Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Fransa bugun yaniyor. Hic iceride durasim yok ama gezecek kimsede yok kendim tek basima gitmek istemiyorum
Kizlar fransadan bu kadar kisimi var hayrettt

meraba kizlar bende fransadayim lyona yakin oturuyorum...29 yasindayim bir oglum var 2.5 yasinda 9 senelik evliyim...

nasilsiniz bakalim??neler yapiyorsunuz , günleriniz nasil geçiyor gurbetelde???

meraba kizlar bende fransadayim lyona yakin oturuyorum...29 yasindayim bir oglum var 2.5 yasinda 9 senelik evliyim...

nasilsiniz bakalim??neler yapiyorsunuz , günleriniz nasil geçiyor gurbetelde???

Merhaba hosgeldin sende canim. Sayimiz gittikce artiyor
Allah bagislasin oglunu..
Ben bugun evdeydim genelde oldugu gibi. Genellikle esimle gezmeyi seviyorum.
Kac senedir fransadasin ? Ordami dogdun sen ?

merhaba
ben loiret bolgesindenim. 4 senedir evliyim ve 4 senedir burada yasiyorum. 1 bucuk yasinda da bir oglum var.

Son düzenleme:
iyi olmus bu baslik :)
simdiye kadar yazilanlara soyle bir goz gecirdim.
ne var ne yok kizlar?
ben evdeyim, calismiyorum, calismak istiyorum esim sicak bakmiyor zaten simdi cocuk da var. cocuk okula baslayinca belki esim ikna olur..

merhaba
ben loiret bolgesindenim. 4 senedir evliyim ve 4 senedir burada yasiyorum. 1 bucuk yasinda da bir oglum var.

Mrb canim hosgeldin.. Allah bagislasin. Nasil alisabildinmi fransaya?

iyi olmus bu baslik :)
simdiye kadar yazilanlara soyle bir goz gecirdim.
ne var ne yok kizlar?
ben evdeyim, calismiyorum, calismak istiyorum esim sicak bakmiyor zaten simdi cocuk da var. cocuk okula baslayinca belki esim ikna olur..
Valla ne olsun yine gurbet aksamlarindan bi tanesi.. Hatta gecesi iste
Sevdigin olunca hersey guzel oluyor. Anamiz babamiz herseyimiz eslerimiz zaten
Bende calismayi su siralar dusunmuyorum,bebek istiyorum bende

konu fake cikmis yine zaten boyle seyler hep fake oluyor milletle kafa buluyorlar

yaparim canim ama cok cesit bilmiyorum klasik yemekler iste senin nasil

Valla bende yaparim da yani daha kapmam gereken cok sey var. Daha yeniyiz mutfakta olsun o kadarcikta..
Kahvaltiliklari cesitlendirmek icin kahvalti topigide acmistim.. Esim duskun kahvaltiya..
Tatlilari guzel yaparim,corbalari pek iyi yapamam.
Aslen nerelisin ?

benim esimde cok sever tatli ama ben sevmiyorum yemek yapmayida sevmiyorum ama mecbur yapiyorum hele simdi hamilelikte tam isgence yemek yapmak midem bulaniyor.aslen sivas canim sen izne gidecenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…