Ben bi randevuya gittim. Kadin calismak icin fransizcani ilerletmen gerekiyor dedi.
Kreste felan calismak istermisin diye sordu. Ben de olabilir dedim. Surekli aradilar 2 hafta oncesine kadar is icin. Ama ben istemiyorum dedim.
masallah sana kursa filan gitmeden ogrenmissin...ne guzel cvp da veriyormussun...eksik meksik kendini kurtariyorsun ya ne guzel..
Ben bi randevuya gittim. Kadin calismak icin fransizcani ilerletmen gerekiyor dedi.
Kreste felan calismak istermisin diye sordu. Ben de olabilir dedim. Surekli aradilar 2 hafta oncesine kadar is icin. Ama ben istemiyorum dedim
ne guzel neden calismiyorsunki..bak firsat ayagina gelmis...
masallah sana kursa filan gitmeden ogrenmissin...ne guzel cvp da veriyormussun...eksik meksik kendini kurtariyorsun ya ne guzel..
niye istemedin ne guzel daha cok ogrenirdin
eee kizlar hadi biraz pratik yapalim
ne guzel neden calismiyorsunki..bak firsat ayagina gelmis...
melekce sanada cok olmus geleli niye ogrenmedin canim
benimde bebegim olsa keske fransizcadan vazgecerim coktan
once dilini ogren cunku bebek olunca dahada zor oluyor...
Bilmem ki bebek derdinden dili unuttum valla ben biraz biliyorum onla idare ederim[
rabbim verir canim gec olsun guc olmasin yeterki
haklisin canim..ilk geldigimde uyum saglayamadim ben evden hic yalniz cikmiyordum..kapimin onunde cop vardi ben inmezdim atmaya...boyle tam 4 ay gecti sonra kursa basladim tam alisiyordumki hamilelik girdi araya zor bi hamilelik yasadim, ustune zor bir dogum ve yine zor bi bebek derken iyice eve kapandim...tabi deprosyon basladi...doktor ilac tedavici verdi ben kullanmadim...turkiyeye gittim iyi gelir diye..3 ay kaldim ...biraz iyi geldi..ama donunce yine basladi bu sefer surekli bas agrilarim basladi tam 1 yil bas agrisi cektim...sonra derken 2. bebek geldi...bu hamileligimdede mide sprunum ortaya cikti..9 ay mide agrisi cektim...surekli haytaneye yattim...simdi kizim 4 aylik oldu..butun bu zorluklardan pes ettim simdi ogrenmek istegi yok bende
hmm zor zamanlar gecirmissin bebisinde hayirli olsun canim senin yas kacti melekce
Bilmem ki bebek derdinden dili unuttum valla ben biraz biliyorum onla idare ederim[
rabbim verir canim gec olsun guc olmasin yeterki
Amin canim insAllah
Bizden baska fransada yasayan yokmu yaww :44:
sagol canim ben 29 yasindayim sen kac yasindasin
salut comment allez vous
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?