyor?
Gene aynı iğrenç düşünceli erkekler çıkıyor.
Bu seferde yok evlenmeden cinsel uyum önemliymiş de görmek lazımmış da bilmem ne..
He he bende dünkü çocuğum sanki oyun parkından geldim..

Bu konuda hak veriyorum erkeklere ama, çünkü gerçekten önemli. Evlendikten sonra cinsel açıdan uyumsuzluk tam bir ölüm. 6 senelik evliliğimde bunu yaşadım ben, asla mutlu olamıyorsunuz. Diğer sorunları da asla çözemiyorsunuz. Sevgi bitiyor. Ha bu konuda net miyim bende değilim, ahlaki olarak bana ters ama yaşadığım tecrübe sonrası da tüm hayatımı cinsel olarak çekici bulmadığım bir adamla geçirmek fikri de ölüm gibi geliyor. Nasıl test edilir bilemiyorum :D

• Komik
Reactions: 000
Kız sen de bu konuya abone oldun.Sen de çok çekingensin.Kusura bakma da dışarıdan Hababam sınıfındaki Perran Kutman gibi bir hava veriyorsun insana.Erkeklerin hepsi o kadar da kötü değil.
Evet bu konuya dadandım..:KK23:
Inkar etmiyorum..
Sanırım konuyu içsellestirdim.Bir kere bana da modern görücü usulü tanıştığım biri böyle pislik benzer teklifle gelmişti.Yok tatile gidelim yok cinsel uyuma bakalım bilmem ne..
Tabi rezil edip masayı terk ettim de.
Bir algıda seçicilik yarattı.
Böyle bir konu görünce dayanamadım.
Perran kutman mı?
O kadar sert miyim yav..:KK70:
Bunu bir düşüneyim olabilir.

Erkeklere bakış açım kötüleşti galiba..

Evet öyle.
Ama burada kimseye o konuda karışmam ama benim kıstaslarım var.Değerlerim daha farklı.
Ben bağnaz biri değilim ama evlenmeden cinsel ilişki olayına sıcak bakmıyorum.
Bunu da söylüyorum.
Çünkü cinsel uyum bir el ele temasında bile belli olur.
Illa ilişkiye bence gerek yok.
Bu benim doğrum.
Mesela buna riayet etmiyorsa zaten beni meta olarak hayatında istiyor demektir.Görüşlerim fikirlerim hayat gayem umrunda değildir. Bana vajina olarak bakacaksa defolsun gitsin.
Ve beni sizin konunuzda en çok rahatsız eden olay 34 yaşında cerrah 30u geçmiş bir kadının düşüncelerini bel altı vurarak değiştirmeye çalışıyor.

Resmen tiksinç.

Bak buna katılmıyorum, el ele tutuşmayla anlaşılmıyor. Eski eşimle her buluşmamızda ikimizde çok heyecanlanırdık, adam hep ereksiyon halinde gezerdi, utancından akşamları buluşur ya da sinemaya giderdik, hatta sinemada uyarı almışlığımız var öyle ateşliydik, diyordum amma uyumluyuz...Evlendik ben gerginlikten günlerce ilişkiye giremedim, sonra düzeldik derken adamın başka sorunları olduğu ortaya çıktı, ilaç da kullanınca neredeyse 0 cinsellik ile yolumuza devam ettik.

İğrenç bi teklif iğrenç bi muamele örneği..eskortla yaşasa para verecek ama sizle olunca....... töbe est.

Kadınlığınızdan insanlığınızdan anneliğinizden utandıracak işlere kalkışmayın, kendinize saygızı kaybederseniz bedelleri çok ağır olur.kaldıramayacak durumlara gelebilirsiniz.

Herşey bir yana çok partnerli bir hayatı olacak ne hastalıklar kapınızı çalabilir biliyorsunuz değil mi?

Benim eski eşimle en son hamile kalınca olmuştu. Hatta size diyeyim komik gelebilir. 2013 doğum yaptığıma göre 2012 de yaşamışız en son. Boşanmadan önce son zamanlar bana arkadan sarılır sürtünür sürtünür sonra aman neyse yapmayalim der yatar uyurdu ve bunu giyinikken yapardi sortlu uyurken. Sonra bir şey izliyoruz diyelim yanına cagirirdi. Insanı tahrik eder sonra amannn şu haber bitsin öyle yapalım derdi. Sonuçta hiç olmazdi. Afedersiniz detaya girdim ama boyleydi.

Evet bu konuya dadandım..:KK23:
Inkar etmiyorum..
Sanırım konuyu içsellestirdim.Bir kere bana da modern görücü usulü tanıştığım biri böyle pislik benzer teklifle gelmişti.Yok tatile gidelim yok cinsel uyuma bakalım bilmem ne..
Tabi rezil edip masayı terk ettim de.
Bir algıda seçicilik yarattı.
Böyle bir konu görünce dayanamadım.
Perran kutman mı?
O kadar sert miyim yav..:KK70:
Bunu bir düşüneyim olabilir.

Erkeklere bakış açım kötüleşti galiba..
Zaten insanı aptal sanmaları sorun. Evlilik düşünuyorum ama seninle düşünmüyorum diyor. Yaş 30 ugeçti evlenirken 20 li yaşlarda kız alınması gerekiyor.

