Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evlendim canim gerci biz seninle vatandaslik hakinda konusmustuk degilmi?
Kizlar testi yaptim % 65 cikti.. Su zaman cekimlerini karistiriyorum ben
bir bucuk yasinda oglum.
valla gonlune gore bir ev bulman fransada imkansiz. zaten avrupadaki en kucuk evler fransadaymis.
benim cocuk odam yok evim f2.
ev veriyorlar bir de daire degil, bahcesi garaji var. ama tek couklu oldugum icin f3 veriyorlar tabi, ust katta iki oda var. olsun yeter diyorum ben. sonucta biryere tasinmam lazim, artik neyi nereye koyacagimi sasirmis durumdayim, her yerde esya var, cocugun kuculmusu bilmem nesi. afakanlar basiyo artik daraldim.
ama evi gormedim. o mahalledeki evlerin f4 olanlarina girdim, ciktim, oturan arkadaslar var biliyorum ama f3 olunca muhtemelen plani degisir.
girdigim evlerin ust katindaki odalari pek buyuk degil ama salonu genis. mutfak da idare edecek kadar var, en azindan su anki mutfagimdan buyuk.
ama umarim f3 oldugu ici bu evin salonu kucuk degildir! cok merak ediyorum ve sabirsizlaniyorum
Bu topik bayagi sesizzz nerdesiniz kizlar??
Evet oyle gorunuyo olanda girmiyo:)
Evet insan bazen takilip kaliyo cok kotu aliskanlik yapiyo.
Hava on sicak olmasi disinda hersey yolunda
Birde birkacgundur adet sanci si gibi belim agriyo nedendir bilmiyorum cumayada kontrolum var ozaman sorucam dra
Evet canim ilk cocugum Artik dogsun zaman cabuk gecsin
26 yasindayim canim 1 senelik evliyim
S'en kac yasindasin bebek falan varmi?
Olur canim uzulme benimde hemen olmadi 7 ay kadar bekledim
Cok kafama takiyodum artik takmicam dedim olursa olur olmazsada taktiri ilahi dedim o ay hamile kaldim
Bayagi erken evlenmissin ailen yanindami? Yoksa uzakmisin
selam kizlarr bende varim bendee :)
fransa bolumunde olmadigi icin fazla goren olmaz sanirim, bende mehayin son mesajlarindan gorup geldim :)
gunduz okudum ama minik kizim izin vermedigi icin yazamadim,simdi baktim yazisiyosunuz, bide ben selam verim dedim
lapinu az kalmis canim ha gayret, en zor gunler galiba gecmekte bilmez