Slm kizlar bende varim
ben lyona 30 dk uzaklikta bir yerdeyim canim...
ilk sene kursa gittim dil ogrendim ikinci sene iki is buldum ...birinde gorumcem calisiyordu o soktu beni, digerini kendim buldum orda 1 hafta calistim sevmedim ,konserve fabrikasiydi cok soguktu...5 sene calistigimda bebek urunleri yapan bir fabrikaydi canim...simdi arasam yine bulurumda oglusumla ilgileniyorum o okula baslasin formation yapip sonra yine ise giricem kismetse...
A selam hosgeldin canim sende aramiza..
Sen neresindensin ?
anladim canim.. Nasil gidiyor hayat,alistin mi artik. Bende yeni yeni alisiyorum,umudu kestim ya arik turkiyeden
Napalim kader iste. Dogdugun yer mi, doydugun yer mi ? demisler..
alistim canim alistim ee 10 sene olacak alismayipta ne yapacagim? ilk seneler zordu ama heleki ilk 3 sene tr ye gitmeyince psikolojim cok bozulmustu...ama alistim artik...sen neden kestin umudunu tr den?
Oyle canim alismayipta napacaksin demi ?
Yani gidip geliyorum turkiyeye de. Artik burda hayatm oldugunu turkiyeyi ozlesem de fayda etmedigini kendimi alistirmam gerektigini anladim.. Senin aran nasil fransizcayla ?
fransizcam gayet iyi canim ...bir test var burda kendini sinaman için onu yaptim %74 çikti...burda dogan arkadasim yapti onunkide %77 cikti dusun yani :))
Supermis canim.. Ne testi ? Nettenmi yaptin ?
Slm kizlar ben parise 60 km olan creil de kaliyorum Calismiyorum su an evdeyim 1 senelik evliyim 26 yasindayim 8 yasinda geldim buraya 2 ay sonra kuzum olucak onun heycanindayim
mehay ne haber ?
senin oglan nasil, iyi mi? fransizca konusuyor mu biraz ?
benimki turkce anliyor. arada fransizca konusayim kulagi alissin diyorum, birsey soyluyorum bana kahkaha atiyor. komik geliyor benden fransizca duymak :)
evlendinmi canim?hayirli olsun , bebisin saglikla gelsin , annesine babasina hayirli evlat olsun insallah....
hosgeldin lapinu.
ben bu gun islerimi erkenden hallettim oglumu uyuttum. yemek yapilacak ama olsun :) biraz kafa dinleyeyim
mehay ben de yapmistim o testten ama kac cikti unuttumgaliba 69 falan cikmisti emin degilim :)
ben de dilf sinavindan 100 almistimher firsatta soylerim, cok mutavaziyimdir
bana ev cikti kizlarcok heyecanlandik bakalim bu gun de tatil oldugu icin kimse calismiyor. sirketle konusamadik yani.
Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim..Slm kizlar ben parise 60 km olan creil de kaliyorum Calismiyorum su an evdeyim 1 senelik evliyim 26 yasindayim 8 yasinda geldim buraya 2 ay sonra kuzum olucak onun heycanindayim
hosgeldin lapinu.
ben bu gun islerimi erkenden hallettim oglumu uyuttum. yemek yapilacak ama olsun :) biraz kafa dinleyeyim
mehay ben de yapmistim o testten ama kac cikti unuttumgaliba 69 falan cikmisti emin degilim :)
ben de dilf sinavindan 100 almistimher firsatta soylerim, cok mutavaziyimdir
bana ev cikti kizlarcok heyecanlandik bakalim bu gun de tatil oldugu icin kimse calismiyor. sirketle konusamadik yani.
lapinu insallah verirler size de yakinda... kayinvalidenle mi kaliyorsun?
biz nisanliyken esim yazilmisti ona ragmen evlendikten sonra 6 ay kadar kvalideyle kaldim. sonra da bebegimiz olmadigi icin f2 verdiler.
size f3 verirler herhalde