Bosver yahu böyle zihniyeti bozuk adamla ne yapacaksın ki. Hayır bir de ben seçerim havaları yok mu? Ulan Allah'in manyağı sen kimsin ki Brad Pitt desem değil, Einstein desem değil mi ee bir is adami degiil. Topluma sperm dağıtmaktan başka Bi yararı yok. Bak ben de sinirlendim. Bi mocha alayim:)

Bence de evlenecektir, 34 yaş nedir ki erkek için, hatta 3-5 sene daha hayatımı yaşayayım, ne de olsa doktorum bulurum bir çıtır diyordur (ki bulur da)...
Kesin..
Benim kuzenlerim bile ben istesem 40 yaşında bile evlenirim diyorlar.O kadar rahatlar. Ki hiçbiri cerrah değil. Bu kadar statülü meslekleri yok. Ona rağmen çok rahatlar.
Bu konuda hak veriyorum erkeklere ama, çünkü gerçekten önemli. Evlendikten sonra cinsel açıdan uyumsuzluk tam bir ölüm. 6 senelik evliliğimde bunu yaşadım ben, asla mutlu olamıyorsunuz. Diğer sorunları da asla çözemiyorsunuz. Sevgi bitiyor. Ha bu konuda net miyim bende değilim, ahlaki olarak bana ters ama yaşadığım tecrübe sonrası da tüm hayatımı cinsel olarak çekici bulmadığım bir adamla geçirmek fikri de ölüm gibi geliyor. Nasıl test edilir bilemiyorum :KK70:
Kesinlikle haklısın.
Cinsellik çok önemli.
Ama evlenmeden yaşama fikri benim hayat görüşüme uymuyor.Evet uysa bende yapabilirdim ama hemen değil.Bir 6 ay sevgili olduktan sonra.Ama hayat görüşüm uysaydı bile baştan böyle sırf sex isteyen bir tiple yaşamazdım.Teklif çok tiksinç.Herseyin bir usulü yordamı var.

Bak buna katılmıyorum, el ele tutuşmayla anlaşılmıyor. Eski eşimle her buluşmamızda ikimizde çok heyecanlanırdık, adam hep ereksiyon halinde gezerdi, utancından akşamları buluşur ya da sinemaya giderdik, hatta sinemada uyarı almışlığımız var öyle ateşliydik, diyordum amma uyumluyuz...Evlendik ben gerginlikten günlerce ilişkiye giremedim, sonra düzeldik derken adamın başka sorunları olduğu ortaya çıktı, ilaç da kullanınca neredeyse 0 cinsellik ile yolumuza devam ettik.
Gerçekten mı?
Bende ufak tefek el ele tutuşma, biraz sarılmada belli olur diye düşünüyordum.
Hipotezim çürüdü..
Nasıl anlayacağız o zaman?
Cinsellik olmadan evlilik olmaz ki.

Üzüldüm yaşadığına.Umarim şanslı oluruz cinsellik olacak kişiler olur yoksa zor.

yani yazayım mı yazmayayım mı çok kararsız kaldım ama..
genellemeleri aslında sevmem de işte... çok fazla doktor tanıyorum..
şimdi tıp okuyan gençler farklı değerlendirilebilir.şartlar değişti çünkü.
sosyoekonomik düzeyi düşük veya orta olan ailelerin çocukları için hukuk, tıp gibi bölümler sınıf atlamanın bir yoluydu.
ancak geleneksel yapıları devam etti.
ülkemizdeki kadına bakış malum zaten.
bu sebeple mesela hemşireyle çıksalar, evlenseler hep bir komplekse kapılırlar.
aileleri kesinlikle istemez.
yine kamuda belki daha makul karşılanır. ya da küçük illerdeç
istanbul'da özel hastanelerde hele, eşi doktor olmayan erkek doktora "bulamamış" gözüyle bakılır, ya da eşinin çok güzel olduğu veya kocasıyla çok çok ilgilendiği gibi şeyler konuşulur.
ikinci evliliğini yapan çoktur. ilk eşler genelde sınıf arkadaşları iken, ikinci eşler genç doktorlardır.
hastane dedikodularını duysanız... aldatmalar.. evli adamlar evli kadınlar... of of..

bu adamın açıksözlü olmasını yüceltmeyelim..
uzak durmanızda fayda var. üzülürsünüz..

Evet.
Sex için yeterince iyisin ama uzun süreli ciddi ilişki için istemem diyor.
Çok üzücü ama verilen mesaj bu.

Bence ben evlenmek istemiyorum derken gönülden demiyorum.Icten içe evlenmek istiyorum. Ondan büyük konuşma olmuyor.Boş konuşma oluyor.Ondan olmuyor..:KK70:
Ya da şöyle de olabilir sizin ki siz aslında evlenmeyeceğim derken etrafa o enerjiyi veriyor olabilirsiniz yani istemeden etrafa öyle lanse ediyorsunuz :)
Bence artık içtenlikle evlenmek istiyorsanız evlenmeyeceğim demeyin

Zaten insanı aptal sanmaları sorun. Evlilik düşünuyorum ama seninle düşünmüyorum diyor. Yaş 30 ugeçti evlenirken 20 li yaşlarda kız alınması gerekiyor.

Bosver yahu böyle zihniyeti bozuk adamla ne yapacaksın ki. Hayır bir de ben seçerim havaları yok mu? Ulan Allah'in manyağı sen kimsin ki Brad Pitt desem değil, Einstein desem değil mi ee bir is adami degiil. Topluma sperm dağıtmaktan başka Bi yararı yok. Bak ben de sinirlendim. Bi mocha alayim:)
Sorma..
Kendi gelmiş 39 yaşına hala 20lerde kız arayışı var.
Şimdi bir laf ederdim de ayıp kaçar.
Yok yok böylelerini rezil edip mekanı terk edeceksin.
Hersey dengi dengine.
Yahu tipleri de koca göbekli, kilolu ve hantallar..
Brad pitt amcam geldi 50 civarına hala filinta gibi..
Bunlara bin basar..
Ama biraz eli yüzü düzgün olup hercai olan erkeklerden de nefret ederim.Bu cerrah da bana öyle gibi geldi.

Allah arsız insanlardan uzak etsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back