Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

benim esimde cok sever tatli ama ben sevmiyorum yemek yapmayida sevmiyorum ama mecbur yapiyorum hele simdi hamilelikte tam isgence yemek yapmak midem bulaniyor.aslen sivas canim sen izne gidecenmi

Senin icin zordur.. Hamilelik belirtilerin neydi senin ?
Ilk denemede mi oldu ? Allah tamamina erdirsin canim..
Yok bu sene gitmiycez seneye artik. Sen gidiyomusun

yok canim ilk denememde malesef mol gebelik yasdim cok zor gecti rabbim kimseye yasatmasin bunda en cok goguslerimde yesil damarlar olustu kabarciklar olustu oyle.evet ben gidiyorum 19.06.da az kaldi gun sayiyorum

yok canim ilk denememde malesef mol gebelik yasdim cok zor gecti rabbim kimseye yasatmasin bunda en cok goguslerimde yesil damarlar olustu kabarciklar olustu oyle.evet ben gidiyorum 19.06.da az kaldi gun sayiyorum

Allah banada nasip eder insAllah bu duyguyu.. Ve isteyen herkese..
Ne guzel hayirli yolculuklar canim.. Bende giderim aslinda ama esimin izini yok onsuz gitmek istemiyorum. Gecen sene gitmistim seneye artik

Allah banada nasip eder insAllah bu duyguyu.. Ve isteyen herkese..
Ne guzel hayirli yolculuklar canim.. Bende giderim aslinda ama esimin izini yok onsuz gitmek istemiyorum. Gecen sene gitmistim seneye artik

insallah nasip eder canim tedavi oluyoruz diyordun umarim bi sorun yoktur benim bu sene daha ilk cok ozledim ailemi esimden 1 ay once gidiyorum daha duramiyorum burda

insallah nasip eder canim tedavi oluyoruz diyordun umarim bi sorun yoktur benim bu sene daha ilk cok ozledim ailemi esimden 1 ay once gidiyorum daha duramiyorum burda

InsAllah canim saol.. Esimde bisey yok bende pco vardi en son doktor yumurtaliklarima baktiginda bir sorunun yok dedi. Simdide yumurta takibine basliycaz öbür aya..
Tabi ozlemde zor canim git gor hamileligin ilerlemeden..

ruzgargulu, takma kafana olur insallah. daha yeni evlisin

ben evlendikten sonra bi sure bebek istemedim, buraya adapte olduktan, fransizca ogrendikten sonra olsun istedim.
bi sure olmadi, sonra da 2 dusuk yaptim.
ogluma hamileyken de dusuk riskim vardi. rahim guclendirici bir ilac kullandim 3 ay. cok sukur bir evladim oldu.
allah caresiz dert vermesin. herseyin hayirlisini nasib etsin.
sana da saglikli nur topu gibi bir evlat versin insallah.
bak gor sonra "gece beni uyutmuyo, bu cocuk hic uyumuyo, cok yaramaz" diye sizlanacaksin :)

Son düzenleme:
paris, daha cok yeniymis gebeligin. bulantilarin bir iki aya gecer insallah.
ilk zamanlar sadece kuru ekmek ve biraz yogurt yerdim. sonra gecti bulantilarim ama tavuk nerdeyse hamileligim boyunca hic yemedim. simdi de hoslanmiyorum kokusundan. bazi seyler kalici olabiliyormus.

flan sever misiniz? coco lu mukemmel ve bir o kadar da kolay bir tarifim var. belki biliyorsunuzdur. lait concentré sucré ile yapiliyor. biliyorsaniz bosuna vermiyeyim :)

Allah razi olsun canim insAllah o gunleri gorsem baska bisey istemem

Tarifin nasil merak ettim ?
Tu parles bien le fr ?

comme si comme ça :)

tarifimi vereyim o zaman;

1 kutu lait concentré sucré
ayni kutuyla normal sut
3 yumurta
1 paket vanilya
1 su bardagi hindistan cevizi
hazir karamel sos

karamel haric malzemenin hepsini cirpiyoruz.
ilk olarak kalibin tabanina bol bol karamel dokuyoruz.
uzerine cirptigimiz seyi dokuyoruz. (sey diyorum cunku cok sivi bir harc oluyor)
ardindan derin bir firin tepsisine su doldurup, kalibi icine oturtuyoruz.
180 derecelik firinda uzeri iyice kizarana kadar pisiriyoruz.
bu kadar basit :)

bir resmine buradan bakabilirsiniz: Résultats Google Recherche d'images correspondant à http://storage.canalblog.com/65/24/654694/44264621.jpg

halka seklindeki kek kaliplarindan birinde yapilabilir. benim kalibim silikon.

Ay cok guzel gorunuyo bu deniycem hemen. Hamur isi denildimi zaten akan sular durur bizim evde

hos geldin canim
hosbulduk canim...
Ne yapalım eve tıkandık kaldık gurbette sen ne yapıyon

Merhaba hosgeldin sende canim. Sayimiz gittikce artiyor
Allah bagislasin oglunu..
Ben bugun evdeydim genelde oldugu gibi. Genellikle esimle gezmeyi seviyorum.
Kac senedir fransadasin ? Ordami dogdun sen ?

meraba kizlar ben 9 senedir burdayim burda dogmadim,evlenerek geldim 9 senenin 5-6 senesini calisarak gecirdim gecen ay isten ayrildim simdi evdeyim , oglumla ilgileniyorum...hava guzel olunca onu gezdiriyorum, manege lere bindiriyorum, alisveris yapiyorum(oyuncak giysi v.s) yani onu eglendirecek seyler yapiyorum...benim esim pek gezmeyi sevmez evden çikarmak zordur oglusumla geziyoruz bizde :))daha neler yapiyorsunuz???formation yapan dil kursuna giden veya calisan kimler var aranizda???oglum okula baslayinca formation yapmak istiyorum bende ...

Mrb cnm hosgeldin.. Sen nerde yasiyosun ?
Ben kursa gitmiyorum simdilik kurs dusuncesi yok kendim ne ogrenebilirsem..

ne is yaptin tr den gelir gelmez is bulabildin mi

canim sen netten mi calisiyorsun hangi siteden valla iyi ogrenmissin ben kursa gittim yine bisey ogrenemedim

Oui,j'ai appris sur internet. Je continue encore.
J'ai besion les vocabilaire plus.
Si tu veux,je peux envoyer le site avec message privé.

Mrb cnm hosgeldin.. Sen nerde yasiyosun ?
Ben kursa gitmiyorum simdilik kurs dusuncesi yok kendim ne ogrenebilirsem..
ben lyona 30 dk uzaklikta bir yerdeyim canim...
ne is yaptin tr den gelir gelmez is bulabildin mi

ilk sene kursa gittim dil ogrendim ikinci sene iki is buldum ...birinde gorumcem calisiyordu o soktu beni, digerini kendim buldum orda 1 hafta calistim sevmedim ,konserve fabrikasiydi cok soguktu...5 sene calistigimda bebek urunleri yapan bir fabrikaydi canim...simdi arasam yine bulurumda oglusumla ilgileniyorum o okula baslasin formation yapip sonra yine ise giricem kismetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…